Jancsó Fotósuli

Fotózz velünk! [2021-es személyes workshopok időpontjai]

Az online fotós oktatások mellett szeretek nyaranta workshopokat is tartani, hogy a gyakorlatban is tudjak segíteni a fejlődésben. Tavaly a korlátozások miatt jóval kevesebb lehetőségünk volt a személyes találkozásra, viszont idén három témában is csatlakozhatsz személyes kurzusokhoz ⤵
 Lakás és Enteriőr fotózás
Időpont: 2021. Július 4. - Vasárnap

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból. Fényfestéssel is fogunk fotókat készíteni a legjobb eredmény elérése érdekében, de nem csak a fotózásra, hanem a retusálásra is fordítunk időt egy órában, ahol megtudhatod az enteriőr fotók kidolgozásának folyamatát.

További részletek az ENTERIŐR fotózás kurzusról!
 Portréfotózás workshop - Láss másképp! 
Időpont: 2021. Július 18. - Vasárnap

Győrfi-Bátori Péter kollégámmal és barátommal a három éven keresztül mindig teltházas kurzusunkat folytatva mutatjuk meg a kültéri portréfotózás titkait. A négy órás személyes workshop keretein belül két modellel, két oktatóval, két csoportban Budapest belvárosában készítünk képeket és mutatjuk meg, hogy min is múlik egy kimagasló kültéri portréfotó, amivel elégededettek lesznek a portréalanyaid is. Fotózunk az arany órában, kék órában és éjszaka is. Megmutatjuk, hogy hogyan használj kis vakus kültéri világítást és a természetes fényeket.


 

További részletek az PORTRÉ fotózás kurzusról!
 Városfotózás - Kattintgatás helyett tudatos képalkotás
Időpont: 2021. Augusztus 7. - Szombat

Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni. Megtanítalak úgy látni, fotó elkészítése előtt már tudd, mi az amit vissza akarsz majd látni a monitoron, hogy ne csak kattingatás legyen, hanem tudatos képalkotás. Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme. Ezzel a hozzáállással kiemelkednek fotóid a tömegből.

További részletek az VÁROS fotózás kurzusról!

 

Ha bármilyen kérdésed van bármelyik kurzusról,
akkor keress bátran a gergo@jancsofotosuli.com email címen.

Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Hasonló cikkek a fotózásról

Csatlakozz a Kreatív Körhöz!

Csatlakozz a Kreatív Körhöz!

A fotózás NEM halott!

A fotózás NEM halott!

Kommentek


Népszerű fotós kurzusok
Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük legjobb végeredményt?

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et.

A természetes hatású portréretusálás

Voltál már vele úgy, hogy nem tudtad eldönteni, hogy mennyire nyúlj bele a portréfotóidba az utómunka során? Balázs megmutatja azokat praktikáit, amiket használva sokkal elégedettebbek lesznek a portréalanyaid az eredménnyel, ráadásul szinte észre se fogják venni, hogy egyáltalán hozzányúltál a képeikhez. 
 

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.