Tudsz velem azonosulni?

Jancsó Gergely vagyok, hozzám fűződik a Jancsó Fotósuli alapítása, amit még 2017-ben hoztam létre. Kreatív, dinamikus munkámnak köszönhetően ma Magyarország legizgalmasabb social médiafelületeit kezelő fotós vloggere vagyok. Beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Los Angeles felhőkarcolóit, Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. Szenvedéllyel csinálom azt, amit szeretek, flow élmény számomra a fotózás, olyan pillanatokat élek meg ez által, amikről gyerekként álmodtam. Szeretném, hogy te is átéld a fotózásaid során ezt az érzést, ami én már átéltem.

A folyamatos tanulásnak és az évtizedes gyakorlati alapnak köszönhetően kifejlesztettem oktatási módszeremet, amivel célom, hogy interaktív eszközökkel mutassam be neked a fotózás világát, mint még eddig senki ezelőtt. Nem számít milyen szinten vagy, kezdőként és haladóként egyaránt találsz kurzusokat, amivel segítelek, hogy fotóid napról napra jobbak és jobbak legyenek.


Ha kíváncsi vagy a szakmai munkáimra látogass el ide: www.gregimages.com

Mit adhat neked adni a fotósuli?

Mi alapján döntöd el, hogy ki a hiteles forrás, amiből tanulni szeretnél? Millió lehetőséged van offline és online területen egyaránt, de ekkora reklámzajban nehéz megtalálni a naprakész és hiteles oktatót, aki valóban használható tudást ad át neked. A piaci igények évről évre változnak, amihez az oktatónak és a kurzusainak is igazodnia kell. Ez alapján nem meglepő, hogy szidják annyian az állami akkreditált fotós képzéseket, hisz az ottani tanárok nagy része csak oktat, jó ideje már nem aktív a szakmában. De így miért is várja el bárki, hogy az ott átadott tudás valóban helytálló legyen 2020-ban?

Számomra kiemelten fontos, hogy naprakész tudást adjak át a hallgatóim számára, amiből valóban tudnak profitálni. Erre csak úgy vagyok képes, hogy a fotósuli menedzselése mellett folyamatosan aktívan vezetem fotós vállalkozásomat, amiben megtanultakat hozom el a számodra a kurzusaimban. .

Célom, hogy olyan tananyagokkal tudjalak segíteni, amik a tömören és érhetően az igazán lényeges elemekre koncentrálnak, amire valóban szükséged van.

Találkozzunk személyesen!

Az online videó oktató rendszeren kívül csatlakozhatsz több személyes kurzushoz is, fotóstúrákhoz, nyaranta fotóstáborhoz, ahol személyesen is tudok neked segíteni a fejlődésedben. Az utóbbi 3 évben több mint 250 hallgató vett már részt ezeket, akiket szerencsém volt a videós oktatáson túlmenően személyesen is megismerni. Ezeket legfőképp a nyári időszakban találod majd meg a fotósuli kínálatában, több témakörben is, mint portré, enteriőr és városfotózás, üzleti képzések, marketing és márkaépítés. .

Fotós túrák

Az online videó oktató rendszeren kívül részt vehetsz velünk fotós túrákon is, ahol a gyakorlatban vagyok ott melletted és segítek abban, hogy fotóid jobbak legyenek. Több témakört is választhatsz, mint portréfotózás, városfotózás, enteriőr fotózás és a többi. Különösen örülök, hogy ha személyesen is megismerhetek a diákjaimat, akik videóim alapján tanulják a fotózást.
Az oldalon található videóanyagokból garantáltan meg fogod tanulni, hogy mi is a jó kép titka.
Az oktatóanyagok száma folyamatosan nő, dolgozom rajta.