Jancsó Fotósuli
Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024
Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Egész napos, 10 órás, részletekre is kiterjedő épület- és enteriőr fotózás kurzusra tudsz hozzánk csatlakozni júniusban. Külső épület és belső fotók készítése, aranyórában, kékórában, verőfényes napsütésben. Közös vacsora, 2 órás személyes képértékelés és képkidolgozás. Reggeltől egészen naplementéig.

A workshopról röviden

  • 10 órás személyes kurzus
  • Külön 2 órás képértékelés / képkidolgozás szekció
  • Kiscsoportos oktatás - Maximum 8 fővel
  • Fotózás különböző fényviszonyokban
  • Vakuval (fényfestés) történő fotózás

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Pazar környezetben a Balaton-felvidéken

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Egész napos, 10 órás, részletekre is kiterjedő épület- és enteriőr fotózás kurzusra tudsz hozzánk csatlakozni június 9-én. Külső épület és belső fotók készítése, aranyórában, kékórában, verőfényes napsütésben. Közös vacsora, 2 órás személyes képértékelés és képkidolgozás. Reggeltől egészen naplementéig.

 



A kurzus időpontja:
2024. Június 9. / 10:00 – 20.00


  Összesen 8 db hely (kiscsoportos kurzus)  

 



Mit tud adni neked ez a személyes kurzus?

 10 órás, mély tudásanyagot nyújtó kurzus 

10 óra alatt részleteiben tudunk foglalkozni az épület és enteriőr fotózással, ami segít neked abban, hogy szemmel láthatóan jobb képeket tudj készíteni a kurzus elvégzése után. Megmutatom, hogy tudod különböző fényviszonyok között is a legtöbbet kihozni a témádból, akár napközben verőfényes napsütés, aranyóra vagy a kékóra alatt, fényfestéssel, vagy anélkül. Mindemellett hosszabb és részletesebb képkidolgozási technikákat is veszünk.
 

Maximum 8 fő jelentkezhet a kurzusra, a hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. A kurzus alatt közösen fotózunk és retusálunk, és az elkészült képeket felhasználhatod a portfóliódban is.

Hogy állok hozzá az enteriőr / épületfotózáshoz?

Egy reklámzajjal teli világban, ahol a néző figyelmének felkeltésére, meggyőzésére csak másodpercei vannak a képeknek, a hatékony enteriőrfotó érték.
 

Munkáim során különösen odafigyelek, hogy a fotó ne csak esztétikus legyen, de megjelenjen rajta minden olyan üzenet, ami a brand marketingcéljai számára lényegesek.  


Kattintani ugyanis könnyű, míg egy olyan beállítást megtalálni és felépíteni, ami képes egy üzenetet átadni, jóval időigényesebb. Ezt a szemléletet fogom neked átadni a kurzuson.



Miért gyere el a kurzusra?

Megmutatom neked a trükköket, hogy hogyan hozd ki a maximumot a belső és külső fotódiból, hogyan tudod elkészíteni a legjobb képeket akár a lehető legrövidebb idő alatt, hiszen nem mindig áll rendelkezésünkre több óra a fotózásra.

Emellett fényfestéssel is fogunk képeket készíteni a legjobb eredmény elérése érdekében. Nem csak a fotózásra, hanem a retusálásra is fordítunk időt több órában, ahol megtudhatod az enteriőr és külső épületfotók kidolgozásának folyamatát.

 



A kurzus után képes leszel:

✔  Gyorsan retusálni a fotóidat
✔  A fényeket elemezve kiválasztani a legjobb kompozíciót
✔  A vakudat megfelelően használni: villantási metódus, vaku iránya, ereje és fényszíne
✔  Felkészülni a fotózásra, hogy a helyszínen ne fecséreld fölöslegesen az idődet 
✔  Különböző elvárásokhoz igazodva a legjobb fotókat átadni

 

 


 

Fényfestés? Hogyan csinálom én?

A kurzus alatt három fotó elkészítését követheted végig, egészen a kompozíció megtalálástól a fényfestett expozíciók összeillesztéséig. Lépésről-lépésre tudod megnézni, hogyan megy végbe nálam a folyamat. Kompozíciók megkeresése, fények beállítása, fényfestés, majd az expozíciók összehangolása, fényfestett képek montázsolása. Ezt mind végigkövetheted a helyszínen.
 

Résztvevők is fognak fotózni?

A co-working helységétől kezdve a loftokon át a kabinig, tudunk egymással párhuzamosan is fotózni, így minden részletét lencsevégre tudod kapni a helyszínnek. Mindeközben én körbejárok és segítek a fotózásban mindenkinek individuálisan is. 
 


Megmutatom, hogy készíts ilyen fotót 

 

 


Milyen tudást fogsz elsajátítani?

Egy több szobás, nagy terekkel rendelkező Balaton környéki coworking és coliving helyet fogunk fotózni, hogy megtaníthassalak a terek kezelése és kitöltése mellett a külső fotók elkészítésére is.

Rengetegszer kell bútorokat mozgatni, tárgyakat áthelyezni a fotózás alatt, hogy az a képeken a legjobb arcát mutassa. Ebben a kurzusban megmutatom neked, hogy hogyan kommunikáld a megfelelő információt a fényképeiddel.

 

 



Mit várhatsz el a kurzustól?

Gyakorlatias, helyszíni fotózáson tanulhatod meg a technikát, unalmas elmélet nélkül, ahol egy olyan tudást kapsz a kezedbe, ami ma Magyarországon egyedülálló. Olyan vizuális produktumot tudsz alkotni ezáltal, amivel kiemelkedsz a többi fotós közül. Mindezek mellet hiteles és gyakorlott fotóstól tanulhatsz.

 


 

▶️ Mikor és hol lesz a kurzus?
Vászolyon, Balatonfüredtől nem messze, ahol egy nagy telken lévő modern coworking és coliving helyet fogunk fotózni közösen. 

Időpont:
2024. június 9. vasárnap – 10:00-tól 20:00-ig bezárólag.

Helyszín: 8245. Vászoly, András u. 42.
PortusHome Coworking & Coliving

 



A helyszínünkről ezeket a képeket az előző kurzus résztvevői készítették ⤵


 ↑ Ezeket a tereket te is fogod fotózni! ↑ 

 


 Maximum 8 fő tud jelentkezni a workshopra 

A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. Így jut az összes hallgatóra elég időm, hogy tudjak segíteni mindenki számára.

 

▶️ Hogyan jutunk a helyszínre?
Budapesttől ~másfél óra autózásra van a helyszín, így a kurzus időpontja előtt egyeztetünk egymással, hogy ki hogyan tud eljutni a helyszínre. Legtöbben valószínűleg autóval jönnek, ezért is érdemes összeszervezni egymással a helyszínre érkezést az útiköltség optimalizálása miatt.
 

▶️ Majdnem este 8-kor végzünk. Van lehetőség az ottalvásra?
Igen, van. A vendégház tulajdonosának több szállása is van, így igény esetén gond nélkül tudsz lent aludni. Az első 4 jelentkezőnek tudunk szállást biztosítani estére a helyszínen – ha szeretnél lent aludni. Ahogy betelt a kurzus írni fogok emailt minden résztvevőnek, hogy egyeztessünk az esetleges szállásigényről. 
 

▶️ Kezdő fotós vagyok, most ismerkedek a fotózással, jöhetek így is?
Igen. A 10 óra alatt mindenkivel tudok foglalkozni, így mindegy, hogy milyen tudással érkezel. Lesznek bőven haladó technikák is, de ezek is könnyedén elsajátíthatóak lesznek a számodra.
 

▶️ Milyen felszereléssel kell rendelkezzek ideálisan a kurzushoz?
A workshopra jön a FotoPlus is. Élesben használhatod a vezető gyártók "zászlóshajóit", mint Sony Alpha 7IV, 7RM5 / Nikon Z9, Z8, Z6 II / Lumix S5 II / Canon EOS R6 II / Fujifilm X-H2 és millió objektív. Jelentkezéskor után írd meg nekem emailben , hogy melyik az az álom fényképezőgép, objektív, amit kipróbálnál élesben és használhatod végig a kurzuson.

▶️ Az elkészült fotókat felhasználhatom majd?
Igen. A fotós portfóliódba felhasználhatod a kurzus alatt készült képeidet.

▶️ Voltam már nálad enteriőr kurzuson, erre is érdemes eljöjjek?
Amivel kiegészül az előző enteriőr kurzushoz képest: Külső épületfotózás, belső terek fotózása verőfényes napsütésben, aranyórában surlófényekkel és a kékórában. 2 órás képértékelés és képkidolgozás, már a helyszínen készült fotókból. Extra a vacsora – ha Lejka nem eszi el előled.

Ebben a kurzusban nagyobb mélységben veszünk át több mindent, amiket az előző enteriőr kurzuson nem tudtunk, az időhiány és a helyszín adottsága miatt. Ott egy lakást fotóztunk, itt pedig egy egész modern coworking és coliving helyet,
kívülről belülről, különböző fényekben. 

▶️ Hogyan tudok részt venni és mennyibe kerül?

A teljes részvételi díjat utalással vagy bankkártyával tudod rendezni. Érdemes minél előbb lefoglalni a helyed, minél előbb jelentkezel, annál olcsóbb lesz a jegyed. Ahogy egyre közelebb vagyunk a kurzus időpontjához, annál drágábban tudod megváltani a részvételedet.


A LEGOLCSÓBB OPCIÓ:

Amennyiben április 30-ig jelentkezel → 124.900.- Forint

Ha május 1 és 15 között jelentkezel → 134.900.- Forint
Ha május 16 után jelentkezel → 152.900.- Forint

 


▶️ Mit tartalmaz, és mit nem tartalmaz a fenti összeg?

Tartalmazza a részvételi díjat, étkezést – harapnivaló péksütik, italok – plusz a délutáni vacsorát is. Nem tartalmazza a helyszínre való lejutást, és az esetleges szállásköltségét, ha csak hétfőn mennél haza. Az első 4 jelentkezőnek költségtérítés nélkül tudunk szállást biztosítani a helyszínen – ha szeretnél lent aludni.
 

 


Pénzvisszafizetési garancia!

Minden kurzust a maximumra törekedve állítok össze, hogy az tartalmazzon minden hasznos és naprakész információt a számodra. Mivel hiszek a kurzus valódi minőségében, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha a kurzus nem hozza számodra azt, amit elvártál, akkor a kurzus dátumától kezdődően 5 napon belül visszafizetem a kurzus teljes árát.
 




Hogyan néz ki a kurzus bontása?

▶️ 10:00 -11:30 // Minden, amit az enteriőr fotózásról tudni érdemes
- Felszerelés bemutatása + Mitől lesznek jobbak a képeid
- Kompozíciós elemek használata a kiemelkedő fotókhoz
- Terepszemle szerepe a fotózás előkészületeiben

 

▶️ 11:30 -12:00 // Szünet
- Egy gyors szusszanás kis harapnivalóval a fotózás megkezdése előtt

 

▶️ 12:00 – 14:00 // Gyakorlati fotózás a helyszínen – 1. rész
- Közös fotózás helyszíni rotációban - individuálisan mindenkinek segítek
 

⮞ Hogyan fotózz "rossz fényben"?
⮞ Hogyan fotózz verőfényes napsütésben, kékórában, aranyórában?
⮞ Milyen felszereléssel érdemes dolgozz?
⮞ Milyen előkészületeket tegyél meg a fotózás előtt?

 


 

▶️ 14:00 -16:00 // Képértékelés és képkidolgozás
- Résztvevők fotóinak értékelése
- Részletes képkidolgozási folyamatok lépésről-lépésre


▶️ 16:00 – 17:00 // Közös vacsora
- Ham-ham, majd teli hassal való visszatérés a fotózáshoz 

▶️ 17:30 – 20:00 // Gyakorlati fotózás a helyszínen – 2. rész
- Aranyórában / kékórában történő enteriőr és épületfotózás
- Helyszíni problémák és annak megoldásai

⮞ Hogyan legyenek kiemelkedőek az épület és enteriőr fotóid?
⮞ Mennyi fotót érdemes készíteni egy-egy térről?
⮞ Hogyan legyenek vibrálóak a fotóid?
⮞ Hogyan exponáld helyesen és kerüld el a "kiégett" kilátást?


▶️ 20:00 // Kurzus vége
Esti kötetlen beszélgetés azok számára, akik a helyszínen alszanak. 

 



⤵ Csatlakozz a kurzushoz, ahogy ők is tették 

2 perc

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed, hogy megtanulhasd, hogyan fotózz épületeket és belső tereket. Garantálom, hogy sokszorosan megtérül majd ez a befeketetésed. 

  A teljes részvételi díj 124.990.-forint  

amennyiben április 30-ig jelentkezel,
amit utalással vagy bankkártyával tudsz rendezni.

 

Ha május 1 és 15 között jelentkezel → 134.900.- Forint
Ha május 16 után jelentkezel → 152.900.- Forint


 

Tartalmazza a részvételi díjat, étkezést – konferencia, péksütik, italok – plusz a délutáni vacsorát is.

Csatlakozz a kurzushoz!
Összesen csak 8 fő tud foglalni

  Az idei kurzus is kiscsoportos  

 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Husz József értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Úgy érkeztem a workshopra, hogy volt már valami fogalmam az enteriőr fotózásról, volt némi gyakorlatom is benne, ismertem az alapjait. Azokra az igazi finomságokra vágytam, amiket nem lehet könyvből tanulni, tutoriálokból ellesni. Meglepően tartva a mentrendet, már azon kaptam magam, hogy fotózunk. Gergő mindenhol ott volt és tényleg jöttek azok az apróságok, finomságok, trükkök amiket csak személyre szólóan lehet átadni. Amiktől a végén tényleg úgy érzed, hogy ez hiányzott, ez tényleg hozzátesz. Egy pillanatra se éreztem azt, hogy titkolna bármit vagy ne adna bele mindent a fejlődésünk érdekében. Folyamatosan kezelte a váratlan eseményeket is, néhol többet kihozva belőlük, mint ami tervben volt. Remek nap volt, kiváló emberekkel, rengeteg élménnyel és tanulással.

 

Husz József

Pesti Palócz Ádám értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Először is köszönöm a kurzust, jól éreztem magam, talán ez az egyik legfontosabb. Jó volt személyesen is megismerni benneteket, kérdezni, gondolatokat cserélni. Ezt megelőzően igyekeztem beleásni magam a témába, és volt próbálkozásom belső terek fotózásával, így hatalmas újdonságok nem voltak számomra. Kaptam viszont visszaigazolást, hogy ami eddig a fejemben volt elképzelés - hogyan is kellene elkészíteni a képet – az jó irány. Örültem a pozitív visszajelzéseknek (pl.: jó kompozíció), amiket kaptam tőled, amikor körbe mentél a fotózáskor. Kaptam hasznos tanácsokat a folyamattal, képek elkészítésével kapcsolatban, amit biztosan hasznosítani fogok. Például nem csinálok egy szögből 20 képet. Ezek után magabiztosabban vállalok el kisebb munkákat. Rá kellett jönnöm, hogy a vaku elengedhetetlen, és nem elég egy led lámpával körberohangálni. Az általad ajánlott képértékelés opciót pedig biztosan ki fogom használni, küldöm majd a linkeket. Sok sikert a továbbiakban, és csak így tovább. Elképzelhető, hogy találkozunk még valamilyen kurzusodon. Üdv Ádám

 

Pesti Palócz Ádám

Szűts Anikó értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Ezúton szeretném Neked még egyszer megköszönni a workshopot, az őszi egész napos épület és enteriőr fotózást. Nagyon jól éreztem magam, rendkívül boldogan tértem haza az új tudásommal! Jó érzés volt a kedves, támogató hozzáállásod a képzés egész ideje alatt. Amióta az interneten rátaláltam a honlapodra és a podcastokra, a lehető legtöbb anyagodat elolvastam, meghallgattam. A cikkek alapján, illetve mostmár a személyes tapasztalatom alapján is, igazi nagybetűs példaképnek tartalak a témában. Megnyugtató volt, hogy a workshopon az elmélet mellett a gyakorlaton is nagy hangsúly volt, ez segített elmélyíteni a megszerzett ismeretet. A program számomra sok hasznos és új tudást nyújtott ahhoz, hogy elképzeljem, hogyan is működik, és épül fel az épület és enteriőr fotózás. A szakmai tudás elsajátítása mellett fontos volt számodra, hogy együtt megbeszéljük az előttünk álló gyakorlati feladatokat, a helyszínbejárások során pedig tágítottad a látásmódunkat mind a kép megtervezése, mind a fényfestés kivitelezése kapcsán. Továbbá kihagyhatatlan megemlítenem, milyen finomakat falatoztunk Dóri remekre kevert ízvilágú vacsorájából. Minden fejlődésre vágyó fiatalnak csak ajánlani tudom az általad nyújtott képzést. A workshop motivációt adott és megújulást hozott. Segített abban, hogy kilépjek a sorból és elkezdjem követni az álmaimat. Jó döntés volt, hogy jelentkeztem, és bízom benne, hogy hamarosan újra találkozunk!

 

Szűts Anikó

Eszenyi Viktor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Enteriőr témában teljesen tapasztalatlan fotósként érkeztem a kurzusra. Egy lényegretörő, példákkal illusztrált elméleti alapozást követően rengeteg gyakorlat következett, ahol szinte minden kép elkészítéséhez személyes segítséget, tanácsokat is kaptunk. Gergő élőben is bemutatta a kompozíció, a fotózás és utómunka folyamatát. Ha a szakmai rész nem lenne elég, a helyszín maga, a csapat és a hangulat is szuper volt :) Abszolút megérte!

 

Eszenyi Viktor

Bodnarne Nagy Marianna értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon tetszett a workshop. Első körben azért, mert nagyon baráti, emberközeli volt a légkör. Jó volt együtt a képeket analizálni, mit miért és hogyan megvilágításból. A gyakorlati részben Gergő nagyon segítőkész volt, türelmes, többször is elmagyarázta, amit nem értettem. A helyszín is szuper volt. Mindenképpen elmondhatom, hogy gyarapodott a tudásom mind elméleti, mind gyakorlati síkon. Megérte a 2500 km utazást. Csak ajánlani tudom ezt a workshopot.

 

 Bodnarne Nagy Marianna

Suba Sándor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Gergő stílusa közvetlen, magával ragadó! Látszik a hatalmas tudása, tapasztalata és ezt át is tudja (és akarja) adni! Nagyon tetszett a workshop, sok kis apró trükköt mondott / mutatott, amivel az elkészült fotó egy kicsit más lesz, tartalmaz valamit, amitől egy egyszerű szoba is életre kel. Természetesen ezt is, mint mindent, sokat kell még gyakorolni, de már látom a hibáimat és tudom, hogy merre kell javítani. Az külön tetszett, hogy kis csoportos a foglalkozás, így nem másztunk egymás nyakára és mindenkivel volt ideje átbeszélni az eredményt ill. segíteni a munkát! Köszönöm!

 

Jakab Orsolya értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Mindenkinek tiszta szívből merem ajánlani Gergő kurzusait. Aki kicsit is érdeklődik az épületfotózás iránt és gondolkodik azon, hogy részt vegyen Gergő kurzusain, ha lehetősége van rá, tegye meg nyugodtan. Nagyon érdekes és teljeskörű előadásokban lehet része, Gergő a gyakorlati részekben is, mindenkit szemmel tart és mindenben segít amiben tud. Bármilyen kérdésetek van, készséggel válaszol és elmondja a saját tippeit, javaslatait. Mindentéren számíthattok a támogatására és segítségére. Sokat tanulhattok egy nap alatt is nála. Igazából talán a legtöbbünk 1 óra alatt is sokat tudna tanulni tőle, de egy egész napos kurzus pedig tényleg sok új ismeretet ad. Nagyon jó élmény volt, nagyon kedves emberekkel ismerkedhettem meg és mérhetetlen mennyiségű információval gazdagodtam, bárkinek bármikor merném ajánlani! Nagyon szépen köszönök Nektek Mindent!

 

Balogh Rita értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Precíz, profi és átfogó tudást adott át Gergő egy nap alatt. A fotózástól kezdve az utómunkáig szisztematikusan felépítve, tapasztalatokkal bővítve kaptuk a képzést. Végig nyitott, figyelmes, szenzitív volt emberekre, problémákra és megoldásokra. Külön pluszt adott a kurzus azzal, hogy a helyszín az egyéni ízlésvilágommal teljesen egyező és a csapat is hasonlóan kedvezően alakult. Köszönöm, egy élmény volt.

 

Balogh Rita

Varga Kinga értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Fantasztikus kurzus volt. Nagyon jók az online képzések is, benne van minden információ, de azért ezek a személyes képzések teljesen mások. Gergő egy ilyen nap szerintem lefutja a maratont, mert tényleg midnenkinek segít, 10 percenként biztos megjelenik és már kapod is a tanácsokat mind technikában, kompozícióban, fények használatában. Bár online kurzusnal is nagyon gyorsan segít ha kérdés van, de nyilván ezek a személyes képzések extrán szuperek! A helyszínről már nem is beszélve, tényleg mindent ki lehet próbálni, ha kicsi a tér, ha nagy a tér, mindegyiknel megmutatta, elmagyarazta, hogy tudjuk a legjobb eredményt kihozni a képekből, és meg gyönyörű helyen is voltunk.

Dórinak is külön köszönet a sok finomságért! ???? Tehát mindenképpen megéri személyes oktatásra is elmenni, rengeteg tudást kaptunk! Nagyon szépen köszönöm!

Szandbauer Valter értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon hasznos kurzus volt, amiben az enteriőr fotózásról átfogó képet kaphattunk. Az alapvető elméleti ismeretek, Photoshop trükkök és technikai megoldások mellet a gyakorlat keretében épület külső és belső fotózásokra is sor került. A fotózás során Gergő mindenkivel külön-külön foglalkozott és konkrét helyzetekben alkalmazható gyakorlati tippekkel is segített. Úgy gondolom, hogy kezdő és haladó fotósok is hasznosítható tudást kaptak ezen a napon.

 

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Mobilfotózás alapjai

Mobilfotózás alapjai

Retusálj velem III. - Lakásfotózás

Retusálj velem III. - Lakásfotózás

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.