Jancsó Fotósuli
Esküvő fotózás megbízási szerződés
Esküvő fotózás megbízási szerződés

Esküvő fotózás megbízási szerződés

Problémád akadt a párral való kommunikáció során? Visszaláttad a fotódat a megrendelőd oldalán, aki rátett egy undorító filtert a gondosan színkezelt képedre? Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéddel közösen készítettük el ezt a fotósoknak szánt esküvő megbízási szerződés-mintát, aminek én a fotózás szakmai részét, ő pedig a jogi oldalát biztosította.

A szerződés tartalmazza

  • Vis Maior helyzetek kezelése
  • Felhasználási megállapodás és engedélyek
  • Megfelelő munkakörülmények biztosítása
  • Minőségi kifogások kezelése / kizárása
  • Fizetési feltételek, képek tárolása

Esküvő fotózás megbízási szerződés

Megbízási szerződés - szerzői jogi ügyvédtől

A kurzus oktatója:
Dr. Fodor Klaudia
Dr. Fodor Klaudia


Ez az esküvő fotósoknak szánt megbízási szerződés, olyan szerződés-mintát tartalmaz, amely segít neked abban, hogy jogilag pontos és biztonságos lábra helyezd a megbízásod.

  ⤵ Ezt nyújtja neked az esküvő fotósoknak szánt megbízási szerződés⤵ 


✅ Nincs több nem fizető ügyfél 
✅ Nincs több folyamatosan variáló pár 
✅ Nincs több kifizetetlen lemondott esküvőfotózás 

✅ Nincs több insta-filterező pár
 

+ Jóval kevesebb fejfájás 
 


 

• Vis Maior helyzetek kezelése - Lemondás, Covid, Nem fizetés esete

 Felhasználási megállapodás és engedélyek - Ki mikor és hogyan használhatja fel a fotókat - Násznépről készített fotók felhasználásának tisztázása
 

 Fotós számára a megfelelő munkakörülmények kötelező biztosítása - felszerelés védelme az esküvőn

• Minőségi kifogások kezelése / kizárása

• Foglaló, előleg és fizetési feltételek részletes leírása

• Fotók tárolására vonatkozó rendelkezések
 Nem kell bonyolult, érthetetlen jogi szövegre gondolni, a szerződés mintát direkt úgy állítottuk össze, hogy megfogalmazása számodra és megrendelőd számára is értelmezhető legyen, ugyanakkor jogilag teljes mértékben helytálljon.

 


❓ Visszaláttad a fotódat a pár facebook / instagram oldalán,
akik rátettek egy undorító filtert a gondosan színkezelt képedre?

❓ Az esküvő előtt nem sokkal mondták le a fotózásod és nem akartak semmit fizetni?

❓ Vagy csak egyszerűen az esküvői fotók leadása után nem akartak kifizetni és nem válaszoltak semmire?

❓ Volt már olyan párosod, aki módosításokat kért a megbeszélteken felül, amiért fizetni nem szeretett volna?

 Ha bármelyikkel volt már dolgod, akkor töltsd le a szerződés mintát,
amivel mindezek a problémák elkerülhetőek.

 

Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéddel közösen készítettük el ezt a fotósoknak szánt esküvő megbízási szerződést, aminek én a fotózás szakmai részét, ő pedig a jogi oldalát biztosította. Az összesen 7 oldalas szerződés szinte mindenre kitér, plusz tartalmaz még felhasználási szerződést is.

 


 

Letölthetőek docx és pages formátumban is, Windows és MAC felhasználóknak egyaránt használható. Ennek segítségével te is elkerülheted a potenciálisan problémás helyzeteket.
 

 


 

A szóban való megegyezés nem elegendő, csak az az írásos forma jelent biztosítékot. Hidd el, hogy érdemes egy egyszerű szerződést kötni, ami biztosítja a feleket a projekt fontosabb paramétereiről és segítséget nyújt neked abban, hogy elkerüld a fenti helyzeteket. Mindenképpen köss szerződés az esküvő előtt a párral.

 

 ↳ KÉREM A SZERZŐDÉST ↲ 

 


 

Miért NEM érdemes letölteni egy ingyenes szerződési mintát?

 

► Nem az esküvőfotózásból adódó problémákra nyújt megoldást

► Fogalomhasználata még kiindulási pontként sem használható

Nem tudhatod a szerződés forrását, írójának hitelességét

 

 Ez az esküvő fotósoknak szánt szerződés-minta megoldást nyújt abban, hogy neked már ne kelljen ügyvédre költs. 

 


 

A páros az esküvő után hónapokkal válaszolt csak a leadott anyagra, és akkor sem adott tiszta támpontokat, hogy mit szeretne?

 

Ezek a problémák lényegesen elnyújták a teljesítést és sokkal több munkát generálnak neked, mint amivel számoltál. Ez elveszi az időt a vállalkozásod fejlesztésétől plusz a kifizetési határidőt is eltolja, amíg variál a kliens. 

 

Vitára adhat okot, ha a szerződésben nincs szabályozva a módosítások alkalma, vagy az átdolgozott anyaggal kapcsolatos kommunikáció. Esetleg a megrendelő a szépen színkezelt fotódat elrondítja egy vállalhatatlan filterrel, amihez biztos nem adnád a neved. A felhasználási részletekben le van fektetve, hogy nem lehet a fotóidat átdolgozni az előzetes engedélyed nékül.
 

Egy pontatlanul szerkesztett szerződés, nem véd meg téged. Mi pontosan olyan szerződést hoztunk létre, ami a fotósokat védi a megrendelésekkor. 
 

 ↳TÖLTSD LE ITT A SZERZŐDÉST ↲ 

 Miben segíti az esküvőfotózást egy szerződés?


Pontosan lefedi azt az üzleti megállapodást, működést, ami rád jellemző, azaz egyedileg rád szabható. Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéd segítségét kérve olyan esküvő fotós szerződési mintát hoztunk létre, amely jogilag megállja a helyét, pontosan beilleszthető a működési folyamatodba, minden olyan adatot rögzít, amelyek szükségesek számodra.

 

 

Nem mindig problémamentes az esküvő fotózásának megbízása. A szerződés gondol azokra az esetekre, amikor problémás megrendelővel találod szembe magadat. Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéd által megírt esküvő fotós szerződés minta használatával bebiztosíthatod magad a problémás helyzetekre és elkerülheted a kényelmetlen szituációkat. 


 ↳ LETÖLTÖM A SZERZŐDÉST ↲ 

 


 

Nem mindegy, hogy a szerződést ki írja meg. Nekem fontos volt, hogy egy olyan jogi szakemberhez forduljak, aki megfogalmazza és alátámasztja azokat a pontokat, amelyek a fotós szolgáltatásom elvégzésében szükségesek. Dr. Fodor Klaudia ügyvéd, szerzői jogász, társasági jogi és cégjogi szakjogász, és a szerződések szerelmese. Segítségével olyan fotós szerződés mintát készítettünk, amit te is könnyedén személyedre tudsz szabni.

 

 

Legjobb, ha elő sem kell venni a szerződést aláírás után soha. De ha mégis, aranyat ér, ha az rendesen meg van írva. Pontokba szedve, érthetően alá tudod támasztani a szerződésben leírt paramétereidet és ez alapján tisztán tudsz együtt dolgozni a megrendelőddel.

 


 

Ha egy ügyvédet keresel meg a szerződés megírására, akkor 50-120 ezer forint közötti összegű árajánlatot kapnál. Ennek most csak a töredékéért letöltheted és használhatod az Esküvői fotózás megbízási szerződést. Ezt úgy állítottuk össze, hogy neked lehetőleg már csak az adatokat + a megrendelés tárgyát kell kitöltsd és tudod is használni.Az esküvő fotós megbízási szerződés ára:
19.990 Ft.

 

 

 ↳ SZUPER, KÉREM A SZERZŐDÉST ↲ 

 


 


Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Nekem már van a saját szerződésem, amit én fogalmaztam meg és eddig még nem volt belőle problémám. Szükséges lehet így nekem ez a csomag?

A te egyéni döntésed és felelősséged, hogy milyen szerződést használsz. Ez a fotósoknak szánt esküvő megbízási szerződés olyan jogilag megszerkesztett szerződés mintát tartalmaz, amit szakember bevonásával készítettünk el. Kitértünk a lehető legtöbb eshetőségre, amik az esküvőfotózás alatt történhetnek. Lehetséges, hogy a szerződésed nem terjed ki minden lényeges pontra, vannak benne hiányosságok, amiből bármikor adódhat problémád. 

 

▶️ Most vágok bele az esküvőfotózásba, való nekem ez a csomag?

Karriered elején jó eséllyel bele fogsz futni problémás megrendelésekbe, így határozottan igen.

 

▶️ Hogyan tudom letölteni a szerződés-mintát?

A megrendelő űrlap kitöltése után bankkártyával és banki átutalással is tudod rendezni a szerződés díját, ezután azonnali hozzáférést kapsz és letöltheted a teljes tartalmát.

A szerződésmintát Windows és Mac specifikusan is megtalálod a csomagban, .doc és .pages fájlkiterjesztésben.
 1 percen belül már le is töltheted a szerződést! 

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

1. Kattints a LETÖLTÖM A SZERZŐDÉST gombra
2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot
3. Rendezd az összeget kényelmesen online (vagy utalással)

✔️ Ezután AZONNAL hozzáférhetsz a szerződés anyagához és letöltheted!

 


 

 Nem kell a legbonyolultabb bírósági helyzetekre gondolni, az apróbb félreértések is könnyedén kiküszöbölhetőek ezzel a csomaggal.

 

 ↳ LETÖLTÖM A SZERZŐDÉST ↲ 

 

A kurzus oktatója: Dr. Fodor Klaudia

Dr. Fodor Klaudia Franciska vagyok, ügyvéd, szerzői jogász, társasági jogi és cégjogi szakjogász, a szerződések szerelmese. Ha szerzői jogi ügyben kellene jogi segítség, bennem megbízhatsz.

Nem bújok a bonyolult jogi nyelv mögé, hanem könnyen érthetően segítek. Az ügy egyediségére szabva adok tanácsot vagy írok szerződést. 

Ügyfeleimnek a korszerű technikák felhasználásával a lehető legkevesebb személyes találkozás mellett, hatékonyan, elsősorban online segítek.

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Esküvő fotózás megbízási szerződés
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.