Jancsó Fotósuli

Jancsó Fotósuli 1. Fotóversenye: Női portré

NYITOTT VERSENY

A beküldési határidő lejárt,
hamarosan mindenkit értesítünk a továbbiakról. 

 A Jancsó Fotósuli legelső Fotóversenyére várjuk NŐI PORTRÉ kategóriában a fotókat. Minden résztvevő maximum 5 önálló képpel VAGY 1 fotósorozattal nevezhet, ahol a fotósorozat maximum 5 képből állhat. Minden természetes személy nevezhet saját fotókkal, aki betöltötte már a 18. életévét. 

Közel 500.000 forint összdíjazás!


 

Az első fotóversenyünket a FotoPlus és az NDustrialStudios / Studio Madison támogatja, akiknek a jóvoltából a Jancsó Fotósuli fotós kurzusai mellett vásárlási utalványokat és stúdió bérletet kapnak a nyertes fotók készítői.


 

Beküldési határidő: 2021.05.12. – éjfél
 


1. helyezett nyereménye:

- 50.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható Godox termékekre
- Tudatos portréfotózás fotós kurzus (link)
- Természetes portéretusálás fotós kurzus (link)
- 4 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében

Összérték: 175.000.- forint

 

2. helyezett nyereménye:

- Tudatos portréfotózás fotós kurzus (link)
- 30.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható Godox termékekre
- 25.000 forint értékű Jancsó Fotósuli vásárlási utalvány
- 2 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében
+ 50% kedvezmény további 2 órás foglalásra

Összérték: 135.000.- forint


3. helyezett nyereménye:

- Természetes portéretusálás fotós kurzus (link)
- 20.000 forint értékű Jancsó Fotósuli vásárlási utalvány
- 10.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható Godox termékekre
- 2 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében

Összérték: 80.000.- forint

 

Különdíj: 

- A győztes által szabadon választható online kurzus a Jancsó Fotósuliról
- 10.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható poszter és vászonképre
- 1 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében
+ 50% kedvezmény további 1 óra foglalásra

Összérték: 75.000.- forint

 Az elbírálás menete

A fotóversenyre beküldött képeket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el. A fotókat anonimizáljuk, így semelyik zsűritag nem tudhatja, hogy ki a kép készítője, kizárva a részrehajlás lehetőségét.  A három körös értékelési rosta után kerülnek ki a díjazott fotók. 

 

Zsűritagok:
Tóth Balázs – https://www.tb-photo.hu/
Győrfi-Bátori Péter – https://purephoto.net/portfolio/
Jancsó Gergely – https://gregimages.com/
Értékelés 1. kör:

Az összes zsűritag egymástól függetlenül, egyénileg kiválasztja a számára legjobban tetsző 10 db fotót, amiket a második fordulóba juttat. Itt lehetnek átfedések, amikor a zsűritagok ugyanazokat a képeket válogatják ki.
 

Értékelés 2. kör:

A második körbe jutott fotókat a zsűritagok egymástól függetlenül pontozzák 1-tól 10-ig való skálán, ahol több szempontot veszünk figyelembe, mint például: kreativitás, kompozíció, utómunka, képi világ, vizuális megjelenés, a pillanat megismételhetetlensége.
 

Értékelés 3. kör: 

Az átláthatóság kedvéért a második körbe jutott fotók pontszámait és az eszerinti sorrendet nyilvánosságra hozzuk, de fenntartjuk a lehetőségét, hogy pontegyezés esetén közösen döntünk a végeredményről. A különdíjról is a zsűri szavazás alapján dönt, hogy melyik fotó készítőjének ítéli oda. 

A végeredményt élő adásban hozzuk nyilvánosságra, ahol értékeljük a fotókat, elmondjuk a gondolatainkat a beküldött legjobb képekről. Erről minden beküldőt emailben értesítünk. 

 Apróbetűs de FONTOS rész: 

- A díjazottaknak kérésünk esetén igazolniuk kell, hogy ők a fotók szerzői jog tulajdonosai. A beküldéssel engedélyt ad a nevező a Jancsó Fotósuli számára, hogy a képeket a fotóverseny keretein belül közzé tegye.
 

- A FotoPlus vásárlási utalványok és a fotós kurzus kuponok 2021.12.31-ig használhatóak fel, az NDustrialStudios / Studio Madison bérletek 2021. augusztus 31-ig, ahol a 4 órás fotózás 2x2 órában használható fel.

- Workshopon készült fotók nem küldhetők be, mert ez legtöbbször az oktató szellemi terméke, nem pedig a résztvevőé. 


Milyen méretű / felbontású fotókat tölts fel a fotóversenyre? 
 

- A képek hosszabbik oldala minimum 2500 pixel legyen 300 dpi mellett. Ha lehetőséged van rá, akkor küld be teljes felbontású fotókat, maximum limit nincs.
 

- A beküldött képeket kizárólag a fotóverseny keretei között használjuk fel az értékelés/eredményhirdetés publikálásában, semmi másban. Utána pedig az összes fotó törlésre kerül.
 

- A lényegi információkat most már tudod a fotóversenyről, de ha még részletesebben szeretnél tudni a feltételekről, akkor olvasd el a több oldalas részletezést.

 

Mit érdemes tudj a fotóverseny támogatóiról?

A FotoPlus budapesti és pécsi fotószaküzleteiben szinte minden felszerelést megtalálsz megadnak, ami a fotózásaidhoz kellhet. Évek óta innen vásárolok, a srácok kivétel nélkül mindig segítőkészek, bármi kérdésem, ügyem, bajom volt, mindig megoldották. Bizalmat szavaztak az első fotóverseny támogatására, így tőlük Godox és nyomtatás vásárlási utalványt nyerhetsz.
 
Jaksa Timi és csapata nevéhez fűződik az NDustrialStudios és a Studio Madison, ahol a megszokott egyszínű stúdiós enteriőrön túlmenően, több folyamatosan változó belső térben alkothatnak a fotósok, nagyobb és kisebb bérelhető terekben egyaránt. A legjobb fotók beküldői több órás bérletet kapnak, amiket fel tudnak használni az elkövetkezendő fotózásaikhoz. 

 


Kattints ide a fotók beküldéshez!

A nevezéshez Google fiók szükséges!
 

⤵ Videós segítség a nevezéshez ⤵
 

Beküldési határidő: 2021.05.12.

Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Kommentek


Népszerű fotós kurzusok
Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.

Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

Megmutatom neked a koncepciót, hogy hogyan emelkedj ki a többi fotós közül és készíts klasszisokkal jobb fotókat. Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni.

Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

Győrfi-Bátori Péter kollégámmal és barátommal a három éven keresztül mindig teltházas kurzusunkat folytatva mutatjuk meg a kültéri portréfotózás titkait.

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.