Jancsó Fotósuli

Cikkfigyelő, hogy naprakész legyél


A fotósuli aktuális új tartalmairól küldök neked szívesen
rövid összefoglalót, amit cikkfigyelőnek neveztem el. 


 Ezeket lehetett heti, kétheti, vagy havi rendszerességgel is kérni, de két aktív hónap után be kellett lássam, hogy sok kreatív energiát igényel az írás ilyen mennyiségben. Sosem az a karaktert voltam, aki a mennyiségi tartalmat preferálta, hanem sokkal inkább a minőségit. 

 

Ezért akkor fogok neked tudni küldeni cikkfigyelőt, ha összegyűlt 3-5 tartalom. Lehet, hogy ez két hetente fog összejönni, lehet, hogy havonta. Tanulva az eddigiekből, nem ígérek semmit a rendszerességét illetően.


 Csak add meg nevedet és email címedet
és küldeni fogom az ingyenes tartalmakat! 

 


 

 

Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Hasonló cikkek a fotózásról

Bíróságra mentem egy fotózás miatt [TELJES SZTORI]

Bíróságra mentem egy fotózás miatt [TELJES SZTORI]

Jobb, ha hobbi marad a fotózás? // Zolixplorer

Jobb, ha hobbi marad a fotózás? // Zolixplorer

Kommentek


Népszerű fotós kurzusok
Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

A „Retusálj velem” videósorozatomban végig követheted több fotó kidolgozását, aminek célja, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során. 

 

Fotós Coaching & Konzultáció

A konzultáció során személyre szabottan tudok neked segíteni a céljaid elérésben a fotózásban, hogy megtaláld az utat, merre haladj tovább és hogyan érd el a fotózásban amit szeretnél, akár hobbid, akár megélhetésed a fotózás.

 

FFV: Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként?

Fotósként nem is igazán ügyfeleket nehéz szerezni, hanem jó minőségű ügyfeleket, akik tisztelik a munkádat, időben fizetnek, nem alkudoznak, hanem értékelik a fotóidat. Erről szól ez a kurzus, hogy egy örökzöld koncepciót és tudást adjak át neked, ami jó eséllyel még 10 év múlva is működni fog.

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.