Jancsó Fotósuli
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban minden benne van, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. Végigkövetheted a fotózás menetét.

A kurzusról röviden

  • 8+ óra videóanyag
  • 3 helyszíni fotózással
  • Vágatlan képkidolgozással
  • Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlokkal
  • Átfogó és részletes tudás a fényfestés technikájáról

Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

„Benne van minden, amit az enteriőr és épületfotózásról tudok”

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 


Miben segít neked a Fényfestés 2 kurzusa?

 8 órás, visszanézhető, mély tudásanyagot nyújtó kurzus 

Megmutatom, hogyan hozd ki a legtöbbet a terekből a legkülönbözőbb fényviszonyok között is. Fotózunk kint az aranyórában, kék órában, olyan belső helyszínen, ahol direkt besüt a nap, de ott is, ahol még természetes fény sincs. Lencsevégre kapunk egy bárt a tetőteraszon a kék órában, szállodai szobákat, wellness részleget alacsony belmagassággal, tűzfalra néző apartmant, és apró fürdőszobát is.



 Hogyan hozd ki a fotóidból a maximumot? 

▶️ Középszerű képek helyett

Kattintani könnyű, míg egy olyan beállítást megtalálni és felépíteni, ami képes egy üzenetet közvetíteni, jóval időigényesebb. Ezt a szemléletet fogom neked átadni a kurzusban.
 

A Fényfestés 2-ben HDR technikával, de főleg fényfestéssel fotózom a legjobb eredmény elérése érdekében. Mind a két technikának az alkalmazását megmutatom neked részletesen.



Miért szavazz bizalmaz a kurzusnak?

A kurzus után képes leszel megtalálni a legelőnyösebb kompozíciót és megfelelően használni a vakudat a belső terek fotózásánál. Lépésről-lépésre tudod megnézni, hogyan megy végbe nálam a folyamat.
 

Kompozíciók megkeresése, fények beállítása, fényfestés, majd az expozíciók összehangolása, fényfestett képek montázsolása. Ezt mind végigkövetheted a helyszínen, mintha ott lennél mellettem, majd az összeillesztésüket is a retusálás fejezetében.
 



A kurzus után képes leszel:

✔  Gyorsan retusálni a fotóidat
✔  A fényeket elemezve kiválasztani a legjobb kompozíciót

✔  A vakudat megfelelően használni: villantási metódus, vaku iránya, ereje és a fény színe
✔  Felkészülni a fotózásra, hogy a helyszínen ne fecséreld fölöslegesen az idődet 
✔  Különböző elvárásokhoz igazodva a legjobb fotókat átadni


 

 
 



 Miért érdemes tőlem tanulj? 
 

A mai napig a fotózásból élek, munkáim, referenciáim elérhetőek. Abban hiszek, hogy az tud hiteles oktató lenni, aki aktív a piacon. A fotózás által beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. A legnagyobb szállodaláncoknak, olykor építészeknek fotózom Magyarországon belül és kívül.

Klienseim többek között: Budapest Airport, Accor Hotels, Danubius Hotels, CPI Hotels, IHG Group, CBRE, CC Real GmbH, Varrodesign

 

▶️ Munkáimat, referenciámat itt tudod megtekinteni: www.gregimages.com


 

 Fényfestés a gyakorlatban – Hogyan csinálom én? 

Ez a kurzus is kizárólag a gyakorlati technikákról szól, unalmas elmélet nélkül, ahol egy olyan tudást kapsz a kezedbe, amivel a legjobb minőségű fotókat tudod majd elkészíteni, ezzel kiemelkedve a többi fotós közül. 
 


Néhány fotó a kurzusból, hogy miből mit hozunk ki 

 


 Még ismerkedsz a fotózással? 

▶️ A Fényfestés 2 mellé jár kettő alapozó kurzus is ajándékba

Ha kezdő fotós vagy is érdemes belevágnod, mivel úgy építettem fel a kurzust, hogy aki számára még teljesen ismeretlen ez a fotózási technika, az is könnyedén el tudja sajátítani.

Plusz a kurzushoz jár ajándékba a Fotózás Alapjai és a Photoshop Kezdőből Haladó kurzusom is, ami biztos alapokat ad neked a fotózásban és a képkidolgozásban, ha nemrég vágtál bele a fotózásba. Ez ajándékba jár a kurzus mellé, 57.000 forint összértékben.

 Haladó fotós vagy? 

A kurzus főleg a haladó technikákat mutatja meg, így ha az alapokon már túl vagy, szeretni fogod azokat a prakikákat, amiket a Fényfestés 2-ben mutatok neked.  



Mit várhatsz el a kurzustól?

Gyakorlatias, helyszíni fotózáson tanulhatod meg az enteriőr és épületfotózás technikáit, unalmas elmélet nélkül, ahol egy olyan tudást kapsz a kezedbe, ami ma Magyarországon egyedülálló. Olyan vizuális produktumot tudsz alkotni ezáltal, amivel kiemelkedsz a többi fotós közül. Mindezek mellett hiteles és gyakorlott fotóstól tanulhatsz.

Az enteriőr fotózásban én azt szeretem a legjobban, hogy megvan az időm arra, hogy mindent meg tudjak tervezni, pont olyan legyen a végeredményt, mint azt ahogy elképzeltem. Nem igazán befolyásolnak külső körülmények, emberi tényező pedig szinte nulla. Persze a szállodai svédasztal sem utolsó szempont.

 



Még néhány fotó a sok közül, amiknek az elkészülését végigkövetheted ⤵
 


 ↑ Ezeket a képeket te is kidolgozhatod ↑ 
Az eredeti RAW és PSD fájlokhoz hozzáférést kapsz.



▶️ Miért kerül ennyibe?
Ez nem egy szokványos fotós tanfolyam. Tisztában vagyok vele, hogy a kurzus mögötti tudás mennyit ér. Merem állítani, hogy itt olyan egyedülálló tudást kapsz, amit máshol nem találsz meg.

Hat éve ennek a tudásnak az alkalmazásából élek meg a piacon. Hobbimból építettem karriert, erre a tudásra alapozva, amit átadok neked ebben a Fényfestés 2. kurzusában.

 

Ha inkább középszerű eredménnyel elégeszel meg, akkor nem is ajánlom neked a kurzust. Viszont ha szeretnél jóval az átlag feletti szinteket elérni, akkor neked való a Fényfestés 2.!


 Szívesen belenéznél a kurzusba? 

▶️ Ingyenes megtekintheted a 1. fejezet 8. részét

Érthető, hogy mielőtt bizalmat szavaznál a kurzusnak, szeretnél belőle látni valamit. Ezért elérhetővé tettem egy 8 perces részletet az apartmanfotózás fejezetből, ahol a konyhát és az előszobát fotózom. Ez a videó ingyenesen elérhető ide kattintva.




Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Hogyan férek hozzá a videókhoz?

Vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz a Jancsó Fotósuli rendszerén belül, ahol bármennyiszer visszanézheted a videókat. Itt láthatod az előrehaladásodat, letöltheted a nyers és elkészült fájlokat és kérdezni is tudsz.
 

▶️ Most nincs időm a kurzusra, később is megnézhetem?

Időkorlát nélküli hozzáférést kapsz a kurzushoz, így bármikor és bármennyiszer visszanézheted később is.
 

▶️ Milyen tudással érdemes belevágni a kurzusba?

Mindegy, hogy milyen tudásszinten állsz, a videókban lépésről-lépésre tudod végigkövetni a folyamatot. Megmutatom az eszközöket és részletesen elmagyarázom azok használatát. A kurzushoz jár ajándékba a Fotózás Alapjai és a Photoshop Kezdőből Haladó kurzusom is, ami biztos alapokat ad neked a fotózásban és a képkidolgozásban. 

Ha mégis bármilyen kérdés maradna benned, akkor bármikor kérdezhetsz tőlem emailben vagy a kurzus belső beszélgetésében is. Ígérem, hogy kérdésed nem marad megválaszolatlanul. 


▶️ Kezdő fotós vagyok, most ismerkedek a fotózással, való nekem a kurzus?

Igen, válaszomat lásd egy kérdéssel feljebb :)

 

▶️ Milyen felszereléssel kell rendelkezzek ideálisan a kurzushoz?

Egy MILC vagy DSLR kamera elég egy általános zoom objektívvel. Kisebb terek fotózása esetén szükséged lesz nagylátószögű objektívre is. A kurzusban a fotózás előtt a felszerelés ismeretővel kezdek, így tudni fogod, hogy mit érdemes majd válassz az idő haladtával.


▶️ Voltam már nálad enteriőr kurzuson, erre a kurzusra is érdemes benevezzek?

A személyes enteriőr kurzuson egy helyszínen volt lehetőségünk fotózni, csak egy fotót készítettünk el közösen. A Fényfestés 2-ben három eltérő helyszínen, a legkülönbözöbb fényviszonyok között készült fotóknak a teljes folyamatát követheted végig. Ebben a kurzusban javában mások a problémák, amiknek megmutatom a megoldását.


▶️ Hogyan tudom rendezni a fotós tanfolyam ellenértékét?

Jelenleg banki átutalással és bankkártyával is tudsz fizetni.
 

▶️ Biztonságos-e a bankkártyás fizetés?

Teljes mértékben biztonságos. A bankkártya adatokat a OTP Simple és a Barion rendszere kezeli, ahhoz sem én, sem senki más nem fér hozzá. Jogtalanul nem tudjuk és nem is használhatjuk a kártyát.

Ha mégis olyan terhelés érkezik a kártyádra, amit nem szándékosan indítottál, lehetőséged van visszakérni az összeget a bankodnál. A bank ilyenkor visszaadja neked a pénzt, és maga intézi a szolgáltatótól történő behajtást. Eddigi 6 év alatt sosem volt panasz a bankkártyás rendszerünk biztonságára. Ha mégis bármi gond lenne, természetesen visszaadjuk a pénzt.

 

Ha nem szeretnél kártyával fizetni, akkor válaszd a banki átutalás opcióját. 

Az utóbbi 5 évben több mint 500 fotósnak segítettem már, hogy jobb fotókat készítsenek - profiknak és hobbistáknak egyaránt. 

Ezekből merítve különösen odafigyelek a könnyen érthető és gyakorlati tudás átadására.

  Személyes és Online kurzusokon egyaránt  


2 perc

Ennyi idő elég a vásárlási folyamathoz, és már nézheted is a kurzust.
 Garantálom, hogy sokszorosan megtérül majd ez a befektetésed. 

 


Azonnali és időkorlát nélküli hozzáférés

  A KURZUS ÁRA: 89.990 Ft  

 Előtte még szívesen belenéznél a kurzusba? 

▶️ Ingyenes megtekintheted a 1. fejezet 8. részét

Érthető, hogy mielőtt bizalmat szavaznál a kurzusnak, szeretnél belőle látni valamit. Ezért elérhetővé tettem egy 8 perces részletet az apartmanfotózás fejezetből, ahol a konyhát és az előszobát fotózom. Ez a videó ingyenesen elérhető ide kattintva.


Szavazz bizalmat a kurzusnak
Gyakorlati és piacképes tudást adok át neked

 ⤵ Kattints a Megnézem gombra ⤵ 

 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Eszenyi Viktor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Biztosan nem egyszer nézős oktatóvideó-sorozat, rengeteg információ, konkrét miért-mikor-hogyan (gyakorlatba is azonnal átültethető) fotózási, és utómunka tudás átadásával. Sőt, arra is mindig ad profi tanácsokat Gergő, ha mégsem jön össze valami 100%-ban, azt hogyan oldjuk meg. Hibátlan!

Eszenyi Viktor

Sztankó József értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon profin felépített oktatóanyag az egész kurzus! Lényegre törő és ismét sok új információval lettem gazdagabb. Rendkívül érdekes, sokszor vissza fogom nézni! Köszönöm szépen! További sok sikert kívánok!

Sztankó József

Dallos Andrea értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Kedves Gergő! Jó volt a kurzus, én eléggé kezdő vagyok a témában, tavaly kezdtem el először ismerkedni a Photoshoppal egy alap fotóstanfolyam keretébenÖrülök, hogy megkaphattam ezt a kurzust is a Fényfestés tanfolyamhoz, nagyon kellett hozzá. Érthető volt és jól magyaráztad. A Photoshop is olyan gyorsan fejlődik, hogy aki nem használja minden nap, az lemarad és csak pillog, hogy milyen új funkciók lettek elérhetőek, de az enteriőr fotózáshoz szükséges tudás véleményem szerint meg van benne, és nem bonyolult, csak addig, amíg nem tudom, hogy mit kell csinálni, de ezt Te érthetővé tetted. Köszönöm, hogy megkaptam és többször is előveszem, ha valami nem teljesen világos vagy elfelejtettem egy-két lépést, hogy mi miután következik. Én mindenkinek ajánlom, aki szeretné egyszerűen megismerni a Photoshopot, és nem akar belegabalyodni a használatába. Azoknak is, akik csak hobbi szinten használják. További sikereket és kitartást kívánok a munkádhoz!

Dallos Andrea
Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Mobilfotózás alapjai

Mobilfotózás alapjai

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.