Jancsó Fotósuli

Jancsó Fotósuli 1. Fotóversenye: Női portré

NYITOTT VERSENY

A beküldési határidő lejárt,
hamarosan mindenkit értesítünk a továbbiakról. 

 A Jancsó Fotósuli legelső Fotóversenyére várjuk NŐI PORTRÉ kategóriában a fotókat. Minden résztvevő maximum 5 önálló képpel VAGY 1 fotósorozattal nevezhet, ahol a fotósorozat maximum 5 képből állhat. Minden természetes személy nevezhet saját fotókkal, aki betöltötte már a 18. életévét. 

Közel 500.000 forint összdíjazás!


 

Az első fotóversenyünket a FotoPlus és az NDustrialStudios / Studio Madison támogatja, akiknek a jóvoltából a Jancsó Fotósuli fotós kurzusai mellett vásárlási utalványokat és stúdió bérletet kapnak a nyertes fotók készítői.


 

Beküldési határidő: 2021.05.12. – éjfél
 


1. helyezett nyereménye:

- 50.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható Godox termékekre
- Tudatos portréfotózás fotós kurzus (link)
- Természetes portéretusálás fotós kurzus (link)
- 4 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében

Összérték: 175.000.- forint

 

2. helyezett nyereménye:

- Tudatos portréfotózás fotós kurzus (link)
- 30.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható Godox termékekre
- 25.000 forint értékű Jancsó Fotósuli vásárlási utalvány
- 2 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében
+ 50% kedvezmény további 2 órás foglalásra

Összérték: 135.000.- forint


3. helyezett nyereménye:

- Természetes portéretusálás fotós kurzus (link)
- 20.000 forint értékű Jancsó Fotósuli vásárlási utalvány
- 10.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható Godox termékekre
- 2 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében

Összérték: 80.000.- forint

 

Különdíj: 

- A győztes által szabadon választható online kurzus a Jancsó Fotósuliról
- 10.000 Ft értékű FotoPlus vásárlási utalvány, ami beváltható poszter és vászonképre
- 1 órás stúdió bérlet az NDustrialStudios vagy a Studio Madison bármelyik termében
+ 50% kedvezmény további 1 óra foglalásra

Összérték: 75.000.- forint

 Az elbírálás menete

A fotóversenyre beküldött képeket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el. A fotókat anonimizáljuk, így semelyik zsűritag nem tudhatja, hogy ki a kép készítője, kizárva a részrehajlás lehetőségét.  A három körös értékelési rosta után kerülnek ki a díjazott fotók. 

 

Zsűritagok:
Tóth Balázs – https://www.tb-photo.hu/
Győrfi-Bátori Péter – https://purephoto.net/portfolio/
Jancsó Gergely – https://gregimages.com/
Értékelés 1. kör:

Az összes zsűritag egymástól függetlenül, egyénileg kiválasztja a számára legjobban tetsző 10 db fotót, amiket a második fordulóba juttat. Itt lehetnek átfedések, amikor a zsűritagok ugyanazokat a képeket válogatják ki.
 

Értékelés 2. kör:

A második körbe jutott fotókat a zsűritagok egymástól függetlenül pontozzák 1-tól 10-ig való skálán, ahol több szempontot veszünk figyelembe, mint például: kreativitás, kompozíció, utómunka, képi világ, vizuális megjelenés, a pillanat megismételhetetlensége.
 

Értékelés 3. kör: 

Az átláthatóság kedvéért a második körbe jutott fotók pontszámait és az eszerinti sorrendet nyilvánosságra hozzuk, de fenntartjuk a lehetőségét, hogy pontegyezés esetén közösen döntünk a végeredményről. A különdíjról is a zsűri szavazás alapján dönt, hogy melyik fotó készítőjének ítéli oda. 

A végeredményt élő adásban hozzuk nyilvánosságra, ahol értékeljük a fotókat, elmondjuk a gondolatainkat a beküldött legjobb képekről. Erről minden beküldőt emailben értesítünk. 

 Apróbetűs de FONTOS rész: 

- A díjazottaknak kérésünk esetén igazolniuk kell, hogy ők a fotók szerzői jog tulajdonosai. A beküldéssel engedélyt ad a nevező a Jancsó Fotósuli számára, hogy a képeket a fotóverseny keretein belül közzé tegye.
 

- A FotoPlus vásárlási utalványok és a fotós kurzus kuponok 2021.12.31-ig használhatóak fel, az NDustrialStudios / Studio Madison bérletek 2021. augusztus 31-ig, ahol a 4 órás fotózás 2x2 órában használható fel.

- Workshopon készült fotók nem küldhetők be, mert ez legtöbbször az oktató szellemi terméke, nem pedig a résztvevőé. 


Milyen méretű / felbontású fotókat tölts fel a fotóversenyre? 
 

- A képek hosszabbik oldala minimum 2500 pixel legyen 300 dpi mellett. Ha lehetőséged van rá, akkor küld be teljes felbontású fotókat, maximum limit nincs.
 

- A beküldött képeket kizárólag a fotóverseny keretei között használjuk fel az értékelés/eredményhirdetés publikálásában, semmi másban. Utána pedig az összes fotó törlésre kerül.
 

- A lényegi információkat most már tudod a fotóversenyről, de ha még részletesebben szeretnél tudni a feltételekről, akkor olvasd el a több oldalas részletezést.

 

Mit érdemes tudj a fotóverseny támogatóiról?

A FotoPlus budapesti és pécsi fotószaküzleteiben szinte minden felszerelést megtalálsz megadnak, ami a fotózásaidhoz kellhet. Évek óta innen vásárolok, a srácok kivétel nélkül mindig segítőkészek, bármi kérdésem, ügyem, bajom volt, mindig megoldották. Bizalmat szavaztak az első fotóverseny támogatására, így tőlük Godox és nyomtatás vásárlási utalványt nyerhetsz.
 
Jaksa Timi és csapata nevéhez fűződik az NDustrialStudios és a Studio Madison, ahol a megszokott egyszínű stúdiós enteriőrön túlmenően, több folyamatosan változó belső térben alkothatnak a fotósok, nagyobb és kisebb bérelhető terekben egyaránt. A legjobb fotók beküldői több órás bérletet kapnak, amiket fel tudnak használni az elkövetkezendő fotózásaikhoz. 

 


Kattints ide a fotók beküldéshez!

A nevezéshez Google fiók szükséges!
 

⤵ Videós segítség a nevezéshez ⤵
 

Beküldési határidő: 2021.05.12.

Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!
Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.