Jancsó Fotósuli
Egész napos Épület és Enteriőr fotózás kurzus
Egész napos Épület és Enteriőr fotózás kurzus

Egész napos Épület és Enteriőr fotózás kurzus

Egész napos, 11 órás, részletekre is kiterjedő épület és enteriőr fotózás kurzusra tudsz hozzánk csatlakozni május 28-án. Külső épület és belső fotók készítése, aranyórában, kékórában, verőfényes napsütésben. Közös pizzasütés, 3 órás személyes képértékelés és képkidolgozás. Reggeltől egészen naplementéig.

A workshopról röviden

  • 11 órás személyes kurzus
  • Külön 3 órás képértékelés / képkidolgozás szekció
  • Kiscsoportos oktatás - Maximum 8 fővel
  • Fotózás különböző fényviszonyokban
  • Vakuval (fényfestés) történő fotózás

Egész napos Épület és Enteriőr fotózás kurzus

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Egész napos, 11 órás, részletekre is kiterjedő épület és enteriőr fotózás kurzusra tudsz hozzánk csatlakozni május 28-án. Külső épület és belső fotók készítése, aranyórában, kékórában, verőfényes napsütésben. Közös pizzasütés, 3 órás személyes képértékelés és képkidolgozás. Reggeltől egészen naplementéig.


Visszamondás miatt felszabadult 1 hely a kurzusra!
 Mit tud adni neked ez az új személyes kurzus?

 11 órás, mély tudásanyagot nyújtó kurzus 

11 óra alatt részleteiben tudunk foglalkozni az épület és enteriőr fotózással, ami segít neked abban, hogy szemmel láthatóan jobb képeket tudj készíteni a kurzus elvégzése után. Megmutatom, hogy tudod különböző fényviszonyok között is a legtöbbet kihoznod a témádból, akár napközben verőfényes napsütés, aranyóra vagy a kékóra alatt, fényfestéssel, vagy anélkül. Mindemellett hosszabb és részletesebb képkidolgozási technikákat is veszünk.
 

Maximum 8 fő jelentkezhet a kurzusra, a hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. A kurzus alatt közösen fotózunk és retusálunk, és a készült képeket felhasználhatod a portfóliódban is.

 Hogyan néz ki a kurzus bontása?

▶️ 10:00 – 14:00 // Gyakorlati fotózás a helyszínen – 1. rész
- Felszerelés bemutatása + Mitől lesznek jobbak a képeid
- Kompozíciós elemek használata a kiemelkedő fotókhoz
- Terepszemle szerepe a fotózás előkészületeiben
- Közös fotózás helyszíni rotációban - individuálisan mindenkinek segítek

 

⮞ Hogyan fotózz "rossz fényben"?
⮞ Hogyan fotózz verőfényes napsütésben, kékórában, aranyórában?
⮞ Milyen felszereléssel érdemes dolgozz?
⮞ Milyen előkészületeket tegyél meg a fotózás előtt?

 


 

▶️ 14:00 -17:00 // Képértékelés és képkidolgozás
- Ebéd előtt péksütik, harapnivalók, kis feltöltődés
- Résztvevők fotóinak értékelése
- Részletes képkidolgozási folyamatok lépésről-lépésre


▶️ 17:00 – 18:00 // Közös pizzasütés
- Ham-ham, majd teli hassal való visszatérés a vendégházhoz 

▶️ 18:00 – 21:00 // Gyakorlati fotózás a helyszínen – 2. rész
- Aranyórában / kékórában történő enteriőr és épületfotózás
- Helyszíni problémák és annak megoldásai

⮞ Hogyan legyenek kiemelkedőek az épület és enteriőr fotóid?
⮞ Mennyi fotót érdemes készíteni egy-egy térről?
⮞ Hogyan legyenek vibrálóak a fotóid?
⮞ Hogyan exponáld helyesen és kerüld el a "kiégett" kilátást?


▶️ 21:00 // Kurzus vége
Esti kötetlen beszélgetés azok számára, akik a helyszínen alszanak.


Hogy állok hozzá az enteriőr / épületfotózáshoz?

Egy reklámzajjal teli világban, ahol a néző figyelmének felkeltésére, meggyőzésére csak másodpercei vannak a képeknek, a hatékony enteriőrfotó érték.
 

Munkáim során különösen odafigyelek, hogy a fotó ne csak esztétikus legyen, de megjelenjen rajta minden olyan üzenet, ami a brand marketingcéljai számára lényeges.  


Kattintani ugyanis könnyű, míg egy olyan beállítást megtalálni és felépíteni, ami képes egy üzenetet átadni, jóval időigényesebb. Ezt a szemléletet fogom neked átadni a kurzuson.
 Miért gyere el a kurzusra?

Megmutatom neked a trükköket, hogy hogyan hozd ki a maximumot a belső és külső fotódiból, hogyan tudod elkészíteni a legjobb képeket akár a lehető legrövidebb idő alatt, hiszen nem mindig áll rendelkezésünkre több óra a fotózásra.

Emellett fényfestéssel is fogunk képeket készíteni a legjobb eredmény elérése érdekében. Nem csak a fotózásra, hanem a retusálásra is fordítunk időt több órában, ahol megtudhatod az enteriőr és külső épületfotók kidolgozásának folyamatát.

 A kurzus után képes leszel:

✔  Gyorsan retusálni a fotóidat
✔  A fényeket elemezve kiválasztani a legjobb kompozíciót
✔  A vakudat megfelelően használni: villantási metódus, vaku iránya, ereje és fényszíne
✔  Felkészülni a fotózásra, hogy a helyszínen ne fecséreld fölöslegesen az idődet 
✔  Különböző elvárásokhoz igazodva a legjobb fotókat átadni


 


 

Fényfestés? Hogyan csinálom én?

A kurzus alatt három fotó elkészítését követheted végig, egészen a kompozíció megtalálástól a fényfestett expozíciók összeillesztéséig. Lépésről-lépésre tudod megnézni, hogyan megy végbe nálam a folyamat. Kompozíciók megkeresése, fények beállítása, fényfestés, majd az expozíciók összehangolása, fényfestett képek montázsolása. Ezt mind végig követheted a helyszínen.
 

Résztvevők is fognak fotózni?

A vendégház nagy mérete miatt tudunk egymással párhuzamosan is fotózni, így minden részletét lencsevégre tudod kapni. Mindeközben én járok körbe és segítek a fotózásban mindenkinek individuálisan is. 
 


Megmutatom, hogy készíts ilyen fotót 

 

 


Milyen tudást fogsz elsajátítani?

Egy több szobás, nagy terekkel rendelkező Balaton környéki vendégházat fogunk fotózni, hogy megtaníthassalak a terek kezelése és kitöltése mellett a külső fotók készítésére is.

Rengetegszer kell bútorokat mozgatni, tárgyakat áthelyezni a fotózás alatt, hogy az a képeken a legjobb arcát mutassa. Ebben a kurzusban megmutatom neked, hogy hogyan kommunikáld a megfelelő információt a fényképeiddel.

 


 Mit várhatsz el a kurzustól?

Gyakorlatias, helyszíni fotózáson tanulhatod meg a technikát, unalmas elmélet nélkül, ahol egy olyan tudást kapsz a kezedbe, ami ma Magyarországon egyedülálló. Olyan vizuális produktumot tudsz alkotni ezáltal, amivel kiemelkedsz a többi fotós közül. Mindezek mellet hiteles és gyakorló fotóstól tanulhatsz.

 

 


 

▶️ Mikor és hol lesz a kurzus?
Dörgicsén, Balatonfüredtől nem messze, ahol egy nagy telken lévő modern vendégházat fogunk fotózni közösen. 

Időpont: 2022. május 28. szombat – 10:00-tól 21:00-ig bezárólag.


 Maximum 8 fő tud jelentkezni a workshopra 

A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. Így jut az összes hallgatóra elég időm, hogy tudjak segíteni mindenki számára.

▶️ Hogyan jutunk a helyszínre?
Budapesttől másfél óra autózásra van a vendégház, így a kurzus időpontja előtt egyeztetünk egymással, hogy ki hogyan tud eljutni a helyszínre. Legtöbben valószínűleg autóval jönnek, ezért is érdemes összeszervezni egymással a helyszínre érkezést az útiköltség optimalizálása miatt.
 

▶️ Majdnem este 9-kor végzünk. Van lehetőség az ottalvásra?
Igen, van. A vendégház tulajdonosának több szállása is van, így igény esetén gond nélkül tudsz lent aludni. Valószínűleg többen is lent fognak, köztük én is lent maradok vasárnapig. Ahogy betelt a kurzus írni fogok emailt minden résztvevőnek, hogy egyeztessünk az esetleges szállásigényről. 
 

▶️ Kezdő fotós vagyok, most ismerkedek a fotózással, jöhetek így is?
Igen. A 11 óra alatt mindenkivel tudok foglalkozni, így mindegy, hogy milyen tudással érkezel. Lesznek bőven haladó technikák is, de ezek is könnyedén elsajátíthatóak lesznek a számodra.

▶️ Az elkészült fotókat felhasználhatom majd?
Igen. A fotós portfóliódba felhasználhatod a kurzus alatt készült képeidet.

▶️ Voltam már nálad enteriőr kurzuson, erre is érdemes eljöjjek?
Amivel kiegészül az előző enteriőr kurzushoz képest: Külső épületfotózás, belső terek fotózása verőfényes napsütésben, aranyórában surlófényekkel és a kékórában. 3 órás képértékelés és képkidolgozás, már a helyszínen készült fotókból. Extra a pizzasütés – ha Lejka nem eszi el előled.

Ebben a kurzusban nagyobb mélységben veszünk át több mindent, amiket az előző enteriőr kurzuson nem tudtunk, az időhiány és a helyszín adottsága miatt. Ott egy lakást fotózunk, itt pedig egy egész modern vendégházat,
kívülről belülről, különböző fényekben. 

▶️ Hogyan tudok részt venni és mennyibe kerül?
A részvételi díj 105.990 forint, amennyiben április 30 éjfélig foglalod le a helyedet.
Ezután – ha még egyáltalán marad szabad hely - akkor fokozatosan drágul a részvételi díj:


Az utolsó jegy teljes ára: 105.990.- Ft
Május 1-25 közötti foglalás esetén: 129.990.- Ft
Tavasszal vásárolt egy hely visszamondása miatt felszabadult egy hely, amire áprilisi áron tudsz lecsapni.

A helyedet az előleg befizetésével tudod lefoglalni, ami a kurzus végösszegének a fele. A kurzus időpontja előtt egy héttel tudod rendezni az összeg második felét, vagy személyesen a helyszínen. 

 

▶️ Mit tartalmaz, és mit nem tartalmaz a fenti összeg?
Tartalmazza a részvételi díjat, étkezést – konferencia, péksütik, italok – plusz a délutáni ebédet is –a pizzasütést. Nem tartalmazza a helyszínre való lejutást, és az esetleges szállásköltségét, ha csak vasárnap mennél haza.
 


Pénzvisszafizetési garancia!

Minden kurzust a maximumra törekedve állítok össze, hogy az tartalmazzon minden hasznos és naprakész információt a számodra. Mivel hiszek a kurzus valódi minőségében, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha a kurzus nem hozza számodra azt, amit elvártál, akkor a kurzus dátumától kezdődően 5 napon belül visszafizetem a kurzus teljes árát.
 


2 perc

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed, hogy megtanulhasd, hogyan fotózz épületeket és belső tereket. Garantálom, hogy sokszorosan megtérül majd ez a befeketetésed. 
 

Csatlakozz a kurzushoz!
[Összesen csak 8 fő tud foglalni]

Jelenlegi foglaltság: 

1 db szabad hely maradt.
  Ezért foglald le a helyed most! 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Suba Sándor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Gergő stílusa közvetlen, magával ragadó! Látszik a hatalmas tudása, tapasztalata és ezt át is tudja (és akarja) adni! Nagyon tetszett a workshop, sok kis apró trükköt mondott / mutatott, amivel az elkészült fotó egy kicsit más lesz, tartalmaz valamit, amitől egy egyszerű szoba is életre kel. Természetesen ezt is, mint mindent, sokat kell még gyakorolni, de már látom a hibáimat és tudom, hogy merre kell javítani. Az külön tetszett, hogy kis csoportos a foglalkozás, így nem másztunk egymás nyakára és mindenkivel volt ideje átbeszélni az eredményt ill. segíteni a munkát! Köszönöm!

 

Suba Sándor

Gorácz József Márk értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Maximálisan elégedett voltam a kurzussal, mindenkinek ajánlom, akit érdekel ez a műfaj. Gergő közvetlen, nyitott személyiség. Logikusan felépítve érthetően magyaráz, rengeteg személyes példával alátámasztva. Az elméleti rész után mindenkinek lehetősége volt a gyakorlatban is elsajátítani a fényfestés fortélyait.

 

Gorácz József Márk

Demeter Péter értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon tetszett, hogy a workshop keretein belül gyakorlatban is kipróbálhattam a megszerzett ismereteket, valamint azt is hasznosnak találtam, hogy személyes útmutatásokat kaptam az egyéni fotózás során. Ingatlanközvetítői közegből érkezve nagy hasznát fogom venni az itt megszerzett tudásnak. Nekem az egyik érdekesség a workshop-on tanultak közül az volt, hogy a vakuzás irányáról tanultam egy korábban máshol még sehol sem hallott dolgot. A „kiégő” ablakok megszüntetésére is kaptam egy új módszert.

Összességében szó esett kezdő és magasabb szintű fotózási technikákról is. Ajánlom ezt a workshopot mindazoknak, akik egy lakás belső terének fotózásához szeretnének segítséget kapni, akár kezdő, akár haladó szinten. Ingatlanközvetítőknek kiemelten ajánlom ezt a kurzust! :)

 

Demeter Péter

Bodnarne Nagy Marianna értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon tetszett a workshop. Első körben azért, mert nagyon baráti, emberközeli volt a légkör. Jó volt együtt a képeket analizálni, mit miért és hogyan megvilágításból. A gyakorlati részben Gergő nagyon segítőkész volt, türelmes, többször is elmagyarázta, amit nem értettem. A helyszín is szuper volt. Mindenképpen elmondhatom, hogy gyarapodott a tudásom mind elméleti, mind gyakorlati síkon. Megérte a 2500 km utazást. Csak ajánlani tudom ezt a workshopot.

 

 Bodnarne Nagy Marianna
Népszerű fotós kurzusok
Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

A „Retusálj velem” videósorozatomban végig követheted több fotó kidolgozását, aminek célja, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során. 

 

FFV: Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként?

Fotósként nem is igazán ügyfeleket nehéz szerezni, hanem jó minőségű ügyfeleket, akik tisztelik a munkádat, időben fizetnek, nem alkudoznak, hanem értékelik a fotóidat. Erről szól ez a kurzus, hogy egy örökzöld koncepciót és tudást adjak át neked, ami jó eséllyel még 10 év múlva is működni fog.

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük legjobb végeredményt?

Egész napos Épület és Enteriőr fotózás kurzus

Kérdésed van a kurzussal kapcsolatban? Írd ide kérdésedet.

Írj nekünk ide!


Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Ehhez hasonló kurzusok:

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

A természetes hatású portréretusálás

A természetes hatású portréretusálás

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.