Jancsó Fotósuli
Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták
Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et. Ezeket már nem kell elkészítened vagy grafikust megbízz vele, egyszerűen letudod tölteni őket, bele tudod illeszteni a fotóidat, testre tudod szabni a saját ízlésed szerint. Hidd el, hogy megrendelőd értékelni fogja, hogy időt és energiát áldoztál erre.

A csomag tartalma

  • 3 db grafikus által készített árajánlat minta
  • Egyszerűen szerkeszthető testre szabható
  • Azonnal letölthető Word és .pages formátuban is

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Legyél igényes és ne csak válasz emailben írd meg a megrendelőidnek az ajánlatodat, hanem küldj nekik személyre szabott vizuálisan is megnyerő árajánlat PDF-et.

 

Ezeket már nem kell elkészítened vagy grafikust megbízz vele, egyszerűen letudod tölteni őket, bele tudod illeszteni a fotóidat, testre tudod szabni a saját ízlésed szerint. Ezeket használhatod az elkövetkezendő ajánlataidhoz. Hidd el, hogy megrendelőd értékelni fogja, hogy időt és energiát áldoztál erre.
 

Ez segít neked abban, hogy versenyelőnyöd legyen a konkurenciával szemben.A csomag tartalma:

- 3 db különböző szerkeszthető árajánlat minta
- docx és .pages formátumban letölthető

 

A vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz a mintákhoz, amiket szerkeszthetsz Word és Pages segítségével is.

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Demeter Péter értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Design-ban és tartalomban is tetszetősek a letölthető árajánlat minták, Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének kapni egy kész árajánlat sablont, amit saját vállalkozásukban tudnak majd felhasználni. Külön teszik, hogy ki lehet cserélni a sablonban lévő fotókat akár saját fényképekre is, ezzel egyedivé lehet tenni az árajánlatunkat.

 

Demeter Péter

Eszenyi Viktor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Szuper, praktikus, könnyen átszerkeszthető. Saját képeket és a saját arculatunkhoz illő színeket pár kattintás beállítani, és máris tökéletesen egyedi.

 

Eszenyi Viktor

Kovács Mihály értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Igényes és olyan amit saját magamra tudok szabni azzal hogy saját fotókat tudok benne felhasználni. nem egy tipikus árajánlat hanem olyan amit kerestem.

 

Kovács Mihály
Népszerű fotós kurzusok
Lakás és Enteriőr fotózás kurzus

Hosszú évek óta fotózom már rendszeresen lakásokat, belső tereket, enteriőröket. Ezen a személyes workshopon szeretném átadni neked a koncepciót és a tudást, hogy hogyan hozhatod ki a maximumot az enteriőr fotóidból.

Városfotózás 2021: Ne csak nézz, láss is!

Megmutatom neked a koncepciót, hogy hogyan emelkedj ki a többi fotós közül és készíts klasszisokkal jobb fotókat. Garantálom, hogy szemmel láthatóan jobbak lesznek a fotóid a workshop elvégzése után, amit te is rögtön észre fogsz venni.

Portréfotózás workshop 2021: Láss másképp!

Győrfi-Bátori Péter kollégámmal és barátommal a három éven keresztül mindig teltházas kurzusunkat folytatva mutatjuk meg a kültéri portréfotózás titkait.

Letölthető és szerkeszthető árajánlat minták

Kérdésed van a kurzussal kapcsolatban? Írd ide kérdésedet.

Írj nekünk ide!


Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html

Ehhez hasonló kurzusok:

A természetes hatású portréretusálás

A természetes hatású portréretusálás

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.