Jancsó Fotósuli

Exkluzív tartalmak a fotózásról

A Jancsó Fotósuli Kreatív köre egy zárt fotós közösség, ahol olyan emberek fognak körbe venni, akiknek a fotózás a szenvedélye, ahol egymást segítjük a fejlődésben. Olyan tartalmakhoz tudsz hozzáférni a közösség tagjaként, amik csak a zárt csoport számára elérhetőek, mint élő képértékelések, képkidolgozás, kötetlen beszélgetések vagy éppen betekintés több fotózás kulisszái mögé.

Csatlakozz a Kreatív Körhöz, ha szeretnél…
 

✔  Élő adásokhoz hozzáférni (képértékelések, Q&A, képkidolgozás)
✔  Egy zárt, motiváló fotós közösség tagja lenni
✔  Folyamatos inspirációt gyűjteni, ami bent tart a fotózás flowjában
✔ Jobb fotókat készíteni és elmélyíteni tudásodat


Kattints ide a részletes információkhoz!

 ↴ Az eddig feltöltött és elérhető tartalmak a Kreatív Kör tagjai számára ↴
 


Portré fotózás 3 fénnyel + 35 fős csoportkép
- Feltöltés: 2021.12.09
- Videó hossza: 26 perc

Az egyik budapesti szálloda dolgozóiról 16 db portrét és egy 35 fős csoportképet készítettem, aminek folyamatát megmutatom ebben a videóban. Hogyan választottam kompozíciót, milyen fényekkel világítottam, milyen értékekkel, mindent lépésről lépésre. A 25 perces videóban a fotózás helyszínén mutatom meg a vakukat, beállításokat, fényformálókat. 

 


 ➡ Csatlakozás a Kreatív Körhöz! ⬅  


ÉLŐ Képértékelés - Három fotóssal
- Feltöltés: 2021.11.26
- Videó hossza: 90 perc

ÉLŐ képértékelés volt a csatornán Győrfi-Bátori Péterrel, Déber Gáborral és velem, hárman értékeltük a beküldött fotókat. A másfél órás élő adásban több kategóriában is értékeltünk, mint portré, épület, állat és tájfotók. 
 


 ➡ Csatlakozás a Kreatív Körhöz! ⬅  

Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Hasonló cikkek a fotózásról

Így kereshetsz sok pénzt a fotózással

Így kereshetsz sok pénzt a fotózással

Elégedett vagy a fotóiddal? Az baj. Mondom miért.

Elégedett vagy a fotóiddal? Az baj. Mondom miért.

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.