Jancsó Fotósuli
Városfotózás kurzus: 2023
Városfotózás kurzus: 2023

Városfotózás kurzus: 2023

Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni. Megtanítalak úgy látni, fotó elkészítése előtt már tudd, mi az amit vissza akarsz majd látni a monitoron, hogy ne csak kattintgatás legyen, hanem tudatos képalkotás. Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme. Ezzel a hozzáállással kiemelkednek fotóid a tömegből.

A workshopról röviden

  • 4 óra intenzív gyakorlatias workshop
  • Kiscsoportos kurzus - Maximum 6 fő
  • Új perspektívát adok neked, hogy hogyan fotózz
  • Rámutatok a hibákra és azok megoldásaira
  • Személyesen kérdezhetsz tőlem, ott leszek hogy segítsek

Városfotózás kurzus: 2023

A kurzus mottója: Ne csak nézz, láss is!

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Megmutatom neked a koncepciót, hogy hogyan emelkedj ki a többi fotós közül és készíts klasszisokkal jobb fotókat. Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után.

 


A WORKSHOP mottója: Ne csak nézz, láss is!

Városfotózás sétához tudsz csatlakozni, június 24-én és 25-én, szombaton, ahol szeretném neked megmutatni, hogy mi is a kimagasló városfotó titka. Mitől lesznek megnyerőek és egyediek az épület és városfotóid? Rengeteg tucatfotóval találkoztál már az interneten, Budapestet pedig rommá fotózták. De új perspektívákat mindig lehet találni.


 

[Csak 6 fő tud foglalni a kurzusra]
 Most személyesen van lehetőséged tanulni tőlem!

Egyből felteheted kérdéseidet, ott leszek melletted, hogy segítsek. Akár a kompozícióban, akár a fényképezőgép beállításában van szükséged segítségre. Több éves tapasztalataimat osztom meg veled.
4 óra fotózás Budapest belvárosában 


⮞ Gyakorlati tudást adok a kezedbe  
⮞ A fotózás alatt ott azonnal kérdezhetsz, segítek 
⮞ Értékelem fotódat a helyszínen 
⮞ Rámutatok a hibákra és azok megoldásaira 
⮞ Új perspektívát adok neked, hogy hogyan fotózz 
 Hol?

Budapest belvárosában, találkozó a Bazilikánál. Ezután egy sétára indulunk a belvárosban. A Bazilikától indulunk a Parlament felé majd a várba a Halászbástyához, de útba ejtjük a Szabadság teret is. A túra nem megterhelő.
 

Mennyien leszünk?

Maximum 6 fő tud jelentkezni a workshopra. A hatékony tanulást csak kiscsoportos létszám esetén tudom biztosítani a számodra. Így jut az összes hallgatóra elég időm, hogy individuálisan is tudjak segíteni mindenki számára.
 

Mikor?

Jelenleg egy időpontra tudsz jelentkezni:
- 2023. Június 24. – Szombat
- 2023. Június 25. – Vasárnap


17:15-tól kezdődően, 21:15-ig bezárólag.

Ez összesen négy óra fotózást jelent. Ennyi idő alatt jut mindenkire elég idő individuálisan, így hatékonyan tudsz majd tanulni. Este kilenc után kicsivel ér véget a workshop, naplemente után fél órával. Intenzív lesz, de élvezni fogod. Mire tanít meg a kurzus?

A 4 órás fotózás során megtanítalak látni. Pontosabban, másként látni, hogy a fotó elkészítése előtt már tudd, mi az amit vissza akarsz majd nézni a monitoron, hogy ne csak kattintgatás legyen, hanem tudatos képalkotás. Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme. Ezzel hozzáállással kiemelkednek fotóid a tömegből.
 

Készítünk városfotókat, absztrakt képeket, részletfotókat, és 200 megapixeles giga panorámát is. Végig ott leszek melletted és elmagyarázom, hogy mitől lesznek kiemelkedőek a fotóid.
 


“Miért nem jó a fotóm?” Ismerős az érzés?

Sokszor látod, hogy nem elég jó a fotód. De nem jössz rá, hogy miért. Mi a hiba? Hogyan lehetne jobbat csinálni? Mi vele a baj, mitől lehetne jobb? Én rávilágítok és megmutatom neked azokat leggyakoribb fotós hibákat, amiket lehet, hogy te is elkövetsz. Ott a gyakorlatban fogod te is érezni és látni, hogy miért nem jó a fotó, és hogyan lehet javítani.


Mire lesz szükséged?

Jó kedv ✔ Fényképezőgép  ✔ Hozzá optika  ✔ Fotós állvány  ✔ Folyadék


 Mit kapsz tőlem a kurzuson?

 

  4 óra intenzív gyakorlatias workshopon való részvételt
Garantáltan új látásmódot, perspektívát
Tisztában leszel vele, hogy mi a kimagasló városfotók titka
Nem fogsz több tucatfotót készíteni
Személyesen kérdezhetsz tőlem, ott leszek, hogy segítsek
Több éves tapasztalataimat osztom meg veled


Képes leszel:

  ✔ Klasszisokkal jobb fotókat készíteni
 
 ✔ Nem csak nézni, látni is fogsz
 
 ✔ Felismerni, hogy mitől nem jó egy fotó

 Mit fogunk fotózni?

Témáink többek között: Bazilika, Szabadság tér és környéke, Parlament, Budavári Palota, Budai Várnegyed, Halászbástya, Budapesti panoráma, és minden, ami útunkba esik. Lesz nappali, arany órás, naplementés város fotózás is, így elsajátíthatod a tudást, hogy hogyan alkalmazkodj a környezethez és a fényekhez.
 

⤵ Csatlakozz a kurzushoz, ahogy ők is tették  


 

2 perc

Ennyi idő alatt lefoglalhatod a helyed, hogy megtanulhasd, hogyan készíts kiemelkedő vársofotókat. Garantálom, hogy sokszorosan megtérül majd ez a befeketetésed. A tudásba való befektetés kamatozik mindig a legjobban.

[Csak 6 fő tud foglalni a kurzusra]

⤵ Foglald le a helyedet most⤵

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Kovács Imre értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon örültem neki, hogy tökéletesen teljesült itt egy igazi workshop legfontosabb hozzávalója, a kis létszámú csoport. Ez egyrészt ad egy kis exkluzivitást az egésznek, másrészt egy belsőségesebb hangulatban tényleg mindenkivel individuálisan tudott foglalkozni Gergő. Épp ezért hamar el tudtam sajátítani azt a geometriai látásmódot, ami a városfotózáshoz, a minimál stílushoz és úgy egyáltalán bármilyen szemet vonzó fotóhoz szükséges. Úgy gondolom, ez a workshop minden kezdő és akár haladó fotós számára alapvető kell legyen, ráadásul nagyon baráti áron van. Köszönöm!

 

Kovács Imre

Kiss Mária Magdolna értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon klassz volt ez a workshop,  valóban nagyon jó volt a hangulat és szuper képeket készítettem! Gergő valóban mindannyiunkkal külön-külön tudott foglalkozni. Ráláthattam, hogy a felszerelésem korlátai milyen hatással lehetnek a fotóimra. Egyértelművé vált számomra, hogy ha városfotózással, épületfotózással szeretnék hivatásszerűen foglalkozni, mibe kéne beruháznom. Külön hálás vagyok az obiért. Köszi Gergő!

 

Kiss Mária Magdolna

Tatár Alexandra értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon jó kis workshop volt. Sok értékes tanácsot, jó ötleteket kaptam. Mire érdemes figyelni az épület, városképek elkészítésénél. Mitől lesz jobb, ütősebb a kép. Hogyan használjam a fényeket, hogy a kép izgalmasabb legyen. Ami mindezeken túl sokat jelentett számomra hogy 4 órát eltölthetem olyan emberek társaságában, akiknek ugyanaz az érdeklődési körük, mint az enyém. Érdekes volt realizálni, hogy ők is küszködnek hasonló problémákkal, mint én. Jó volt hallani ki mit vet be azok megoldására. A közösség ereje feltöltött és motivált. Szuper volt! Azoknak ajánlom akiket érdekel az épület-, városkép fotózás és szeretnek új dolgokat tanulni, új emberekkel találkozni, inspirálódni hasonló érdeklődésű körben.

 

Tatár Alexandra

Bertók Szilvia értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon jó élmény volt, sok hasznos dolgot tanultam. Mivel még nem voltam Gergő workshopján előtte, így meglepett, hogy mennyire közvetlen , segítőkész és barátságos volt. Pluszban jó volt, hogy a fotózást követően ahhoz kapcsolódóan is kaptunk technikai segítséget a képek megszerkesztésével kapcsolatban.

Bertók Szilvia

Akóts Gábor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nagyon hasznos volt a workshop. A kis csoportnak köszönhetően Gergőnek mindenkire volt ideje, nagyon értékes visszajelzéseket és ötleteket tudott adni. Mindenkinek ajánlanám, aki jobb fotókkal szeretne hazatérni utazásairól.

 

 

Akóts Gábor

Lőrincz Klára értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Szuper volt a workshop! :) Sok hasznos infó hangzott el, amiket egyből gyakorlatban is tudtunk alkalmazni. Gergő hozta a formáját, közvetlen és segítőkész volt. Tényleg odafigyelt a résztvevőkre és bátran lehetett kérdezni tőle. Nem az első tanfolyamom volt nála, és nem is az utolsó. Remélem lesznek még hasonló kurzusok!

 

Lőrincz Klára

Gelniczky Zoltán értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Gergő korrekt, segítőkész. Minden feladatnál odament egyesével mindenkihez és segített mindenben. Sokat segített a látásmódban, gépbeállításban, Photoshop-ban, geometriában. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

Gelniczky Zoltán

Csalami Krisztián értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

A képzés során átvettük az épületfotózás szabályait, hogyan komponáljunk, hogyan fotózzunk dőlésmentesen, mikre kell figyelni a helyszín és időpont választásnál, különböző fények mellett mit lehet csinálni. Átbeszéltük azt is, hogy mire való a Tilt-Shift objektív, és ennek hiányában hogyan utómunkázzuk a képeket. Végül az esti órákban is fotóztunk, és ott megnéztük, hogy hogyan lehet panoráma képeket készíteni.

Népszerű fotós kurzusok
Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Városfotózás kurzus: 2023
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem III. - Lakásfotózás Budapesten

Retusálj velem III. - Lakásfotózás Budapesten

 Portréfotózás workshop 2023: Láss másképp!

Portréfotózás workshop 2023: Láss másképp!

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.