Jancsó Fotósuli
Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Január
Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Január

Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Január

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket, mindennapi betevőmet az enteriőr fotózásból keresem. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.

A workshopról röviden

  • 5 órás személyes kurzus az enteriőr fotózásról
  • Külön 1 órás képkidolgozási szekció
  • Kiscsoport oktatás - Maximum 5 fővel
  • Konkrét problémák és megoldásai
  • Vakuval (fényfestés) történő fotózás

Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Január

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket, mindennapi betevőmet az enteriőr fotózásból keresem. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.


Amit tudnod érdemes a kurzusról

Az idei első személyes kurzus, amihez csatlakozhatsz.

Maximum 5 fő jelentkezhet csoportonként, a hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. A kurzus alatt közösen fotózunk és retusálunk a V1 Parlament panorámás lakásában, ahol a készült képeket felhasználhatod a portfóliódban is.

 


Hogy állok hozzá az enteriőrfotózáshoz?

Egy reklámzajjal teli világban, ahol a néző figyelmének felkeltésére, meggyőzésére csak másodpercei vannak a képeknek, a hatékony enteriőrfotó érték.
 

Munkáim során különösen odafigyelek, hogy a fotó ne csak esztétikus legyen, de megjelenjen rajta minden olyan üzenet, ami a brand marketingcéljai számára lényeges.  


Kattintani ugyanis könnyű, míg egy olyan beállítást megtalálni és felépíteni, ami képes egy üzenetet átadni, jóval időigényesebb. Ezt a szemléletet fogom neked átadni a kurzuson.
 Ezért érdemes csatlakoznod:

Megmutatom neked a trükköket, hogy hogyan hozd ki a maximumot egy lakásból, hogyan tudod elkészíteni a legjobb fotókat a lehető legrövidebb idő alatt, hiszen nem mindig áll rendelkezésünkre több óra a fotózásra.

Emellett fényfestést is fogunk alkalmazni a legjobb eredmény elérése érdekében. Nem csak a fotózásra, hanem a retusálásra is fordítunk időt egy órában, ahol megtudhatod az enteriőr fotók kidolgozásának folyamatát.

 A kurzus után képes leszel:

✔  Gyorsan retusálni az enteriőr fotóidat
✔  A fényeket elemezve kiválasztani a legjobb kompozíciót
✔  A vakudat megfelelően használni: villantási metódus, vaku iránya, ereje és fényszíne
✔  Felkészülni a fotózásra, hogy a helyszínen ne fecséreld fölöslegesen az idődet 
✔  Különböző elvárásokhoz igazodva a legjobb fotókat átadni


 


 

Milyen tudást fogsz elsajátítani?

Egy több szobás, nagy terekkel rendelkező Parlamentre panorámás apartmant választottam a fotózásra, hogy megtaníthassalak a terek kezelésére és kitöltésére.

Rengetegszer kell bútorokat mozgatni, tárgyakat áthelyezni a fotózás alatt, hogy az a képeken a legjobb arcát mutassa. Ebben a kurzusban megmutatom neked, hogy hogyan kommunikáld a megfelelő információt a fényképeiddel, amiket referenciaként használhatsz majd a portfóliódban is. 

 

Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz:

⮞ Hogyan legyenek kiemelkedőek az enteriőr fotóid?
⮞ Mennyi fotót érdemes készíteni egy lakásról?
⮞ Milyen felszereléssel dolgozz?
⮞ Hogyan exponáld helyesen és kerüld el a "kiégett" ablakot?

⮞ Hogyan fotózz "rossz fényben"?
⮞ Hogyan kezeld a meleg benti fényeket és a természetes fényeket?
⮞ Hogyan legyenek vibrálóak a fotóid?
⮞ Milyen előkészületeket tegyél meg a fotózás előtt?

 Mitől más ez a kurzus, mint a többi?

Gyakorlatias, helyszíni fotózáson tanulhatod meg a technikát, unalmas elmélet nélkül, ahol egy olyan tudást kapsz a kezedbe, ami ma Magyarországon egyedülálló. Olyan vizuális produktumot tudsz alkotni ezáltal, amivel kiemelkedsz a többi fotós közül. Mindezek mellet hiteles és gyakorló fotóstól tanulhatsz.


A kurzus utolsó egy órájában retusáljuk a fotókat, ahol több ritkán hallott trükköt is mutatok.

2022-es újítás → 1 órával hosszabb kurzus 

Az eddigi enteriőr kurzusok tapasztalatai alapján 1 órával meghosszabbítottam a workshop hosszát, 4 óráról 5 órára növelve azt. Visszajelzések alapján a kurzus végén lévő beszélgetést érezték rövidnek a résztvevők, szinte mindig tovább tartottuk a kurzust, hogy ne maradjon kérdés megválaszolatlanul. Hogy ne legyen szűkös az időkeret, ezért növeltem az időtartamot 5 órára.


 ▶️ Hol és mikor lesz a kurzus?
A kurzus Budapest belvárosában, a V1 Apartman Parlamentben lesz, (Vértanúk tere 1.), 2022. január 29-én és 30-án. Az első óra bevezetés az enteriőr fotózásba, amit két óra közös fotózás követ, utolsó két órában pedig retusálás / képkidolgozás és kérdések megválaszolása. A helyszínünk könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval érkezők számára egyaránt. Az utcán a parkolás ingyenes a hétvégi időzítés miatt. 


▶️ Hogyan tudok részt venni?
Két csoportban tudsz jelentkezni a kurzusra:
Szombati csoport: Január 29. - 12:00-tól 17:00-ig. 
Vasárnapi csoport: Január 30. - 09:00-tól 14:00-ig. 

Csoportonként maximum 5 fő tud jelentkezni a workshopra. A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. Így jut az összes hallgatóra elég időm, hogy individuálisan is tudjak segíteni mindenki számára.  Arra az időpontra add le a jelentkezésedet, amelyik számodra a szimpatikusabb.

 

▶️ Van jelentősége, hogy melyik csoporthoz adom le a jelentkezésemet?
Nincs. Ugyanazt a tudást fogod kapni, bármelyik időpontot is választod, így nincs jelentősége, hogy melyik csoporthoz csatlakozol.
 

▶️ Az elkészült fotókat felhasználhatom majd?
Igen. A fotós portfóliódba felhasználhatod a kurzus alatt készült képeidet.

▶️ Szükséges védettségi igazolvány a kurzuson való részvételhez?
Nem szükséges. 
 


Pénzvisszafizetési garancia!

Minden kurzust a maximumra törekedve állítok össze, hogy az tartalmazzon minden hasznos és naprakész információt a számodra. Mivel hiszek a kurzus valódi minőségében, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha a kurzus nem hozza számodra azt, amit elvártál, akkor a kurzus dátumától kezdődően 5 napon belül visszafizetem a kurzus teljes árát.

 

Csatlakozz 2022 első személyes kurzusához 
Fotózz velem 5 órát egy pazar budapesti apartmanban!

 

 


 

2 perc

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed, hogy megtanulhasd, hogyan fotózz belső tereket. Garantálom, hogy sokszorosan megtérül majd ez a befeketetésed. 
 

Csatlakozz az egyik csoporthoz!
[Mind a két csoportban csak 5-5 fő tud foglalni]

Jelenlegi foglaltság: 

Szombati csoport: ELFOGYOTT
Vasárnapi csoport: ELFOGYOTT

Utolsó frissítés: 2022.01.21. – 17:22

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Demeter Péter értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon tetszett, hogy a workshop keretein belül gyakorlatban is kipróbálhattam a megszerzett ismereteket, valamint azt is hasznosnak találtam, hogy személyes útmutatásokat kaptam az egyéni fotózás során. Ingatlanközvetítői közegből érkezve nagy hasznát fogom venni az itt megszerzett tudásnak. Nekem az egyik érdekesség a workshop-on tanultak közül az volt, hogy a vakuzás irányáról tanultam egy korábban máshol még sehol sem hallott dolgot. A „kiégő” ablakok megszüntetésére is kaptam egy új módszert.

Összességében szó esett kezdő és magasabb szintű fotózási technikákról is. Ajánlom ezt a workshopot mindazoknak, akik egy lakás belső terének fotózásához szeretnének segítséget kapni, akár kezdő, akár haladó szinten. Ingatlanközvetítőknek kiemelten ajánlom ezt a kurzust! :)

 

Demeter Péter

Bodnarne Nagy Marianna értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon tetszett a workshop. Első körben azért, mert nagyon baráti, emberközeli volt a légkör. Jó volt együtt a képeket analizálni, mit miért és hogyan megvilágításból. A gyakorlati részben Gergő nagyon segítőkész volt, türelmes, többször is elmagyarázta, amit nem értettem. A helyszín is szuper volt. Mindenképpen elmondhatom, hogy gyarapodott a tudásom mind elméleti, mind gyakorlati síkon. Megérte a 2500 km utazást. Csak ajánlani tudom ezt a workshopot.

 

 

Bodnarne Nagy Marianna

Suba Sándor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Gergő stílusa közvetlen, magával ragadó! Látszik a hatalmas tudása, tapasztalata és ezt át is tudja (és akarja) adni! Nagyon tetszett a workshop, sok kis apró trükköt mondott / mutatott, amivel az elkészült fotó egy kicsit más lesz, tartalmaz valamit, amitől egy egyszerű szoba is életre kel. Természetesen ezt is, mint mindent, sokat kell még gyakorolni, de már látom a hibáimat és tudom, hogy merre kell javítani. Az külön tetszett, hogy kis csoportos a foglalkozás, így nem másztunk egymás nyakára és mindenkivel volt ideje átbeszélni az eredményt ill. segíteni a munkát! Köszönöm!

 

Suba Sándor

Gorácz József Márk értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Maximálisan elégedett voltam a kurzussal, mindenkinek ajánlom, akit érdekel ez a műfaj. Gergő közvetlen, nyitott személyiség. Logikusan felépítve érthetően magyaráz, rengeteg személyes példával alátámasztva. Az elméleti rész után mindenkinek lehetősége volt a gyakorlatban is elsajátítani a fényfestés fortélyait.

 

Gorácz József Márk
Népszerű fotós kurzusok
FFV: Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként?

Fotósként nem is igazán ügyfeleket nehéz szerezni, hanem jó minőségű ügyfeleket, akik tisztelik a munkádat, időben fizetnek, nem alkudoznak, hanem értékelik a fotóidat. Erről szól ez a kurzus, hogy egy örökzöld koncepciót és tudást adjak át neked, ami jó eséllyel még 10 év múlva is működni fog.

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük legjobb végeredményt?

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et.

Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Január

Kérdésed van a kurzussal kapcsolatban? Írd ide kérdésedet.

Írj nekünk ide!


Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Ehhez hasonló kurzusok:

A természetes hatású portréretusálás

A természetes hatású portréretusálás

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.