Jancsó Fotósuli
Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

A majdnem 2 órás videókurzusban megmutatom, hogy hogyan érik el végleges formájukat a fotóim, hogyan hozom össze egy fotóra a belső sötét enteriőrt a külső világos kilátással, vagy hozok létre kontrasztokat, emelem ki a színeket. A videókhoz azonnali hozzáférést kapsz, amit bármilyen korlátozás nélkül - bármennyiszer visszanézhetsz.

Címszavakban

  • Összesen 6 db fotó kidolgozása
  • Fényfestéssel készült fotók montázsolása
  • Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
  • Több, mint 2 órás videókurzus
  • Kezdők számára is könnyen érthető

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


A Retusálj Velem negyedik részében 6 db enteriőr fotóm kidolgozását követheted végig, amit egy szálláshely / esküvő helyszínről készítettem fényfestéssel. A több mint 2 órás videókurzusban megmutatom a kezdő lépéseket is, mint maszkolás és Photoshop rétegei, így teljesen kezdők is sokat meríthetnek a kurzusból.

A videókhoz azonnali hozzáférést kapsz, amit bármilyen korlátozás nélkül - bármennyiszer visszanézhetsz.

A videókurzusban megmutatom hogy:

✅ Hogyan érik el végleges formájukat a fotóim
✅ Hozom össze egy fotóra a belső sötét enteriőrt a külső világos kilátással
✅ Hozok létre kontrasztokat és emelem ki a színeket.

 

A videókhoz azonnali hozzáférést kapsz, amit bármilyen korlátozás nélkül - bármennyiszer visszanézhetsz.

 


 

 


 ↳ KÉREM A VIDEÓKURZUST ↲ 
 

A sorozat negyedik részében 6 fotót dolgozunk ki közösen
 

 A csúszka segítségével, nézd meg, 
 hogy milyen retus technikákat sajátíthatsz el 

 

 

 

 

 

 

 

Több, mint 2 órás képkidolgozás 
________________

Összesen 6 db képet készítünk el együtt  
Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
Naprakész és gyakorlatias technikák
Megmutatom, hogy montázsolom a fotókat


 ↳ KÉREM A VIDEÓKURZUST ↲  Miért érdemes bizalmat szavazz a fotóretus kurzusnak? 

Ha szeretnéd lépésről lépésre végig követni a fenti képek kidolgozását, akkor nézd vissza felvételről a folyamatot. A videókban mutatott új praktikákat egyszerűen tudod majd saját képeid kidolgozása során is használni, amikkel garantáltan tudod emelni a fotóid vizuális megjelenését.
 

Ha tetszik a kezdeményezés, akkor kérd a videófelvételt a képkidolgozásról, fotó retusálásról. 
 Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Most nincs időm a retus kurzusra, később is megnézhetem?

Időkorlát nélküli hozzáférést kapsz a kurzushoz, így bármikor és bármennyiszer visszanézheted. 
 

▶️ Milyen tudással érdemes belevágni a kurzusba?

Kezdőként rengeteg új tudással fogsz gyarapodni, haladóként pedig sok kis apró finomságot tudsz tanulni. Mindegy, hogy milyen tudásszinten állsz, a videókban lépésről-lépésre tudod végigkövetni a folyamatot, megmutatom az eszközöket és részletesen elmagyarázom azok használatát. Ha mégis bármilyen kérdés maradna benned, akkor bármikor kérdezhetsz tőlem emailben vagy a kurzus belső beszélgetésében is. Ígérem, hogy kérdésed nem marad megválaszolatlanul. 
 

▶️ Hogyan férek hozzá a retus videókhoz?

Vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz a Jancsó Fotósuli rendszerén belül, ahol bármennyiszer visszanézheted a videókat. Itt átlátod az előrehaladásodat, letöltheted a nyers és elkészült fájlokat és kérdezni is tudsz.


▶️ Hogyan tudom rendezni a fotós tanfolyam ellenértékét?

Jelenleg banki átutalással és bankkártyával is tudsz fizetni.
 

▶️ Biztonságos-e a bankkártyás fizetés?

Teljes mértékben biztonságos. A bankkártya adatokat a OTP Simple és a Barion rendszere kezeli, ahhoz sem én, sem senki más nem fér hozzá. Jogtalanul nem tudjuk és nem is használhatjuk a kártyát.

Ha mégis olyan terhelés érkezik a kártyádra, amit nem szándékosan indítottál, lehetőséged van visszakérni az összeget a bankodnál. A bank ilyenkor visszaadja neked a pénzt, és maga intézi a szolgáltatótól történő behajtást. Eddigi 6 év alatt sosem volt panasz a bankkártyás rendszerünk biztonságára. Ha mégis bármi gond lenne, természetesen visszaadjuk a pénzt.

 


 ↳ KÉREM A VIDEÓKURZUST ↲ 

 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Mobilfotózás alapjai

Mobilfotózás alapjai

Retusálj velem III. - Lakásfotózás

Retusálj velem III. - Lakásfotózás

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.