Jancsó Fotósuli
Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!
Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni. Megtanítalak úgy látni, fotó elkészítése előtt már tudd, mi az amit vissza akarsz majd látni a monitoron, hogy ne csak kattintgatás legyen, hanem tudatos képalkotás. Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme. Ezzel a hozzáállással kiemelkednek fotóid a tömegből.

A workshopról röviden

  • 4 óra intenzív gyakorlatias workshop
  • Kiscsoportos kurzus - Maximum 6 fő
  • Új perspektívát adok neked, hogy hogyan fotózz
  • Rámutatok a hibákra és azok megoldásaira
  • Személyesen kérdezhetsz tőlem, ott leszek hogy segítsek

Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Megmutatom neked a koncepciót, hogy hogyan emelkedj ki a többi fotós közül és készíts klasszisokkal jobb fotókat. Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni.

A WORKSHOP mottója: Ne csak nézz, láss is!

Szeretném neked megmutatni, hogy mi is a kimagasló városfotó titka. Mitől lesznek megnyerőek és egyediek az épület és városfotóid? Rengeteg tucatfotóval találkoztál már az interneten, Budapestet pedig rommá fotózták. De új perspektívákat mindig lehet találni.


 

Most személyesen van lehetőséged tanulni tőlem!

Egyből felteheted kérdéseidet, ott leszek melletted, hogy segítsek. Akár a kompozícióban, akár a fényképezőgép beállításában van szükséged segítségre. Több éves tapasztalataimat osztom meg veled.

 4 óra fotózás Budapest belvárosában 


⮞ Gyakorlati tudást adok a kezedbe  
⮞ A fotózás alatt ott azonnal kérdezhetsz, segítek 
⮞ Értékelem fotódat a helyszínen 
⮞ Rámutatok a hibákra és azok megoldásaira 
⮞ Új perspektívát adok neked, hogy hogyan fotózz 
 Hol?

Budapest belvárosában, találkozó a Bazilikánál. Ezután egy sétára indulunk a belvárosban. A Bazilikától indulunk és a várba sétálunk fel, de útba ejtjük a Lánchidat és a Várkert Bazárt is. A túra nem megterhelő.
 

Mennyien leszünk?

Maximum 6 fő tud jelentkezni a workshopra. A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. Így jut az összes hallgatóra elég időm, hogy individuálisan is tudjak segíteni mindenki számára.
 

Mikor?

2021. augusztus 7. -én szombaton, 17:30 -tól kezdődően, 21:30 -ig bezárólag. Ez összesen négy óra fotózást jelent. Ennyi idő alatt mindenkire elég idő individuálisan, így hatékonyan tudsz majd tanulni. Este kilenc után kicsitvel ér véget a workshop, naplemente (20:34) után szűk egy órával. Intenzív lesz, de élvezni fogod. 


Mire tanít meg a kurzus?

A 4 órás fotózás során megtanítalak látni. Pontosabban másként látni, hogy a fotó elkészítése előtt már lásd, mi az amit vissza akarsz majd látni a monitoron, hogy ne csak kattintgatás legyen, hanem tudatos képalkotás. Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme. Ezzel hozzáállással kiemelkednek fotóid a tömegből.
 

Készítünk városfotókat, absztrakt képeket, részletfotókat, és 200 megapixeles giga panorámát is. Végig ott leszek melletted és elmagyarázom, hogy mitől lesznek kiemelkedőek a fotóid.
 


“Miért nem jó a fotóm?” Ismerős az érzés?

Sokszor látod, hogy nem elég jó a fotód. De nem jössz rá, hogy miért nem elég jó. Mi a hiba? Hogyan lehetne jobbat csinálni? Mi vele a baj, mitől lehetne jobb? Én rávilágítok és megmutatom neked azokat leggyakoribb fotós hibákat, amiket lehet, hogy te is elkövetsz. Ott a gyakorlatban fogod te is érezni és látni, hogy miért nem jó a fotó, és hogy hogyan lehet javítani.


Mire lesz szükséged?

Jó kedv ✔ Fényképezőgép  ✔ Hozzá optika  ✔ Fotós állvány  ✔ FolyadékMit kapsz tőlem a kurzuson?

 

  4 óra intenzív gyakorlatias workshopon való részvételt
Garantáltan új látásmódot, perspektívát
Tisztában leszel vele, hogy mi a kimagasló városfotók titka
Nem fogsz több tucatfotót készíteni
Személyesen kérdezhetsz tőlem, ott leszek hogy segítsek
Több éves tapasztalataimat osztom meg veled


Képes leszel:

  ✔ Klasszisokkal jobb fotókat készíteni
 
 ✔ Nem csak nézni, látni is fogsz
 
 ✔ Felismerni, hogy mitől nem jó egy fotó


 Mit fogunk fotózni?

Témáink többek között: Széchényi Lánchíd. Várkert Bazár. Budavári Palota. Budai Várnegyed. Országos Széchényi Könyvtár. Parlament. Halászbástya. Budapesti panoráma, és minden, ami útunkba esik. Lesz nappali, arany órás, naplementés város fotózás is, így elsajátíthatod a tudást, hogy hogyan alkalmazkodj a környezethez és a fényekhez.

 

2 perc

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed, hogy megtanulhasd, hogyan fotózz belső tereket. Garantálom, hogy sokszorosan megtérül majd ez a befeketetésed. A tudásba való befektetés kamatozik mindig a legjobban.
 

Csatlakozz a kurzushoz!
[Csak 6 fő tud foglalni a kurzusra]

Jelenlegi foglaltság: ELKELT AZ ÖSSZES HELY

Frissítve: 2021.07.14 – 9:05

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Kovács Imre értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon örültem neki, hogy tökéletesen teljesült itt egy igazi workshop legfontosabb hozzávalója, a kis létszámú csoport. Ez egyrészt ad egy kis exkluzivitást az egésznek, másrészt egy belsőségesebb hangulatban tényleg mindenkivel individuálisan tudott foglalkozni Gergő. Épp ezért hamar el tudtam sajátítani azt a geometriai látásmódot, ami a városfotózáshoz, a minimál stílushoz és úgy egyáltalán bármilyen szemet vonzó fotóhoz szükséges. Úgy gondolom, ez a workshop minden kezdő és akár haladó fotós számára alapvető kell legyen, ráadásul nagyon baráti áron van. Köszönöm!

 

Kovács Imre

Kiss Mária Magdolna értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon klassz volt ez a workshop,  valóban nagyon jó volt a hangulat és szuper képeket készítettem! Gergő valóban mindannyiunkkal külön-külön tudott foglalkozni. Ráláthattam, hogy a felszerelésem korlátai milyen hatással lehetnek a fotóimra. Egyértelművé vált számomra, hogy ha városfotózással, épületfotózással szeretnék hivatásszerűen foglalkozni, mibe kéne beruháznom. Külön hálás vagyok az obiért. Köszi Gergő!

 

Kiss Mária Magdolna
Népszerű fotós kurzusok
Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.

Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

Győrfi-Bátori Péter kollégámmal és barátommal a három éven keresztül mindig teltházas kurzusunkat folytatva mutatjuk meg a kültéri portréfotózás titkait.

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et.

Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

Kérdésed van a kurzussal kapcsolatban? Írd ide kérdésedet.

Írj nekünk ide!


Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Ehhez hasonló kurzusok:

A természetes hatású portréretusálás

A természetes hatású portréretusálás

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.