Jancsó Fotósuli

Cikkfigyelő, hogy naprakész legyél


A fotósuli aktuális új tartalmairól küldök neked szívesen
rövid összefoglalót, amit cikkfigyelőnek neveztem el. 


 Ezeket lehetett heti, kétheti, vagy havi rendszerességgel is kérni, de két aktív hónap után be kellett lássam, hogy sok kreatív energiát igényel az írás ilyen mennyiségben. Sosem az a karaktert voltam, aki a mennyiségi tartalmat preferálta, hanem sokkal inkább a minőségit. 

 

Ezért akkor fogok neked tudni küldeni cikkfigyelőt, ha összegyűlt 3-5 tartalom. Lehet, hogy ez két hetente fog összejönni, lehet, hogy havonta. Tanulva az eddigiekből, nem ígérek semmit a rendszerességét illetően.


 Csak add meg nevedet és email címedet
és küldeni fogom az ingyenes tartalmakat! 

 


 

 

Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Hasonló cikkek a fotózásról

Új tartalom érhető el: Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként?

Új tartalom érhető el: Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként?

A modell kiszolgáltatja magát a kamerának - Nagy Lili

A modell kiszolgáltatja magát a kamerának - Nagy Lili

Kommentek


Népszerű fotós kurzusok
FFV: Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként?

Fotósként nem is igazán ügyfeleket nehéz szerezni, hanem jó minőségű ügyfeleket, akik tisztelik a munkádat, időben fizetnek, nem alkudoznak, hanem értékelik a fotóidat. Erről szól ez a kurzus, hogy egy örökzöld koncepciót és tudást adjak át neked, ami jó eséllyel még 10 év múlva is működni fog.

Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Január

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket, mindennapi betevőmet az enteriőr fotózásból keresem. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük legjobb végeredményt?

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.