Jancsó Fotósuli
Esküvőfotózás Marketing & Üzleti kurzus

Esküvőfotózás Marketing & Üzleti kurzus

Ezen az esküvőfotósoknak szánt marketing kurzuson A PurePhoto csapata segít neked abban, hogy hogyan emelkedj ki a többi esküvői fotós közül és legyen több megrendelésed, magasabb árkategóriában, problémamentes párokkal.

Az előadásról címszavakban

  • Fizetőképes & Problémamentes célközönség elérése
  • Drasztikus áremelés, mégis több esküvő receptje
  • Külföldi esküvőfotózások módszerei
  • Esküvőkiállítások, Facebook / Google hirdetések
  • Módszerek, amik a legtöbb esküvőt hozzák

Esküvőfotózás Marketing & Üzleti kurzus

Kiegyensúlyozott esküvőfotós = Problémamentes párok

A kurzus oktatója:
Győrfi-Bátori Péter
Győrfi-Bátori Péter


Ezen az esküvőfotósoknak szánt marketing kurzuson A PurePhoto csapata segít neked abban, hogy hogyan emelkedj ki a többi esküvői fotós közül és legyen több megrendelésed, magasabb árkategóriában, problémamentes párokkal.
 


 Legyen több esküvői megbízásod, magasabb áron! 

Tanulj az év esküvőfotósaitól –  CEWES 2022: I. helyezett

Fearless Award 2022 // CEWES 2021: II. helyezett // MAEF 2020: I. és III. helyezett

 

A PurePhoto csapata Győrfi-Bátori Péterrel és Farkas Balázzsal az egyik legdinamikusabban fejlődő esküvőfotós páros az országban, most már 600.000 forintos induló csomagárral. Ketten tartottak előadást az esküvőfotózás marketing és üzleti oldaláról, amiben többek között választ kapsz ezekre a kérdésekre:
 

▶️ Melyik esküvőfotós stílust fizetik meg a legjobban a magyar piacon?
▶️ Hogyan tudod meggyőzni a párt, hogy téged bízzanak meg a fotózással? 
▶️ Hogyan alakítsd ki az áraidat és készítsd el a kiajánló katalógusodat?
 

▶️ Mik azok a módszerek, amik ma a magyar piacon a legtöbb esküvőt hozzák?
▶️ Megéri, hogy részt vegyél fotósként az esküvő kiállításon?
▶️ Miként használd az online felületeidet, hogy fizetőképes célközönséget érj el? 

 

Újonc esküvőfotósként nehéz betörni a piacra, az első esküvőket bezsebelni, mindezt úgy, hogy ne az alacsony árral kelljen meggyőzni a párokat. Aki pedig több éve van már a piacon, könnyedén beszorulhat egy árkategóriába, ahonnan kimondottan nehéz feljebb lépni.


Peti és Balázs több éves tapasztalatát osztja meg veled, hogy hogyan törj be a piacra és hogyan lépj szintet a már meglévő esküvőfotós vállalkozásodban. Na meg persze, hogyan kerüld el az alkudozást. Mindemellett segítséget kapsz abban is, hogyan kerüld el a problémás párokat és találd meg a számodra megfelelő, fizetőképes ügyfeleket, és építsd fel az esküvőfotózás marketinged.
 

 ↳ Kérj hozzáférést az előadás videófelvételéhez ↲ 

 A srácok az ingyen esküvőfotózás kategóriájából eljutottak mára a 600.000.-Ft-os csomagárig.


A prémium árkategóriában dolgoznak, Magyarországon csak kevesen mondhatják el magukról, hogy eljutottak erre a szintre. Az ország határain kívül, évről-évre egyre több megbízásuk van, plusz több rangos esküvőfotós díjat is bezsebeltek már.De hiába tudod értékesíteni a fotózásaidat prémium áron, ha…

olyan párokat vonzol be vele, akiknek semmi nem lesz jó, variálnak folyamatosan, nehéz velük egyeztetni, indokolatlan kéréseik vannak, problémásak, sosem lesznek elégedettek a képeiddel, azaz a rossz ügyfél kategóriába tartoznak, akiket jobb elkerülni. 
 

Az előadás során külön szekciót kapott a Hogyan kerüld el a problémás párokat témakör. Fontos, hogy felismerd azokat a visszatérő ismertetőjegyeket egy páron, amik arra utalnak, hogy inkább jobban teszed, ha nem dolgozol velük. 


 ↳ Kérj hozzáférést az előadás videófelvételéhez ↲ 

 


 

 Most itt a lehetőséged tanulni tőlük. Ők már bejárták ezt az útat.  

 

Segítséget fogsz kapni abban, hogy…

► Hogyan szerezd meg az első ügyfeleid
► Hogyan emelj drasztikusan árat, hogy az esküvőid száma ne csökkenjen

► Hogyan szerezz külföldi esküvőfotózás megbízásokat, innen Magyországról


► Hogyan építs fel egy működőképes marketing stratégiát
► Hogyan használd úgy a socialmedia felületeidet, hogy elérd a fizetőképes célközönséged


► Milyen eszközök működnek ma ahhoz, hogy minél több megbízásod legyen 
► Hogyan ismerd fel a visszatérő ismertetőjegyeket egy páron, amik arra utalnak,
hogy inkább jobban teszed, ha nem dolgozol velük

 

 ↳ Kérj hozzáférést az előadás videófelvételéhez ↲ 

Miért jó esküvőfotósnak lenni?

 

♦ Nem kell a reggeli csúcsforgalomban rostokolj és stresszelj


♦ Folyamatos nyüzsgésben lehetsz, interakcióban az emberek között


♦ Gyönyörű helyszínekre eljuthatsz a fotózások által, félholtra eheted magadat, jóarc párokat ismerhetsz meg, akik hálásak a munkádért
 Ez a workshop segít neked abban, hogy megtaláld a problémamentes és fizetőképes célközönséged.

Peti és Bazsi már eljutottak arra a szintre, hogy megválogathatják, melyik esküvőt vállalják el.
 

 A 600.000. Ft-os csomagár ellenére is teli van a naptáruk foglalásokkal. 
 A kurzuson megszerzett tudással képes leszel:

- Több foglalás bezsebelésére
- Magasabb áraid alku nélküli elfogadtatására
- Magabiztos pozíció megszerzésére az esküvői fotós piacon


 ↳ Kérj hozzáférést az előadás videófelvételéhez ↲ 

Néhány személyes sor Petitől ↲


“Régebben írtam verseket, amik úgy gondolom, hogy szintén fotók, a lélek egy pillanatképe. Majd mikor fényképezőgépet fogtam először a kezembe, rájöttem, hogy a képekkel is el tudom mesélni az érzéseimet. 
 

Fotóztam mindent kezdetekben, mint mindenki. De az első esküvőfotózásom légköre egyből beszippantott. A párnak életük legszebb napja ez, aminek szerves része lehetek hétvégéről hétvégére.
 

Az esküvőkön el lehet kapni az igazán fontos pillanatokat, ezek a képek a jövőnek szólnak. Segítenek az emlékezésben, a boldog pillanatok felelevenítésében, hiszen egy darabka történelmet írunk aznap, a pár történelmét.

A boldogságot és hálát érzek minden házaspáron, amikor átadom a fotóikat. Kicsit olyan ez mint a drog. Ez az, amiért igazán jó esküvőfotósnak lenni.”

PurePhoto munkái: https://purephoto.net/
  ↳ Kérj hozzáférést az előadás videófelvételéhez ↲ 

 


Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Most vágok bele az esküvőfotózásba, való nekem ez az esküvői fotós képzés?
Igen. Ebben az előadásban mindent meg fogsz tudni, amit az esküvőfotózás üzleti és marketing részéről tudnod érdemes. Újoncként jó eséllyel hezitálsz, hogy érdemes hirdetni Facebookon, vagy szétposztolni az Instagramot, esetleg TikTok videókat készíteni, vagy kimenni fotósként az esküvőkiállításra. Melyik hozza majd a legtöbb megrendelést? 
 

▶️ Benne vagyok már több éve az esküvőfotózásban, nekem is adhat újat ez a kurzus? 
Igen. Petinek és Bazsinak az induló csomagáruk jelenleg 600.000 forint, és még így is teli van a naptáruk foglalásokkal. Ha már te is ezen az árszinten vagy, akkor nem biztos, hogy érdemes megvásárold. De ha kíváncsi vagy, hogy ilyen árakon is, hogyan lehet problémamentes és fizetőképes párokat találni, akkor kérj hozzáférést a kurzushoz. 


▶️ Nem túl telített az esküvőfotós szakma, hogy belevágjak?
Rövid válasz: Nem. Tény, hogy egyre többen foglalkoznak az esküvők fotózásával, de az előadás pont arról szól, hogy hogyan emelkedj ki a piacon és érd el a fizetőképes célközönséged. 

Peti és Bazsi a tudásával megtámogatja a vállalkozásodat a megfelelő marketing stratégiával, hogy minél több megrendelőd legyen. 

 

▶️ Hogyan tudom megnézni és mennyibe kerül?
Jegyek kizárólag elővételben voltak kaphatóak limitáltan, de az előadást videóra vettük, így te is hozzáférhetsz a teljes tudásanyaghoz. 

Azonnali hozzáféréssel az előadás videó felvételének ára 47.990 forint. 

 

▶️ Hogyan tudok hozzáférni az előadás videóanyagához?
Bankkártyával és banki átutalással is tudod rendezni az előadás videófelvételének ellenértékét, így azonnali hozzáférést kapsz a Jancsó Fotósulin belül a videókhoz – időkorlát nélkül. 
 

▶️ Mi lesz ha nem hozza azt a kurzus, ami vártam? 
Kérdés nélkül visszafizetjük a kurzus árát. Görgess lejjebb és olvasd el a pénzvisszafizetési garanciát.
 


Pénzvisszafizetési garancia!

Minden kurzust a maximumra törekedve állítunk össze, hogy az tartalmazzon minden hasznos és naprakész információt a számodra. Mivel hiszünk a fotóoktatás valódi minőségében, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha a fotós tanfolyam nem hozza számodra azt, amit elvártál, akkor visszafizetjük a kurzus teljes árát a vásárlástól számított 30 napon belül. 

 

 

 


 

Ebben a téli időszakban van időd arra, hogy azon dolgozz, hogy a következő nyári szezonra teli legyen a Te naptárad is. Most van lehetőséged tanulni Magyarország egyik piacvezető fotósaitól.
 


Miért szavazz bizalmat az esküvőfotózás marketing kurzusnak? 

Olvasd el a lenti értékeléseket, hogy mennyi fotósnak segített már a kurzus. Plusz itt is él a teljes pénzvisszafizetési garancia. Így ha a kurzus nem hozza számodra azt, amit elvártál, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a kurzus teljes árát a vásárlástól számított 30 napon belül. 

A kurzus ára:
47.990 Ft
 Ha bizalmat szavazol a esküvői fotós képzésnek, olyan piacképes és naprakész tudással leszel gazdagabb, amit beépítve a vállalkozásodba, új szintre tudsz lépni.


 

 ↳ Szeretném a tudásanyagot ↲ 

A kurzus oktatója: Győrfi-Bátori Péter

Mindenem az esküvőfotózás, 6 éve vagyok a PurePhoto csapatának vezetője és fotósa. Az életem minden percét a fotózás tölti ki, mást nem is tudnék, és nem is akarnék csinálni, hiszen megtaláltam a hivatásomat és szenvedélyemet az esküvők fotózásában. Gergővel szakmai körökből való ismeretségünket közeli barátság váltotta fel, aminek kezdete egy olyan sörözés volt, amire egyikünk sem emlékszik.

Gergő azt mondta egy baráti beszélgetésen, hogy a legdinamikusabban fejlődő fotós vagyok, akit ismer. Ez motivál és visz előre, hogy napról napra jobb fotós legyek.

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Rozgics Kornél értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Először is köszönöm a szervezést! Nagyon jó volt! Én még egy esküvőt sem fotóztam és azért jelentkeztem, hogy inspirálódjam üzleti vonalon e terület vonatkozásában. Ez maximálisan megtörtént. Nagyon jó volt, magas színvonalú volt az előadás mind Peti, mind Balázs részéről. Nagy pacsi mind a hármótoknak! Egy kritikai észrevétel: az időbeosztás nem volt tökéletes, de erről lehet mi tehettünk a sok kérdéssel. Legközelebb lehet érdemesebb egy ekkora anyagot/témát hosszabb időre meghirdetni.

 

Balogh Patrik értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Sziasztok! Szeretném megköszönni Gergőnek, Petinek és Bazsinak, hogy ezt a workshopot megrendezték. Nem sablon szövegek voltak, hanem tényleg a saját maguk által megtapasztalt dolgokból építették fel az egész előadást. Abszolút pozitív volt az interaktivitás, választ tudtunk kapni minden felmerülő kérdésünkre. Külön tetszett, hogy saját statisztikákat, illetve azokból levont konzekvenciákat is készítettek, ez nagy segítség tud lenni számunkra. Jó volt látni, hogy magas szinten is lehet alázatosnak maradni. Mind az előadás, mind a szervezés és a körülmények magas színvonalúak voltak. Köszönjük szépen! Üdv, Patrik

 

Derzsi Sándor Lajos értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Sziasztok! Először is köszönöm a lehetőséget, hogy alkalmam adódott egy ilyen workshop-on részt venni,  nagyon hálás vagyok érte! :) Tényleg igaz az, - mint minden más szakmában is - hogy ha folyamatosan fejlődsz és jársz workshopokra és szereted is azt, amit csinálsz, akkor érzed igazán jól magad! Sőt, mindig tanul az ember, hisz rohamosan változik a világ. Köszönöm, hogy ott lehettem, fantasztikusak vagytok! Ui: Ha tovább tart az előadás, azt ajándékként tartom nyilván. (én ezzel mindig tervezek) :) Üdv.: Sándor

 

Juhász Bence értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

​​​​​​Nagyon szuper, informatív és gyakorlatias előadás volt - kellőképp interaktív  – azaz lehetett kérdezni, amennyit akartunk. Mind a témák, mind azok tartalmi és időbeli felépítése remek volt!

 

Oravecz Diána értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Nem voltam még élő workshopon eddig, de nagyon tetszett, rengeteg hasznos info volt, a társaság is nagyon szimpatikus volt. Már este "nekiestem" pár dolognak a weboldalon és sok mindent átértékeltem, illetve megerősített a céljaimban. Petiék őszintesége pedig 5*!

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Esküvőfotózás Marketing & Üzleti kurzus
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Mobilfotózás alapjai

Mobilfotózás alapjai

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.