AMIT AZ ISKOLÁBAN NEM ÁRULNAK EL

 

Halihó! Üdvözöllek a Jancsó Fotósuliban, ahol kurzusaim között találsz üzleti képzést fotósoknak, képszerkesztést és több fotós oktató videóanyagot is. Az online kurzusok mellett rendszeresen jöhetsz velünk az éppen aktuális fotóstúráinkra is. Sosem értettem, hogy miért oktatnak iskolapadban fotózást. Ki kell menni terepre, és csinálni kell! Hatékonyan leginkább így tanulható. Azért indítottam online interaktív videó kurzusokat, hogy megtanulj gyakorlatiasan fotózni hiteles forrásból.

Értéket közvetítek.
Kamuk és fölösleges körök nélkül.

KI VAGYOK ÉN?
Akivel megtanulsz fotózni.
 

A nevem Jancsó Gergely. A kreatív és dinamikus munkámnak köszönhetően ma Magyarország legizgalmasabb social médiafelületeit kezelő fotós vloggere vagyok. Beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Los Angeles felhőkarcolóit, Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. Szenvedéllyel csinálom azt, amit szeretek, flow élmény számomra a fotózás, olyan pillanatokat élek meg ez által, amikről kölyökként álmodtam.

Sosem álltam meg. Minden problémában a megoldást kerestem. Minden helyzet tanított valamire, amitől jobb lettem, és ez a mai napig így van. Mindehhez hozzájárul a folyamatos tanulás, az a többéves gyakorlati alap, amivel kifejlesztettem oktatási módszeremet.

„Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud”


Csak értékes gyakorlat.
Semmi használhatatlan elmélet.

OKTATÓ VIDEÓK
HASZNÁLHATÓ TUDÁS, 1 PERC ALATT
 

Segítek neked abban, hogy végre azt érezhesd, hogy imádják a képeidet. Te is képes vagy hibátlan fotókat készíteni.
Mindent lépésről, lépésre mutatok meg neked, érthetően.

HOGYAN ÉPÍTSD FEL A FOTÓS VÁLLALKOZÁSODAT?


Szeretnél megélni a fotózásból? De sehol nem tanítják meg neked az üzleti részét a fotózásnak? Megmutatjuk neked az összes marketing eszközt, és módszert, amivel maximalizálhatod a bevételeidet, és új ügyfeleket szerezhetsz. Egyetlen kurzuson: árajánlatok készítése, marketing, reklám, adózás, és minden, amit tudnod kell a fotós vállalkozásról! Welczembach Tamással és Tóth Balázzsal együtt gyúrtuk össze tudásunkat, hogy átadhassuk nektek a kurzus keretein belül.

A PHOTOSHOP TITKAI


A fotózásaink során rengeteg megoldandó problémával találhatjuk szembe magunkat a képkidolgozás folyamatában, amatőr és profi szinten egyaránt. Valós példákat veszek az elmúlt időszakból, és mutatom meg rá meg a megoldásokat. Ezeket a trükköket és eszközöket a kurzus elvégzése után garantáltan sűrűn fogod majd használni, ezzel megspórolva rengeteg időt magadnak. Kezdő és haladó szinten is megtalálod a neked valót, tudásszintedhez mérten tudsz választani tananyagot, hogy a saját tempódban tudj fejlődni.

A FÉNYFESTÉS


A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, bizonyos elemek kiemelése és háttérbe szorítása. Kontrasztot, és mélységet hozunk létre. Ez az igazán vibráló fotók titka. Úgy építettem fel a kurzust, hogy aki számára még teljesen ismeretlen ez a fotózási technika is be tudjon kapcsolódni, és elsajátítani a fényfestés technikáját. Minden lecke tartalmaz minden részletre kiterjedő képszerkesztést is.

KAPCSOLAT

 

TEL: 0630 2308347 / [email protected]
Budapest, Magyarország
ELÉRHETŐSÉG 10:00 - 18:00