Jancsó Fotósuli
Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék
Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Ebben a részben nem csak a retusálás és a kompozit fotók összeillesztési folyamatát mutatom meg neked, hanem azt is, hogy hogyan világítottam be a portréfotókat, állítottam be a portéalanyt. Világítás, fényformáló, expozíciós adatok. 

A Videókurzus tartalma

  • Kezdőknek és haladóknak egyaránt
  • 1 óra 5 perc vágott videófelvétel a fotók kidolgozásáról
  • Kompozit képek összeillesztése
  • Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
  • Új trükkök és praktikák, amiket könnyedén tudsz felhasználni a saját képeid kidolgozása során

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


A „Retusálj velem” videósorozatomban végig követheted több fotó kidolgozását, aminek célja, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során. 

  Nem csak képkidolgozás! 

Ebben a részben nem csak a retusálás és a kompozit fotók összeillesztési folyamatát mutatom meg neked, hanem azt is, hogy hogyan világítottam be a portréfotókat, állítottam be a portéalanyt. Világítás, fényformáló, expozíciós adatok. 
  A sorozat második részében 4 képet dolgozzunk ki közösen ↴
Több, mint 1 órás képkidolgozás 
________________

Összesen 4 db képet készítünk el együtt  
Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
Naprakész és gyakorlatias technikákat mutatok 
Kompozit képek élethű összeillesztése

  Miért érdemes bizalmat szavazz a kurzusnak? 

Ha szeretnéd lépésről lépésre végig követni a fenti képek kidolgozását, akkor nézd vissza felvételről a folyamatot. A videókban mutatott új praktikákat egyszerűen tudod majd saját képeid kidolgozása során is használni, amikkel garantáltan tudod emelni a fotóid vizuális megjelenését.

⮞ Nem számít, hogy kezdő vagy haladó szintű fotós vagy

Mindegy, hogy milyen tudásszinten állsz, a videókban lépésről-lépésre tudod végigkövetni a folyamatot, megmutatom az eszközöket és azok használatát.
 

Ha tetszik a kezdeményezés, akkor kérd a vágott videófelvételt a képkidolgozásról. 

 


A videóanyag teljes tartalma fejezetekre bontva: 

1. fotó kidolgozása - 22 perc
2. fotó kidolgozása - 10 perc
3. fotó kidolgozása - 12 perc
4. fotó kidolgozása - 14 perc
Ellenőrzések - 6 perc

A kurzus teljes hossza: 1 óra 5 perc


Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről ⤵

Amennyiben 100%-ig teljesítetted a kurzust, akkor letöltheted az elvégzéséről szóló, saját névre kiállított tanúsítványodat, ami automatikusan elküldésre kerül neked emailben.

 ⤵ SZAVAZZ BIZALMAT A KURZUSNAK ⤵ 

Interaktív, gyakorlatias és naprakész tudást fogsz kapni.
 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Csalami Krisztián értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Érdekes volt látni, hogy Gergő, aki elsősorban enteriőr fotós, hogyan old meg egy ilyen portréfotózást. Semmi sem volt túlbonyolítva, több egyszerű, de hasznos trükkel lett minden megoldva, a portré és az enteriőr terén is. Mivel a legtöbb portrés oktató anyagot kimondottan portréfotósok állítják össze, sok esetben csak a modellre fókuszálva, ezért ez kicsit más szemléletű, érdemes volt megnézni.

Csalami Krisztián
Garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Minden kurzust a maximumra törekedve állítunk össze, hogy az tartalmazzon számodra minden hasznos és naprakész információt, de ha nem vagy teljesen biztos ebben, akkor ahogy az összes Jancsó Fotósulin lévő kurzusra, úgy erre is pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha videó kurzuson belül 35%-os megtekintés előtt jelzed nekünk, hogy a kurzus nem hozta számodra azt, amit vártál, akkor a teljes összeget visszatérítjük neked. Ez egy biztosíték a számodra, hogy valóban azt kapod a kurzusban, amit ígérünk neked.
 

 1 percen belül már nézheted is a kurzust! 

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

1. Kattints a számodra Szimpatikus opcióra
2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot 1 perc alatt
3. Rendezd az összeget kényelmesen online (vagy utalással)

✔️ Ezután AZONNAL hozzáférhetsz a kurzus teljes anyagához időkorlát nélkül!

Népszerű fotós kurzusok
Egész napos Épület és Enteriőr fotózás kurzus

Egész napos, 11 órás, részletekre is kiterjedő épület és enteriőr fotózás kurzusra tudsz hozzánk csatlakozni május 28-án. Külső épület és belső fotók készítése, aranyórában, kékórában, verőfényes napsütésben. Közös pizzasütés, 3 órás személyes képértékelés és képkidolgozás. Reggeltől egészen naplementéig.

FFV: Hogyan szerezz ügyfeleket fotósként?

Fotósként nem is igazán ügyfeleket nehéz szerezni, hanem jó minőségű ügyfeleket, akik tisztelik a munkádat, időben fizetnek, nem alkudoznak, hanem értékelik a fotóidat. Erről szól ez a kurzus, hogy egy örökzöld koncepciót és tudást adjak át neked, ami jó eséllyel még 10 év múlva is működni fog.

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük legjobb végeredményt?

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kérdésed van a kurzussal kapcsolatban? Írd ide kérdésedet.

Írj nekünk ide!


Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Ehhez hasonló kurzusok:

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

A természetes hatású portréretusálás

A természetes hatású portréretusálás

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.