Logo

Filozófiánk

Miben tud segíteni neked a Jancsó Fotósuli?

Ha te is a fotózás szerelmese vagy - csak úgy mint mi - akkor számodra a weboldal egy tudástár, ahol inspirációt gyűjthetsz, megtalálsz minden információt egy helyen a szenvedélyedről. Napi rendszerességgel találsz új cikket nálunk a fotózásról, technikai újdonságokról, tesztekről, tanácsokat és hasznos tippeket olvashatsz, amik segítenek neked abban, hogy jobb fotókat készíts. Mindegy, hogy hobbid vagy megélhetésed a fotózás, bőségesen találsz minden témakörben nálunk írásokat, videókat, oktatóanyagokat.

 

Miért érdemes, hogy nálunk tanulj?

Az ingyenes tartalmakon kívül találsz témakörökként összeállított részletes oktatóanyagokat is. Tudásszintenként válogathatsz a kurzusokból, amiknek a tudásában olyannyira biztosak vagyunk, hogy kivétel nélkül minden oktatóanyagra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Nem hiszünk az összecsapott hanyag munkában, célorientált értékteremtésre koncertálunk a tartalmainkban. Csak olyan oktatókkal találkozhatsz nálunk, akik a mai napig aktívak a piacon, így tudják számodra a fotózás naprakész tudását átadni.
 

Személyes is találkozhatunk

Az online formátumon túlmenően főleg nyaranta, több személyes fotóstúrához, workshophoz, gyakorlati fotózáshoz csatlakozhatsz, amit immáron negyedik éve tartunk több témakörben is, mint lakás és enteriőr, portré vagy városfotózás. Ha szeretnél a legfrissebb tartalmainkról értesülni, akkor javasoljuk, hogy iratkozz fel a CIKKFIGYELŐ-re, ahol heti, kétheti vagy havi rendszereséggel küldünk neked emailt a legújabb fotós tartalmainkról.

Közösségünk

Csapatunk

Jancsó Gergely - alapító, fotográfus oktató

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.
 

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 
 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Tóth Balázs - oktató, portréfotós

Gergővel a gondolkodásmódunk hozott minket össze, hogy közösen dolgozva a fotósuli platformján adjunk át maradandó tudást a hallgatók számára. 2015-től kezdőden saját budapesti stúdiómban fotózom az ügyfeleimet, megrendelőim között többek között szerepel a WizzAir, Zwack és Morgan Stanley.
 

Rengeteget köszönhetek a fotózásnak, gyökeresen megváltoztatta az életem, ezt a szeretetet és vállalkozási tudatosságot szeretném neked is átadni.
 

Győrfi-Bátori Péter - esküvőfotós, oktató

Mindenem az esküvőfotózás, 4 éve vagyok a PurePhoto csapatának vezetője és fotósa. Az életem minden percét a fotózás tölti ki, mást nem is tudnék, és nem is akarnék csinálni, hiszen megtaláltam a hivatásomat és szenvedélyemet az esküvők fotózásában. Gergővel szakmai körökből való ismeretségünket közeli barátság váltotta fel, aminek kezdete egy olyan sörözés volt, amire egyikünk sem emlékszik.

 

Gergő azt mondta egy baráti beszélgetésen, hogy a legdinamikusabban fejlődő fotós vagyok, akit ismer. Ez motivál és visz előre, hogy napról napra jobb fotós legyek.

Komenda Bence - Mindenért felelős

Gergő asszisztenseként az összes enteriőr fotózásra közösen érkezünk, hogy dinamikusan tudjuk a képanyagokat elkészíteni. Nem utolsósorban a szállodákban mindig ingyen eszem és iszom, ezért is szeretek vele dolgozni.

 

Az oktatóanyagok felvételénél operatőr vagyok, olykor ezeknek a videóknak a vágásba segítek, amikor éppen nem mémeket küldözgetek Gergőnek.
 

Árvai Dóra - Fotográfus, projekt menedzser

Szenvedélyem az utazás, szeretem a boldog pillanatokat megörökíteni. Grafikai vonalból érkeztem meg a fotózáshoz, teljesen kikapcsol, amikor lencsevégre kaphatok érzelmeket. Többször fotózhattam már külföldön, Braziliában, Spanyolországban a Freedom fesztiválon, több külföldi és haza freelancer és startup rendezvényén.

 

Az oktatóanyagok forgatókönyveinek elkészítésében és a videók rektorálásban, ötletek kidolgozásában segítek, hogy az minél érhetőbb, tömörebb és naprakészebb legyen.
 

Lejka kutya - A papucs-pusztító

Barna-fehér border collie vagyok, aki szereti aput megszakítani a videókurzusok vágása közben, hogy játszunk a teniszlabdámmal. Ha sokáig tart egy forgatás, akkor általában bosszúból kiások néhány muskátlit, vagy szétrágom a kertibútort. Kedvenc nasim a virsli, legjobban kedvelt játékom a papucsok elpusztítása.

Legnépszerűbb fotós kurzusok
FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Ebben a kurzusban segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled azokat az általam jól bevált praktikákat, hogy mit tudsz tenni, hogy a te árajánlatodat fogadják el a konkurenciával szemben, még úgy is, ha a te árajánlatod a magasabb.

Tudatos portréfotózás stúdióban

Sok fotós tart a vakutól, mivel bonyolultnak találják a használatát és többen úgy érzik, hogy képeik mesterkéltek lesznek tőle. Ebben a kurzusban azonban megmutatjuk neked, hogy igenis lehet vakukkal is természetes hatású fényeket kreálni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

Retusálj velem I. - Homoki Lodge

A „Retusálj velem” videósorozatomban élőben követheted végig több fotó kidolgozását, aminek célja, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során. A retusálás folyamatát élőben követheted végig, ami közben bármikor kérdezhetsz. Az élő adásnak már vége, de jó hír, hogy nem maradtál le róla, mert az élő képkidolgozás vágott videófelvételéhez tudsz hozzáférést kérni.

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.