Jancsó Fotósuli
Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

A négy órás személyes workshop keretein belül két modellel, két oktatóval, két csoportban Budapest belvárosában készítünk képeket és mutatjuk meg, hogy min is múlik egy kimagasló kültéri portréfotó, amivel elégedettek lesznek a portréalanyaid is.

A workshopról röviden

  • Két modell, két oktató, két csoport, 10 hallgató
  • A fotózás alatt azonnal kérdezhetsz, segítünk
  • Rámutatunk a hibákra és annak megoldásaira
  • Új perspektívát adunk neked, hogy hogyan fotózz
  • Értékeljük fotóidat a helyszínen

Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

A kurzus oktatója:
Győrfi-Bátori Péter & Jancsó Gergely
Győrfi-Bátori Péter & Jancsó Gergely


Győrfi-Bátori Péter kollégámmal és barátommal a három éven keresztül mindig teltházas kurzusunkat folytatva mutatjuk meg a kültéri portréfotózás titkait.


A négy órás személyes workshop keretein belül két modellel, két oktatóval, két csoportban Budapest belvárosában készítünk képeket és mutatjuk meg, hogy min is múlik egy kimagasló kültéri portréfotó, amivel elégedettek lesznek a portréalanyaid is.

Fotózunk az arany órában, kék órában és éjszaka is. Megmutatjuk, hogy hogyan használj kis vakus kültéri világítást és a természetes fényeket.


 Minden, amire szükséged van a megnyerő portréfotóhoz. 
Gyere és tarts velünk július 18-án, hogy elsajátítsd a legjobb trükköket!


 Most személyesen van lehetőséged tanulni tőlünk! 

 

Egyből felteheted kérdéseidet, ott leszünk melletted, hogy segítsünk. Akár a kompozícióban, akár a fények, akár a fényképezőgép beállításában van szükséged segítségre. Több éves tapasztalatainkat osztjuk meg veled.
 4 óra portréfotózás Budapest belvárosában  


⮞ Két modell, két oktató, két csoport, 10 hallgató  
⮞ A fotózás alatt azonnal kérdezhetsz, segítünk  
⮞ Rámutatunk a hibákra és annak megoldásaira  
⮞ Új perspektívát adunk neked, hogy hogyan fotózz 
⮞ Értékeljük fotóidat a helyszínen ⮞ Kik az oktatók?

Jancsó Gergely - fotográfus, oktató

A Jancsó Fotósuli alapítója vagyok, fotóztam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, Kanári-szigetek szállodáit, bejárhattam a világ legszebb helyeit munkám során. Építészeti, és enteriőr területekre specializálódtam, de emellett a mai napig aktívan foglalkozom portréfotózással is.
 

Győrfi-Bátori Péter - fotográfus, oktató

Az emberek fotózása az, ami leginkább közel áll hozzám. Két ugyanolyan portré soha nem fog készülni. Két egyforma ember nem létezik, de mindenkiről kell és lehet is jó fotót készíteni. Meg kell hozzá ismerned a modelled és elérni, hogy a legjobb mosolyát kapd el, vagy a legkifejezőbb képet készítsd róla. Ez az, ami engem motivál a fotózás közben.
 ⮞ Kik a modelljeink?


Nagy Lili

https://www.instagram.com/lilillanagy/


Hamikus Reni

https://www.instagram.com/renatahamikus/Miért érdemes részt vegyél a kurzuson?

A kurzus alatt megtanítunk rengeteg olyan trükkre, amitől jobbak lesznek a portréfotóid. Beállítások, fények, színek, érzelmek. Úgy terveztük meg a kurzust, hogy különböző szituációkban és fényekben mutassuk meg neked a legjobb technikákat. Fotózunk az arany órában, a kék órában és a naplemente után, éjszaka is. Így a különböző fényekhez alkalmazkodva készítjük el együtt a lehető legjobb fotókat.
 

“Miért nem jó a fotóm?” Ismerős az érzés?

De nem jössz rá, hogy miért nem elég jó. Mi a hiba? Hogyan lehetne jobbat csinálni? Mi vele a baj, mitől lehetne jobb? Mi rávilágítunk és megmutatjuk neked azokat leggyakoribb fotós hibákat, amiket lehet, hogy te is elkövetsz. Ott a gyakorlatban fogod te is érezni és látni, hogy miért nem egy jó a fotó, és hogy hogyan lehet javítani.Mit kapsz tőlünk a kurzuson?

 ✔ 4 óra intenzív gyakorlatias workshopon való részvételt
 
✔ Két gyakorlott fotós segítségét
 
✔ Nem fogsz több tucatfotót készíteni
 
✔ Személyesen kérdezhetsz tőlünk, ott leszünk hogy segítsünk
 
✔ Több éves tapasztalatainkat osztjuk meg veled

Mire lesz szükséged?

  Jó kedv 
 
✔ Fényképezőgép és tartozékai
 
✔ Víz és esetleg egy szendvics a kurzusra
 Úgy érzed, hogy nem elég a felszerelésed? Nem gond! 

Petinek és Gergőnek Canon és Sony rendszerhez vannak fényerős optikái, amiket te is tudsz használni a kurzus alatt. Csak szólj nekünk előre.


 Mit fogsz fotózni?

Portrékat a gyönyörű modelljeinkről, Liliről és Reniről. Különböző helyszíneken, különböző beállításokat mutatunk meg neked, azokat a trükköket, amik által sokkal jobbak lesznek a te fotóid is!
 

Hol? 

Budapest belvárosában, találkozó a Várkert Bazár bejáratnál. A várba sétálunk fel útba ejtjük a Mátyás Templomot, Halászbástyát, Hilton szállodát és a Tóth Árpád sétányt is. A séta nem megterhelő.
 

Mikor? 

2021. július 18.-án, 17:00-tól kezdőden, 21.00-ig bezárólag. Ez összesen négy óra fotózást jelent. Így hatékonyan tudsz majd tanulni. Este 9-kor ér véget a workshop a naplemente (20:41) után szűk félórával. Intenzív lesz, de élvezi fogod.
 

Mennyien leszünk? 

Maximum 10 fő tud jelentkezni a workshopra, amit két darab 5 fős csoportra osztunk, ahol hol Petivel, hol pedig velem fotózhattok. Így jut az összes hallgatóra elég időnk, hogy individuálisan is tudjunk segíteni mindenkinek. A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudjuk biztosítani a számodra.
 


 

2 perc
 

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed,  hogy megtanulhasd,
hogy hogyan tudsz megnyerőbb portrékat készíteni.Petivel minden évben élvezzük az oktatást, hogy segíthetünk a többi fotósnak abban, hogy jobb fotókat készítsenek. Erre reflekálva van egy kedvenc mondásom, Móricz Zsigmondtól: „Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud”. Ezért csináljunk.
 

A kurzuson való részvétel díja: 34.990 Ft

Csatlakozz a kurzushoz, hogy átadhassuk a tudásunkat! 
[Összesen csak 10 fő tud foglalni]

Jelenlegi foglaltság: 

ELFOGYOTT AZ ÖSSZES HELY

A kurzus oktatója: Győrfi-Bátori Péter & Jancsó Gergely

PETI: Mindenem az esküvőfotózás, 4 éve vagyok a PurePhoto csapatának vezetője és fotósa. Az életem minden percét a fotózás tölti ki, mást nem is tudnék, és nem is akarnék csinálni, hiszen megtaláltam a hivatásomat és szenvedélyemet az esküvők fotózásában. Gergővel szakmai körökből való ismeretségünket közeli barátság váltotta fel, aminek kezdete egy olyan sörözés volt, amire egyikünk sem emlékszik.

Gergő azt mondta egy baráti beszélgetésen, hogy a legdinamikusabban fejlődő fotós vagyok, akit ismer. Ez motivál és visz előre, hogy napról napra jobb fotós legyek.
 


GERGŐ: Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Kiss Mária Magdolna értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Mindenkinek ajánlom: 1. Aki tud fotózni de még nem próbálta profi modell fotózását, annak azért, mert itt igazán a lényegre figyelhetsz, kipróbálhatod, megtanulhatod azt, ami valóban fontos és az apró hibák kijavításához is kapsz rengeteg segítséget. 2. Aki még kezdő, az inspirációt kaphat, rengeteg segítséget és útmutatást. Szuper jó képeket készíthetsz, amikből motivációt nyerhetsz. Emellett kipróbálhatsz olyan technikákat is, amikre szükséged lenne, ha ezzel komolyabban szeretnél foglalkozni. Csak bíztatni tudok mindenkit!

 

Kiss Mária Magdolna

Kovács Imre értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Ezt a kurzust mindenkinek receptre írnám fel, aki minimálisan is érdeklődik a portré fotózás iránt. Itt garantáltan bele is szeret, hiszen nem csak a helyszín telitalálat, hanem az oktatók is folyamatosan "fogják a kezünket", és a profi modellek is kiválóan oldják a hangulatot a sok-sok önálló pózolással és a játékosságukkal. Tényleg nagyon jó a légkör, senkinek nem kell feszengeni. Mindenki a komponálásra tud ezáltal figyelni, ami így komoly gyakorlati tudást és nem utolsó sorban nagyobb önbizalmat is ad. Ezúton is köszönöm!

 

Kovács Imre

Makovek Renátó értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Egy remek baráti hangulatú kurzus, rengeteg hasznos információval és a segítségnyújtással. Külön köszönet a vakus/távkioldós résznek mert arról általában keveset beszélnek mások. Remélem lesz még sok más lehetőség is.

 

Makovek Renátó

Janik Zoltán értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon élveztem a közös fotózást, a modellek csodálatosak voltak, Gergely és Péter látásmódjából pedig sokat lehet tanulni. Szuper volt! Köszönöm :-)

 

Janik Zoltán
Népszerű fotós kurzusok
Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.

Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

Megmutatom neked a koncepciót, hogy hogyan emelkedj ki a többi fotós közül és készíts klasszisokkal jobb fotókat. Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni.

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et.

Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

Kérdésed van a kurzussal kapcsolatban? Írd ide kérdésedet.

Írj nekünk ide!


Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Ehhez hasonló kurzusok:

A természetes hatású portréretusálás

A természetes hatású portréretusálás

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.