Jancsó Fotósuli
Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember
Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember

Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból. Fényfestéssel is fogunk fotókat készíteni a legjobb eredmény elérése érdekében, de nem csak a fotózásra, hanem a retusálásra is fordítunk időt egy órában, ahol megtudhatod az enteriőr fotók kidolgozásának folyamatát.

A workshopról röviden

  • 4 órás személyes kurzus az enteriőr fotózásról
  • Külön 1 órás képkidolgozási szekció
  • Kiscsoport oktatás - Maximum 5 fővel
  • Konkrét problémák és megoldásai
  • Vakuval (fényfestés) történő fotózás

Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.


Amit tudnod érdemes a kurzusról

Az idei évben ez az utolsó személyes kurzus, amihez csatlakozhatsz.

Maximum 5 fő jelentkezhet csoportonként, a hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. A kurzus alatt közösen fotózunk és retusálunk a V1 Parlament panorámás lakásában, ahol a készült képeket felhasználhatod a portfóliódban is.

 


Hogy állok hozzá az enteriőrfotózáshoz?

Egy reklámzajjal teli világban, ahol a néző figyelmének felkeltésére, meggyőzésére csak másodperceink vannak, a hatékony enteriőrfotó érték.
 

Különösen odafigyelek, hogy ez a felépített, tökéletes pillanat ne csak esztétikus legyen, de megjelenjen rajta minden olyan üzenet, ami a brand marketingcéljai számára lényeges.  


Kattintani ugyanis könnyű, míg egy olyan beállítást megtalálni és felépíteni, ami képes egy üzenetet átadni, jóval időigényesebb.
 Ezért érdemes csatlakoznod:

Megmutatom neked a trükköket, hogy hogyan hozd ki a maximumot egy lakásból, hogyan tudod elkészíteni a legjobb fotókat a lehető legrövidebb idő alatt, hiszen nem mindig áll rendelkezésünkre több óra a fotózásra.

Emellett fényfestést is fogunk alkalmazni a legjobb eredmény elérése érdekében. Nem csak a fotózásra, hanem a retusálásra is fordítunk időt egy órában, ahol megtudhatod az enteriőr fotók kidolgozásának folyamatát.

 A kurzus után képes leszel:

✔  Gyorsan retusálni az enteriőr fotóidat
✔  A fényeket elemezve kiválasztani a legjobb kompozíciót
✔  A vakudat megfelelően használni: villantási metódus, vaku iránya, ereje és fényszíne
✔  Felkészülni a fotózásra, hogy a helyszínen ne fecséreld fölöslegesen az idődet 
✔  Különböző elvárásokhoz igazodva a legjobb fotókat átadni


 


 

Milyen tudást fogsz elsajátítani?

Egy több szobás, nagy terekkel rendelkező Parlamentre panorámás apartmant választottam a fotózásra, hogy megtaníthassalak a terek kezelésére és kitöltésére.

Rengetegszer kell bútorokat mozgatni, tárgyakat áthelyezni a fotózás alatt, hogy az a képeken a legjobb arcát mutassa. Ebben a kurzusban megmutatom neked, hogy hogyan kommunikáld a megfelelő információt a fényképeiddel, amiket referenciaként használhatsz majd a portfóliódban is. 

 

Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz:

⮞ Hogyan legyenek kiemelkedőek az enteriőr fotóid?
⮞ Mennyi fotót érdemes készíteni egy lakásról?
⮞ Milyen felszereléssel dolgozz?
⮞ Hogyan exponáld helyesen és kerüld el a "kiégett" ablakot?

⮞ Hogyan fotózz "rossz fényben"?
⮞ Hogyan kezeld a meleg benti fényeket és a természetes fényeket?
⮞ Hogyan legyenek vibrálóak a fotóid?
⮞ Milyen előkészületeket tegyél meg a fotózás előtt?

 Mitől más ez a kurzus, mint a többi?

Gyakorlatias, helyszíni fotózáson tanulhatod meg a technikát, unalmas elmélet nélkül, ahol egy olyan tudást kapsz a kezedbe, ami ma Magyarországon egyedülálló. Olyan vizuális produktumot tudsz alkotni ezáltal, amivel kiemelkedsz a többi fotós közül. Mindezek mellet hiteles és gyakorló fotóstól tanulhatsz.


A kurzus utolsó egy órájában retusáljuk a fotókat, ahol több ritkán hallott trükköt is mutatok.
 ▶️ Hol és mikor lesz a kurzus?
A kurzus Budapest belvárosában, a V1 Apartman Parlamentben lesz, (Vértanúk tere 1.), 2021. július 4-én. Az első óra bevezetés az enteriőr fotózásba, amit két óra közös fotózás követ, a legvégén pedig retusálás és képkidolgozás. A helyszínünk könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval érkezők számára egyaránt. Az utcán a parkolás ingyenes a hétvégi időzítés miatt. 


▶️ Hogyan tudok részt venni?
Két csoportban tudsz jelentkezni a kurzusra:
Első csoport: Szeptember 12. - 11:00-tól 15:00-ig. 
Második csoport: Szeptember 12. - 16:00-tól 20:00-ig. 

Csoportonként maximum 5 fő tud jelentkezni a workshopra. A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. Így jut az összes hallgatóra elég időm, hogy individuálisan is tudjak segíteni mindenki számára.  Arra az időpontra add le a jelentkezésedet, amelyik számodra a szimpatikusabb.

 

▶️ Van jelentősége, hogy melyik csoporthoz adom le a jelentkezésemet?
Nincs. Ugyanazt a tudást fogod kapni, bármelyik időpontot is választod, így nincs jelentősége, hogy melyik csoporthoz csatlakozol.
 

▶️Az elkészült fotókat felhasználhatom majd?
Igen. A fotós portfóliódba felhasználhatod a kurzus alatt készült képeidet.

▶️ Szükséges védettségi igazolvány a kurzuson való részvételhez?
Nem szükséges. 
 


Pénzvisszafizetési garancia!

Minden kurzust a maximumra törekedve állítok össze, hogy az tartalmazzon minden hasznos és naprakész információt a számodra. Mivel hiszek a legmagasabb szintű oktatásban és a kurzus valódi minőségében, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha a kurzus nem hozza számodra azt, amit elvártál, akkor a vásárlás dátumától kezdődően 30 napon belül visszafizetem a kurzus teljes árát.

 

Csatlakozz 2021 utolsó személyes kurzusához 
Fotózz velem 4 órát egy pazar budapesti apartmanban!

 

 


 

2 perc

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed, hogy megtanulhasd, hogyan fotózz belső tereket. Garantálom, hogy sokszorosan megtérül majd ez a befeketetésed. A tudásba való befektetés kamatozik mindig a legjobban.
 

Csatlakozz az egyik csoporthoz!
[Mind a két csoportban csak 5-5 fő tud foglalni]

Jelenlegi foglaltság: 

Délelőtti csoport: 1 db szabad hely
Délutáni csoport: 2 db szabad hely

Utolsó frissítés: 2021.07.23.

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Demeter Péter értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon tetszett, hogy a workshop keretein belül gyakorlatban is kipróbálhattam a megszerzett ismereteket, valamint azt is hasznosnak találtam, hogy személyes útmutatásokat kaptam az egyéni fotózás során. Ingatlanközvetítői közegből érkezve nagy hasznát fogom venni az itt megszerzett tudásnak. Nekem az egyik érdekesség a workshop-on tanultak közül az volt, hogy a vakuzás irányáról tanultam egy korábban máshol még sehol sem hallott dolgot. A „kiégő” ablakok megszüntetésére is kaptam egy új módszert.

Összességében szó esett kezdő és magasabb szintű fotózási technikákról is. Ajánlom ezt a workshopot mindazoknak, akik egy lakás belső terének fotózásához szeretnének segítséget kapni, akár kezdő, akár haladó szinten. Ingatlanközvetítőknek kiemelten ajánlom ezt a kurzust! :)

 

Demeter Péter

Suba Sándor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Gergő stílusa közvetlen, magával ragadó! Látszik a hatalmas tudása, tapasztalata és ezt át is tudja (és akarja) adni! Nagyon tetszett a workshop, sok kis apró trükköt mondott / mutatott, amivel az elkészült fotó egy kicsit más lesz, tartalmaz valamit, amitől egy egyszerű szoba is életre kel. Természetesen ezt is, mint mindent, sokat kell még gyakorolni, de már látom a hibáimat és tudom, hogy merre kell javítani. Az külön tetszett, hogy kis csoportos a foglalkozás, így nem másztunk egymás nyakára és mindenkivel volt ideje átbeszélni az eredményt ill. segíteni a munkát! Köszönöm!

Népszerű fotós kurzusok
Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

Megmutatom neked a koncepciót, hogy hogyan emelkedj ki a többi fotós közül és készíts klasszisokkal jobb fotókat. Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni.

Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

Győrfi-Bátori Péter kollégámmal és barátommal a három éven keresztül mindig teltházas kurzusunkat folytatva mutatjuk meg a kültéri portréfotózás titkait.

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et.

Enteriőr és lakásfotózás kurzus - Szeptember

Kérdésed van a kurzussal kapcsolatban? Írd ide kérdésedet.

Írj nekünk ide!


Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Ehhez hasonló kurzusok:

A természetes hatású portréretusálás

A természetes hatású portréretusálás

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.