Jancsó Fotósuli
ÚJ: Épületfotózás kurzus a Művészetek Palotájában
ÚJ: Épületfotózás kurzus a Művészetek Palotájában

ÚJ: Épületfotózás kurzus a Művészetek Palotájában

Első alkalommal rendezünk Épületfotózás kurzust a Művészetek Palotájában, június 10-én, szombaton, ahol egy pazar architektúrát fotózhatsz kívülről és belülről. A kurzus keretében résztvevőként betekintést nyerhetsz az épületfotózás rejtelmeibe, és megtanulhatsz olyan technikákat, amelyekkel megörökítheted az épületek szépségét a legjobb oldalukról.

A workshopról röviden

  • 4 órás intenzív gyakorlatias workshop
  • Kiscsoportos kurzus - Maximum 6 fő
  • Pazar helyszínen Budapesten
  • Rámutatok a hibákra és azok megoldásaira
  • Személyesen kérdezhetsz tőlem, ott leszek hogy segítsek

ÚJ: Épületfotózás kurzus a Művészetek Palotájában

Időpont: Június 10. - Biztosított helyszínen

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Csatlakozz hozzánk a Művészetek Palotájában egy jó hangulatú, de szakmai belső és külső épületfotózás kurzushoz június elején.

 


A legelső alkalommal: Kreatív Épületfotózás a Müpában.

Első alkalommal rendezünk Épületfotózás kurzust a Művészetek Palotájában, június 10-én, szombaton és vasárnap, ahol egy pazar architektúrát fotózhatsz kívülről és belülről.
 

A kurzus keretében résztvevőként betekintést nyerhetsz az épületfotózás rejtelmeibe, és megtanulhatsz olyan technikákat, amelyekkel megörökítheted az épületek szépségét a legjobb oldalukról.
 


 

[Csak 6 fő tud jelentkezni a kurzusra]
  Személyes kurzus, ahol gyakorlati tudást adok át neked 

Egyből felteheted kérdéseidet, ott leszek melletted, hogy segítsek. Akár a kompozícióban, akár a fényképezőgép beállításában van szükséged segítségre. Több éves tapasztalataimat osztom meg veled az épületfotózásról.

A kurzus elején egy rövid, 30 perces elméleti bevezetőt tartunk, ahol megismertetem az épületfotózás alapvető fogalmait és technikáit.

Nem szükséges semmilyen speciális felszerelés, csak egy kamera elegendő a részvételhez. Legyen az egy hagyományos tükörreflexes vagy egy modern kompakt kamera, a kurzus során megtanulhatod kihasználni minden adottságát.
4 óra fotózás a Művészetek Palotájában


⮞ Gyakorlati fotós tudást adok a kezedbe  
⮞ A fotózás alatt ott azonnal kérdezhetsz, segítek 

⮞ Értékelem fotódat a helyszínen 
⮞ Rámutatok a hibákra és azok megoldásaira 
⮞ Új perspektívát adok neked, hogy hogyan fotózz 
 Hol?

Budapest belvárosában, találkozó a Művészetek Palotája főbejáratánál. A Müpa közösségi tereit fogjuk fotózni négy órán keresztül, majd kivülről is az épületet.

Mennyien leszünk?

Maximum 6 fő tud jelentkezni a workshopra – szombat. A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. Így jut az összes hallgatóra elég időm, hogy individuálisan is tudjak segíteni mindenki számára.
 


Mikor?

Két időpontra tudsz jelentkezni:
- 2023. Június 10. – Szombat

10:00-tól kezdődően, 14:00-ig bezárólag lesz a kurzus. Intenzív lesz, de élvezni fogod. 

Ez összesen négy óra fotózást jelent. Ennyi idő alatt jut mindenkire elég idő individuálisan, így hatékonyan tudsz majd tanulni. Tapasztalataim alapján tudom, hogy minden fotós egyedi igényekkel és kérdésekkel érkezik. Ezért törekszem arra, hogy személyes iránymutatással segítsem fejlődésedet a kurzus során.Mire tanít meg a kurzus?

A 4 órás fotózás során bevezetlek az épületfotózásba, fogunk kivülről és belülről is készíteni fotókat. Megmutatom, hogy hogyan tudsz másként látni, hogy a fotó elkészítése előtt már tudd, mi az amit vissza akarsz majd nézni a végeredményként, hogy ne csak kattintgatás legyen, hanem tudatos képalkotás. Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme. Ezzel hozzáállással kiemelkedhetnek fotóid a tömegből.
 

Készítünk absztrakt képeket, részletfotókat és 200 megapixeles giga panorámát is. Végig ott leszek melletted és elmagyarázom, hogy mitől lesznek kiemelkedőek a fotóid.
 


Hogyan lehetne még jobb a fotóm?

Többször érezed már, hogy nem elég jó a fotód, de nem jössz rá, hogy miért? Mi a hiba? Hogyan lehetne jobbat csinálni? Mi vele a baj, mitől lehetne jobb? A Müpában a fotózás alatt rávilágítok és megmutatom neked azokat leggyakoribb fotós hibákat, amiket lehet, hogy te is elkövetsz.

Ott a gyakorlatban fogod te is érezni és látni, hogy miért nem jó a fotó, és hogyan lehet javítani.


Mire lesz szükséged?

Jó kedv ✔ Fényképezőgép  ✔ Hozzá optika  ✔ Fotós állvány  ✔ Folyadék

Mennyibe kerül?

A workshopon való részvételi díj 34.990 Ft, amit bankkártyával vagy átutalással is tudsz rendezni.

Mit kapsz tőlem a kurzuson?

 

  4 óra intenzív gyakorlatias workshopon való részvételt
Garantáltan új látásmódot, perspektívát

 Biztosított pazar helyszínt
Személyesen kérdezhetsz tőlem, ott leszek, hogy segítsek
Több éves tapasztalataimat osztom meg veled


 Képes leszel: 

  ✔ Klasszisokkal jobb fotókat készíteni
 
 ✔ Új perspektívákat találni
 
 ✔ Kezelni a fényeket, árnyékokat
 

 


⤵ Csatlakozz a kurzushoz, ahogy ők is tették  


2 perc

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed. 

Garantálom, hogy nem fogod megbánni, eljössz a kurzusra.
Sok újdonságot is fogsz tanulni, miközben jól is fogod magad érezni.

[Csak 6 fő tud foglalni a kurzusra]


⤵ Foglald le a helyedet most  ⤵

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Miért nincs még itt semmi? értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Ez egy teljesen új kurzus, legyél te az első, aki értékeli a workshop után :)
Ide kattinva olvashatsz a Google felületén értékeléseket.

Miért nincs még itt semmi?
Népszerű fotós kurzusok
Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

ÚJ: Épületfotózás kurzus a Művészetek Palotájában
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem III. - Lakásfotózás Budapesten

Retusálj velem III. - Lakásfotózás Budapesten

 Portréfotózás workshop 2023: Láss másképp!

Portréfotózás workshop 2023: Láss másképp!

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.