Jancsó Fotósuli
Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék
Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Ebben a részben nem csak a retusálás és a kompozit fotók összeillesztési folyamatát mutatom meg neked, hanem azt is, hogy hogyan világítottam be a portréfotókat, állítottam be a portréalanyt. Világítás, fényformáló, expozíciós adatok. 

A Videókurzus tartalma

  • Kezdőknek és haladóknak egyaránt
  • 1 óra 5 perc vágott videófelvétel a fotók kidolgozásáról
  • Kompozit képek összeillesztése
  • Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
  • Új trükkök és praktikák, amiket könnyedén tudsz felhasználni a saját képeid kidolgozása során

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

  Nem csak képkidolgozás! 

Ebben a részben nem csak a retusálás és a kompozit fotók összeillesztési folyamatát mutatom meg neked, hanem azt is, hogy hogyan világítottam be a portréfotókat, és állítottam be a portréalanyt. Világítás, fényformáló, expozíciós adatok. 
  A sorozat második részében 4 képet dolgozzunk ki közösen ↴
Több, mint 1 órás képkidolgozás 

✅ Összesen 4 db képet készítünk el együtt  
✅ Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
✅ Naprakész és gyakorlatias technikákat mutatok 
✅ Kompozit képek élethű összeillesztése
 

 ↳ KÉREM A FOTÓRETUS ANYAGOT ↲ 
  Miért érdemes bizalmat szavazz a portré retusálás tanfolyamnak? 

Ha szeretnéd lépésről lépésre végig követni a fenti képek kidolgozását, akkor nézd vissza felvételről a folyamatot. A videókban mutatott új praktikákat egyszerűen tudod majd saját képeid kidolgozása során is használni, amikkel garantáltan tudod emelni a fotóid vizuális megjelenését.

⮞ Nem számít, hogy kezdő vagy haladó szintű fotós vagy

Mindegy, hogy milyen tudásszinten állsz, a videókban lépésről-lépésre tudod végigkövetni a retusálás folyamatát, megmutatom az eszközöket és azok használatát. 
 
A retusálás videóanyag teljes tartalma fejezetekre bontva: 

1. fotó kidolgozása - 22 perc
2. fotó kidolgozása - 10 perc
3. fotó kidolgozása - 12 perc
4. fotó kidolgozása - 14 perc
Ellenőrzések - 6 perc

A kurzus teljes hossza: 1 óra 5 perc

 

 ↳ KÉREM A VIDEÓKURZUST ↲ 
 


Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről ⤵

Amennyiben 100%-ig teljesítetted a kurzust, akkor letöltheted az elvégzéséről szóló, saját névre kiállított tanúsítványodat, ami automatikusan elküldésre kerül neked emailben.

 ⤵ SZAVAZZ BIZALMAT A KURZUSNAK ⤵ 

Interaktív, gyakorlatias és naprakész tudást fogsz kapni.
 

 ↳ KÉREM A KURZUST ↲ 

 


Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Most nincs időm a portré retus kurzusra, később is megnézhetem?
Időkorlát nélküli hozzáférést kapsz a kurzushoz, így bármikor és bármennyiszer visszanézheted. 

▶️ Milyen tudással érdemes belevágni a kurzusba?
Kezdőként rengeteg új tudással fogsz gyarapodni, haladóként pedig sok kis apró finomságot tudsz tanulni. Mindegy, hogy milyen tudásszinten állsz, a videókban lépésről-lépésre tudod végigkövetni a folyamatot, megmutatom az eszközöket és részletesen elmagyarázom azok használatát. Ha mégis bármilyen kérdés maradna benned, akkor bármikor kérdezhetsz tőlem emailben vagy a kurzus belső beszélgetésében is. Ígérem, hogy kérdésed nem marad megválaszoltalanul. 
 

▶️ Hogyan férek hozzá a videókhoz?
Vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz a Jancsó Fotósuli rendszerén belül, ahol bármennyiszer visszanézheted a videókat. Itt átlátod az előrehaladásodat, letöltheted a nyers és elkészült fájlokat és kérdezni is tudsz.

▶️ Hogyan tudom rendezni a fotós tanfolyam ellenértékét?
Jelenleg banki átutalással és bankkártyával is tudsz fizetni.
 

▶️ Biztonságos-e a bankkártyás fizetés?
Teljes mértékben biztonságos. A bankkártya adatokat a OTP Simple és a Barion rendszere kezeli, ahhoz sem én, sem senki más nem fér hozzá. Jogtalanul nem tudjuk és nem is használhatjuk a kártyát.

Ha mégis olyan terhelés érkezik a kártyádra, amit nem szándékosan indítottál, lehetőséged van visszakérni az összeget a bankodnál. A bank ilyenkor visszaadja neked a pénzt, és maga intézi a szolgáltatótól történő behajtást. Eddigi 6 év alatt sosem volt panasz a bankkártyás rendszerünk biztonságára. Ha mégis bármi gond lenne, természetesen visszaadjuk a pénzt.

 

▶️ Mi lesz ha nem hozza azt a retusálás kurzus, ami vártam? 
Kérdés nélkül visszafizetjük a kurzus árát, mivel itt is él a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Így nincs semmi vesztenivalód. 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Csalami Krisztián értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Érdekes volt látni, hogy Gergő, aki elsősorban enteriőr fotós, hogyan old meg egy ilyen portréfotózást. Semmi sem volt túlbonyolítva, több egyszerű, de hasznos trükkel lett minden megoldva, a portré és az enteriőr terén is. Mivel a legtöbb portrés oktató anyagot kimondottan portréfotósok állítják össze, sok esetben csak a modellre fókuszálva, ezért ez kicsit más szemléletű, érdemes volt megnézni.

 

Csalami Krisztián

Koczó Gábor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon informatív és jól összerakott oktató anyag, akár kezdő akár haladó az illető, biztos fog találni magának benne újdonságot. Ami a legjobb, hogy Gergőn látszik van annyira tapasztalt, hogy tudja hogyan lehet megoldani egy ilyen helyzetet nem túlbonyolítva és egy darab fénnyel és octoboxal. Szerintem sokakat elriaszt pont az, amikor meglátnák egy portré anyagot, hogy mennyi fény kell milyen irányból, LED lámpák, softbox stb. Itt pedig nagyon jól bemutatja az anyag, hogy egyszerűen és kreativitással hogyan lehet megoldani egy feladatot. Főleg úgy, ahogy előttem Krisztián is írta, "Gergő aki elsősorban enteriőr fotós". Persze félreértés ne essék, ebben pont az a lényeg, hogy Gergő egy egészen más területen mozog, és tökéletesen helytállt egy másik területen az ügyfél is elégedett volt.

 

Koczó Gábor
Garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Minden kurzust a maximumra törekedve állítunk össze, hogy az tartalmazzon számodra minden hasznos és naprakész információt, de ha nem vagy teljesen biztos ebben, akkor ahogy az összes Jancsó Fotósulin lévő kurzusra, úgy erre is pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha videó kurzuson belül 35%-os megtekintés előtt jelzed nekünk, hogy a kurzus nem hozta számodra azt, amit vártál, akkor a teljes összeget visszatérítjük neked. Ez egy biztosíték a számodra, hogy valóban azt kapod a kurzusban, amit ígérünk neked.
 

 1 percen belül már nézheted is a kurzust! 

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

1. Kattints a számodra MEGNÉZEM gombra
2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot 1 perc alatt
3. Rendezd az összeget kényelmesen online (vagy utalással)

✔️ Ezután AZONNAL hozzáférhetsz a kurzus teljes anyagához időkorlát nélkül!

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.