Jancsó Fotósuli
Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták
Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et. Ezeket már nem kell elkészítened vagy grafikust megbízz vele, egyszerűen le tudod tölteni őket, és bele tudod illeszteni a fotóidat, testre tudod szabni a saját ízlésed szerint. Hidd el, hogy megrendelőd értékelni fogja, hogy időt és energiát áldoztál erre.

A csomag tartalma

  • 3 db grafikus által készített árajánlat minta
  • Egyszerűen szerkeszthető testre szabható
  • Azonnal letölthető Word és .pages formátuban is

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et.

 


 

Ezeket már nem kell elkészítened vagy grafikust megbízz vele, egyszerűen le tudod tölteni őket, bele tudod illeszteni a fotóidat, testre tudod szabni a saját ízlésed szerint. Ezeket használhatod az elkövetkezendő ajánlataidhoz. Hidd el, hogy megrendelőd értékelni fogja, hogy időt és energiát áldoztál erre.
 

Ez segít neked abban, hogy versenyelőnyöd legyen a konkurenciával szemben.


 ↳ LETÖLTÖM A CSOMAGOT ↲ A csomag tartalma:

- 3 db különböző szerkeszthető árajánlat minta
- docx és .pages formátumban letölthető

 

A vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz a mintákhoz, amiket szerkeszthetsz Word és Pages segítségével is.

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Demeter Péter értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Design-ban és tartalomban is tetszetősek a letölthető árajánlat minták, Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének kapni egy kész árajánlat sablont, amit saját vállalkozásukban tudnak majd felhasználni. Külön teszik, hogy ki lehet cserélni a sablonban lévő fotókat akár saját fényképekre is, ezzel egyedivé lehet tenni az árajánlatunkat.

 

Demeter Péter

Eszenyi Viktor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Szuper, praktikus, könnyen átszerkeszthető. Saját képeket és a saját arculatunkhoz illő színeket pár kattintás beállítani, és máris tökéletesen egyedi.

 

Eszenyi Viktor

Kovács Mihály értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Igényes és olyan amit saját magamra tudok szabni azzal hogy saját fotókat tudok benne felhasználni. nem egy tipikus árajánlat hanem olyan amit kerestem.

 

Kovács Mihály
Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Mobilfotózás alapjai

Mobilfotózás alapjai

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.