Jancsó Fotósuli
Fotózz velem: Városfotózás Hágában

Fotózz velem: Városfotózás Hágában

Még hobbifotósként pár hónap alatt megtanultam az alapokat, de azután sem tudtam igazán klassz fotókat készíteni. Éreztem, hogy valami hiányzik a fotómból. De nem jöttem rá, hogy mi az. ▶️ Hogyan lehetne jobbat csinálni?▶️ Mi vele a baj, mitől lehetne jobb? Olyan lesz, mintha végig ott lennél velem a munkafolyamatban. Láthatod mi alapján választom ki a helyszínt, a kompozíciót, az időpontot, objektívet és kamera beállításokat, majd a képkidolgozásnál hogyan érem el a vizuális végeredményt.

A kurzusról röviden

  • Új perspektívát adok neked, hogy hogyan fotózz
  • 0 elmélet - Kizárólag gyakorlat
  • Rámutatok a visszatérő hibákra és azok megoldásaira
  • Többször újranézhető
  • Letölthető RAW fotók, hogy velem együtt haladj

Fotózz velem: Városfotózás Hágában

Terepszemle + Fotózás + Képkidolgozás

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme. Szeretném, hogy ezentúl másként tekints a témádra, hogy a fotó elkészítése előtt már tudd, mi az amit vissza akarsz majd nézni a monitoron.
 


 Szuper lenne úgy tanulni, hogy végig követnéd, 
 hogyan készültek ezek a fotók? 

A fotós kurzus ebből a három részből épül fel:

  Terepszemle – Fotózás pontos megtervezése
A fotózás maga – Fényképek elkészítése a helyszínen
Vágatlan képkidolgozás – Hogyan nyerik el végleges formájukat a képek, fotó retusálás

Még hobbifotósként pár hónap alatt megtanultam az alapokat, de azután sem tudtam igazán klassz fotókat készíteni. Éreztem, hogy valami hiányzik a fotómból. De nem jöttem rá, hogy mi az.

▶️ Mi a hiba?
▶️ Hogyan lehetne jobbat csinálni?
▶️ Mi vele a baj, mitől lehetne jobb?
 

Ezért is volt a legjobb asszisztálni más fotósoknak, ahol láthattam, hogyan készítik el a képet. Az én fejlődésemben messze ez segítette a legtöbbet, amikor végig láthattam egy-egy fotónak az elkészülését, egészen az exponálógomb lenyomásától a képkidolgozás, fotó retusálás végéig.
 

Ez a fotós tanfolyam nem az elméleti tudásodat fogja gyarapítani.

 

Olyan lesz, mintha végig ott lennél velem a munkafolyamatban. Láthatod mi alapján választom ki a helyszínt, a kompozíciót, az időpontot, objektívet és kamera beállításokat, majd a képkidolgozásnál hogyan érem el a vizuális végeredményt.
 

 

 ↳ KÉREM A KURZUST ↲ 
 


Mire tanít meg a városfotózás kurzus? 

A kurzusban elhangzott gyakorlati tudással új perspektívát adok neked, amivel szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a kurzus elvégzése után. Szeretném, hogy ezentúl másként tekints a témádra, hogy a fotó elkészítése előtt már tudd, mi az amit vissza akarsz majd látni a monitoron.


Azonnal használható tudást adok a kezedbe.

A kurzusban összesen három fotót készítünk el együtt, hogy ne csak kattintgatás legyen, hanem tudatos képalkotás. Megmutatom neked, hogy hogyan alkoss olyan maradandó képet, amin megakad a néző szeme.  
 

Ötödik éve folyamatosan tartok Budapesten személyes városfotózás kurzusokat is, ami már több fotósnak is segített abban, hogy jobb fotókat készítsenek.

  Célom, hogy tucatfotózás helyett maradandó fotókat tudj alkotni 

A kurzus megnézése után minden rendelkezésedre fog állni, hogy 

 ✔ Klasszisokkal jobb fotókat készíts
 
 ✔ Más perspektívából lásd a témádat
 
 ✔ Felismerd, hogy mitől nem működik jól egy fotó

 

 ↳ KÉREM A KURZUST ↲ 
 


 

Pénzvisszafizetési garancia!

Minden kurzust a maximumra törekedve állítunk össze, hogy az tartalmazzon minden hasznos és naprakész információt a számodra. Mivel hiszünk a fotóoktatás valódi minőségében, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha a fotós tanfolyam nem hozza számodra azt, amit elvártál, akkor visszafizetjük a kurzus teljes árát a vásárlástól számított 30 napon belül. 
 Szívesen belenéznél a kurzusba?

Szívesen küldök neked egy részletet a videókurzusból, csak add meg keresztneved és az email címed, ahová küldhetem. Ez teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
 

 

 


Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Most nincs időm a kurzusra, később is megnézhetem?
Időkorlát nélküli hozzáférést kapsz a videóanyaghoz, így bármikor és bármennyiszer visszanézheted. Minden fotós oktatóanyag megjelenéskor EARLY BIRD áron elérhető néhány napig. Ez a legolcsóbb ár, amin hozzáférhetsz a kurzushoz. 

▶️ Milyen tudással érdemes belevágni a kurzusba?
Kezdőként rengeteg új tudással fogsz gyarapodni, haladóként pedig sok kis apró finomságot tudsz tanulni. A képszerkesztés során több haladó technikát is mutatok, de ezeket mind részletesen elmagyarázom, hogy a kezdőbbek is biztosan átlássák ezek működését és alkalmazását. Ha mégis bármilyen kérdés maradna benned, akkor bármikor kérdezhetsz tőlem emailben vagy a fotós kurzus belső beszélgetésében is. Ígérem, hogy kérdésed nem marad megválaszoltalanul. 
 

▶️ Hogyan férek hozzá a videókhoz?
Vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz a Jancsó Fotósuli rendszerén belül, ahol bármennyiszer visszanézheted a videókat. Itt átlátod az előrehaladásodat, letöltheted a nyers és elkészült fájlokat és kérdezni is tudsz.

▶️ Hogyan tudom rendezni a városfotózás online fotós tanfolyam ellenértékét?
Jelenleg banki átutalással és bankkártyával is tudsz fizetni.
 

▶️ Biztonságos-e a bankkártyás fizetés?
Teljes mértékben biztonságos. A bankkártya adatokat a OTP Simple és a Barion rendszere kezeli, ahhoz sem én, sem senki más nem fér hozzá. Jogtalanul nem tudjuk és nem is használhatjuk a kártyát.

Ha mégis olyan terhelés érkezik a kártyádra, amit nem szándékosan indítottál, lehetőséged van visszakérni az összeget a bankodnál. A bank ilyenkor visszaadja neked a pénzt, és maga intézi a szolgáltatótól történő behajtást. Eddigi 6 év alatt sosem volt panasz a bankkártyás rendszerünk biztonságára. Ha mégis bármi gond lenne, természetesen visszaadjuk a pénzt.

 

▶️ Mi lesz ha nem hozza azt a kurzus, ami vártam? 
Kérdés nélkül visszafizetjük a kurzus árát, mivel itt is él a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Így nincs semmi vesztenivalód. 
 

 


 

2 perc

Ennyi idő alatt hozzáférhetsz a kurzus teljes videóanyagához. 

Kurzus ára: 28.990 Ft


⤵ Kérj hozzáférést a városfotózás kurzushoz ⤵
 

 ↳ KÉREM A KURZUST ↲ 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Fotózz velem: Városfotózás Hágában
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.