Jancsó Fotósuli
Fotós Coaching & Konzultáció
Fotós Coaching & Konzultáció

Fotós Coaching & Konzultáció

A konzultáció során személyre szabottan tudok neked segíteni a céljaid elérésben a fotózásban, hogy megtaláld az utat, merre haladj tovább és hogyan érd el a fotózásban, amit szeretnél, akár hobbid, akár megélhetésed a fotózás.

A Videókurzus tartalma

  • 90 perces online konzultáció
  • Üzleti tanácsadás, portfólió értékelés, képkidolgozás
  • Hobbi és profi fotósoknak egyaránt
  • Személyre szabottan tudok neked segíteni a céljaid elérésében a fotózásban

Fotós Coaching & Konzultáció

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


A konzultáció során személyre szabottan tudok neked segíteni a céljaid elérésben a fotózásban, hogy megtaláld az utat, merre haladj tovább és hogyan érd el a fotózásban amit szeretnél.

 

Válaszolok a kérdéseidre legjobb tudásom szerint, fotós vállalkozásról, marketingről, annak buktatóiról, képkidolgozásról, tabuk nélkül a képalkotásról, nincs olyan téma, amiről ne eshetne szó.


Az eddigi portfoliód alapján segítek neked a vizuális fejlődésben, 
hogy hogyan lehetnek még jobbak a fotóid.

 

Az iskolába mindenki különböző tudásszinttel érkezik, mégis mindenki azonos tanmenet szerint tanul. A konzultáció éppen erre jó, ahol egyénileg foglalkozom veled, az aktuális tudásszintedhez és céljaidhoz mérten.


   ↳ IDŐPONTOT FOGLALOK ↲ 
 Miben tud neked segíteni a konzultáció?
 

⮞ Üzleti tanácsadás – Ha a fotós vállalkozásról szeretnél többet tudni

Marketing, ügyfélszerzés, árazás, branding és olyan témakörökben, amikhez köthető a fotós vállalkozás. Részletes elemzést (AUDIT) készítek a vállalkozásodról, amiben elemzem a weboldaladat, social csatornáidat, kommunikációdat, hogy hosszútávon is sikeres vállalkozást tudhass magad mögött.


⮞ Közös képkidolgozás – Fotóid következő szintre emelése

Együtt dolgozhatjuk ki a fotóidat, aminek folyamán új eszközöket mutatok neked, hogy vizuálisan még erősebb fotóid legyenek. Az új képkidolgozási praktikák mellett a munkafolyamataid gyorsításában és optimalizálásában is segítséget nyújtok.


⮞ Képértékelés – Portfóliód szakmai értékelése

Küld el nekem az eddigi fotóidat, amik alapján tudok neked iránymutatást adni, hogy miben érdemes tovább fejlődj, hogy még jobbak legyen a képeid. Gyakorlati és kézzel fogható tippeket adok a képértékelés folyamán, amiket azonnal tudsz hasznosítani a következő fotózásod alkalmával. Segítek benne, hogy hogyan lehetnek még jobbak a képeid. 

- Ha konkrét kérdéseid vannak a fotózásról, amikre még nem találtál választ,
ezeket végig tudjuk beszélni a konzultáció alatt. 


- Mindegy, hogy milyen szinten vagy most, ha csak magabiztosabb hobbifotós szeretnél lenni,
vagy ha a jelenlegi állásodat szeretnéd lecserélni a fotózásra.

 

A konzultációnkat egy alapos felkészülés előzi meg

Kérek tőled egy részletes írást, hogy mit érdemes tudjak rólad és az eddigi tapasztalatidról a fotózásban. Bekérem előre a portfóliódat, weboldaladat és egy részletes bemutatkozást, hogy fel tudjam mérni, hogy jelenleg milyen tudásszinten vagy.

 

 ↳ IDŐPONTOT FOGLALOK ↲ 

 Közel 12 éve vagyok a szakmában, 7 éve megélhetésem a fotózás, kipróbálhattam magamat a fotográfia szinte összes ágában. Nem volt mentorom, akitől választ kaphattam volna a kérdéseimre, aki már bejárta előttem azt az utat, amire léptem pályafutásom elején. Így magam tapasztaltam ki.


A konzultációnk segít abban, hogy ez neked már könnyebben, gyorsabban és gördülékenyebben menjen, mint ahogy nekem ment. 

 

Neked ajánlom a konzultációt ha szeretnél…

… jobb fotókat készíteni, érteni az összefüggéseket, hogy mitől is működik egy fotó
… kikérni a szakmai véleményemet a portfóliódról, az eddigi munkáidról
… segítséget kérni a fotós vállalkozás felépítésben, fejlesztésben

 

A konzultáció időtartalma 90 perc, amit egy alapos előzetes egyeztetés előz meg.
 Jelentkezz a konzultációra most,
hogy segíthessek a következő szint elérésben.

 ↳ IDŐPONTOT FOGLALOK ↲ 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Mezei Balázs értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Gergő munkásságát már 3 éve követem és nagyon sokat merítettem a videóiból és írásaiból. Nagyon hamar eljutottam odáig, hogy amit a neten lehet találni tudást, az nekem már nem elég. Szerettem volna sokkal jobban elmélyülni a fotózásban és nyilvánvaló volt számomra, hogy ehhez komoly tudásra lesz szükségem. Először a Jancsó fotókörön találkoztam Gergővel és az ott szerzett személyes benyomások után nem volt kérdés számomra, hogy jelentkezem az Online Mentorprogramjára. Már akkor konkrét terveim voltak a fotózással.


Azóta már építem a saját fotós vállalkozásomat. Nagyon meg vagyok elégedve Gergő munkájával. Azon túl, hogy nagyon jól használható, gyakorlati tudást kapok tőle (ahogy ezt több helyen is megemlíti), számomra tökéletesen érthetően adja át. Türelmes, rugalmas, ami nálam nagyon fontos és megkapom tőle az igazi ügyfélélményt. Minőségi szolgáltatást kapok, nagyon korrekt áron.

 

Mezei Balázs

Mártai Flóra értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Gergő YouTube csatornájára 2 éve bukkantam rá PS tutorialok keresgélése közben. Ekkortól figyeltem fel és egyben vált számomra érdekessé a munkássága, ugyanis nagyon minőségi, profi munkákat végzett el és egységes portfoliókat állított össze az évek során. Motivál a missziója, hogy alázattal, őszintén beszél tabuk nélkül a fotózással kapcsolatos tapasztalatairól és ami még fontos, hogy élvezhetővé teszi humorával is a videóit is. 


Azzal, hogy nagyon rugalmas és gyakorlatias, kézzel fogható tudást nyújtott számomra arról, hogy hogyan tudom kihozni a vállalkozásomból a maximumot, mire érdemes ügyelnem. Az őszinteség és a humor itt is visszaköszönt ugyanúgy, mint a videóin, így egyből egymásra tudtunk hangolódni. Tervezem, hogy a jövőben részt veszek más kurzusain is.

 

Mártai Flóra
Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Fotós Coaching & Konzultáció
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.