Jancsó Fotósuli

Csomagajánlatok

A Jancsó Fotósulin az egyéni kurzusok mellett lehetőséged van kedvezményesen több kurzust is megvásárolni egy-egy csomagban. Ha egyben szavazol bizalmat több online fotós anyagnak a lenti lehetőségeből válogatva, akkor 15-30% kedvezménnyel tudsz hozzáférni a csomagok tudásanyagaihoz.
 


Fényfestés 1. (első rész) + Fényfestés 2: - Enteriőr & Épületfotózás

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül. Úgy építettem fel a fényfestés fotós képzést, hogy aki számára még teljesen ismeretlen ez a fotózási technika, az könnyedén tudja elsajátítani. A fejezetek tartalmaznak a helyszíni fotózások mellett, minden részletre kiterjedő képszerkesztést is, ahol lépésről-lépésre tudod végig követni a retusálás folyamatát. A kurzusokban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.
 

Fényfestés 1 kurzus bővebb infók: 
https://jancsofotosuli.com/fenyfestes.html
Fényfestés 2 – Enteriőr & Épületfotózás kurzus bővebb infók: 
https://jancsofotosuli.com/fenyfestes-2-enterior-epuletfotozas-2024.html

 

Listaáron: 166.980.-Ft
CSOMAGÁRON: 128.475. Ft-Ft – 25% kedvezmény


 ↳ KÉREM A CSOMAGOT ↲ 
 


Tudatos portréfotózás stúdióban + A természetes hatású portréretus

A Tudatos portréfotózás stúdióban kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket. Ha pedig voltál már úgy vele, hogy nem tudtad eldönteni, hogy mennyire nyúlj bele a portréfotóidba, akkor a Természetes hatású portréretus kurzus ebben segíteni fog. Balázs megmutatja azokat praktikáit, amikkel sokkal elégedettebbek lesznek a portréalanyaid az eredménnyel.
 

Tudatos portréfotózás a stúdióban kurzus bővebb infók: 
jancsofotosuli.com/tudatos-portrefotozas.html
Természetesen hatású portréretusálás kurzus bővebb infók: 
jancsofotosuli.com/a-termeszetes-hatasu-porteretusalas.html

 

Listaáron: 91.280.-Ft
CSOMAGÁRON: 68.460.-Ft – 25% kedvezmény


 ↳ KÉREM A CSOMAGOT ↲ 
 Hogyan árazd a fotózásaid + Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként

A Hogyan árazd a fotózásaid kurzusban segítek neked abban, hogy kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat. Az Ügyfélszerzés fotósként kurzusban pedig megnézzük, hogy nem is igazán ügyfeleket nehéz szerezni, hanem jó minőségű ügyfeleket, akik tisztelik a munkádat, időben fizetnek, nem alkudoznak, hanem értékelik a fotóidat. Erről szól ez a kurzus, hogy egy örökzöld koncepciót és tudást adjak át neked, ami jó eséllyel még 10 év múlva is működni fog.
 

Hogyan árazd a fotózásaid kurzus bővebb infók: 
jancsofotosuli.com/ffv-hogyan-arazd-a-fotozasid.html
Ügyfélszerzés fotósként kurzus bővebb infók:
jancsofotosuli.com/ffv-hogyan-szerezz-ugyfeleket-fotoskent.html


 

Listaáron: 50.280.-Ft
CSOMAGÁRON: 40.224.-Ft – 20% kedvezmény


 ↳ KÉREM A CSOMAGOT ↲ 

 Photoshop kurzus: Kezdőből haladó + Retusálj velem II.

A Photoshop titkai: Kezdőből haladó kurzusban segítséget nyújtsak neked abban, hogy hogyan használd a Photoshop eszközeit, hogy fotóidból a legtöbbet hozhasd ki vizuálisan. Ha készítettél egy új fotót, amit megnyitsz Photoshopban de nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, és mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük legjobb végeredményt, akkor ez a csomag segíteni fog. A Retusálj velem II. – Szállodaigazgató portrék kurzusban pedig lépésről lépésre végig tudod követni a képek kidolgozását. A videókban mutatott új praktikákat egyszerűen tudod majd saját képeid kidolgozása során is használni, amikkel garantáltan tudod emelni a fotóid vizuális megjelenését.
 

Photoshop titkai: Kezdőből Haladó kurzus bővebb infók: 
jancsofotosuli.com/photoshop-kurzus-kezdobol-halado.html
Retusálj velem II. – Szállodaigazható portrék kurzus bővebb infók:
jancsofotosuli.com/retusalj-velem-ii-szallodaigazgato-portrek.html

 

Listaáron: 68.270.-Ft
CSOMAGÁRON: 47.789.-Ft – 30% kedvezmény


 ↳ KÉREM A CSOMAGOT ↲ 

 Retusálj velem I. + Retusálj velem II.

A „Retusálj velem” videósorozatomban élőben követheted végig több fotó kidolgozását, aminek célja, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során. Ebben a csomagban kettő kurzust találsz.
 

Retusálj Velem I.- Homoki Lodge kurzus bővebb infók: 
https://jancsofotosuli.com/retusalj-velem.html
Retusálj Velem I.- Szállodaigazgató portrék kurzus bővebb infók: 
https://jancsofotosuli.com/retusalj-velem-ii-szallodaigazgato-portrek.html

 

Listaáron: 31.280.-Ft
CSOMAGÁRON: 20.332.-Ft – 25% kedvezmény


 ↳ KÉREM A CSOMAGOT ↲ 

 

 

 

 

Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Hasonló cikkek a fotózásról

ÉLŐ: Épületfotó és Enteriőr KÉPÉRTÉKELÉS 2024

ÉLŐ: Épületfotó és Enteriőr KÉPÉRTÉKELÉS 2024

Elégedett vagy a fotóiddal? Az baj. Mondom miért.

Elégedett vagy a fotóiddal? Az baj. Mondom miért.

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.