Jancsó Fotósuli
Letölthető szerződés-minták fotósoknak
Letölthető szerződés-minták fotósoknak

Letölthető szerződés-minták fotósoknak

Az engedélyed nélkül használták a fotóidat, és miután jelezted sem történt semmi változás? Visszaláttad a fotódat a modell oldalán, aki rátett egy undorító filtert a gondosan színkezelt képedre? Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéddel közösen készítettük el ezt a fotósoknak szánt jogi csomagot, aminek én a fotózás szakmai részét, ő pedig a jogi oldalát biztosította.

A csomag tartalma

  • Esküvő Fotózási Szerződés
  • Általános Megbízási Szerződés
  • Modell hozzájárulási nyilatkozat
  • Fotó Felhasználási Szerződés
  • TFCD - Együttműködési Megállapodás

Letölthető szerződés-minták fotósoknak

Teljes jogi csomag - szerzői jogi ügyvédtől

A kurzus oktatója:
Dr. Fodor Klaudia
Dr. Fodor Klaudia


Akár hobbid, akár megélhetésed a fotózás, tudok neked spórolni 150.000 forintot, plusz megkíméllek sok fejfájástól. Hogyan? Olvasd végig az oldalt.⤵ Ezt nyújtja neked a fotósoknak szánt csomag ⤵ 


✅ Nincs több nem fizető ügyfél 
✅ Nincs több folyamatosan variáló megrendelő 
✅ Nincs több kifizetetlen lemondott fotózás 
✅ Nincs több engedélyed nélküli fotófelhasználás 

✅ Nincs több insta-filterező modell
 

+ Jóval kevesebb fejfájás 
 ❓ Az engedélyed nélkül használták a fotóidat, és miután jelezted sem történt semmi változás?

❓ Visszaláttad a fotódat a modell oldalán, aki rátett egy undorító filtert a gondosan színkezelt képedre?

❓ A TFCD fotózásod a megbeszélt időpont előtt 1-2 nappal mondták le, stúdiót már kifizetted, de nem akartak anyagilag kompenzálni?

❓ Vagy csak egyszerűen a fotók leadása után nem akartak kifizetni és nem válaszoltak semmire?

❓ Volt már olyan ügyfeled, aki csak hetekkel később reagált a leadott anyagodra és újabb módosításokat kért a megbeszélteken felül, amiért fizetni nem szeretett volna?

 Ha bármelyikkel volt már dolgod, akkor töltsd le a szerződés mintákat,
amikkel mindezek a problémák elkerülhetőek.

 

Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéddel közösen készítettük el ezt a fotósoknak szánt jogi csomagot, aminek én a fotózás szakmai részét, ő pedig a jogi oldalát biztosította. 
 


A letölthető jogi csomag teljes tartalma:
 

✅ Esküvő Fotózás Megbízási Szerződés

✅ Általános Fotós Megbízási Szerződés

✅ Modell hozzájárulási nyilatkozat

✅ Fotó Felhasználási Szerződés

✅ TFCD - Együttműködési Megállapodás
 

Nem kell bonyolult, érthetetlen jogi szövegre gondolni, a szerződés mintákat direkt úgy állítottuk össze, hogy megfogalmazása számodra és megrendelőd számára is értelmezhető legyen, ugyanakkor jogilag teljes mértékben helytálljon.
 

Letölthetőek docx és pages formátumban is, Windows és MAC felhasználóknak egyaránt használható. Ennek segítségével te is elkerülheted a potenciálisan problémás helyzeteket.
 


 

A szóban való megegyezés nem elegendő, csak az az írásos forma jelent biztosítékot. Hidd el, hogy érdemes egy egyszerű szerződést kötni, ami biztosítja a feleket a projekt fontosabb paramétereiről és segítséget nyújt neked abban, hogy elkerüld a fenti helyzeteket.

 

 ↳ KÉREM A JOGI CSOMAGOT ↲ 

 Nekem is volt nehéz ügyfelem, aki nem akart fizetni és még bíróságon is jártam miatta, amiről készítettem egy videót, ha érdekel, akkor nézd meg itt  ⤵
 


 

Miért NEM érdemes letölteni egy ingyenes szerződési mintát?

 

► Nem a fotózásból adódó problémákra nyújt megoldást

► Fogalomhasználata még kiindulási pontként sem használható

Nem tudhatod a szerződés forrását, írójának hitelességét

 

 Ezek a Szerződésminták megoldást nyújtanak neked abban,
 hogy neked már ne kelljen ügyvédre százezreket költs. 

 


 

A megrendelő csak egy hónap múlva válaszolt a leadott anyagra, és akkor sem adott tiszta támpontokat, hogy mit szeretne?

 

Ezek a problémák lényegesen elnyújták a teljesítést és sokkal több munkát generálnak neked, mint amivel számoltál. Ez elveszi az időt a vállalkozásod fejlesztésétől plusz a kifizetési határidőt is eltolja, amíg variál a kliens. 

 

Vitára adhat okot, ha a szerződésben nincs szabályozva a módosítások alkalma, vagy az átdolgozott anyaggal kapcsolatos kommunikáció. Esetleg a megrendelő (vagy modell) a szépen színkezelt fotódat elrondítja egy vállalhataltan filterrel, amihez biztos nem adnád a neved. A felhasználási részletekben le van fektetve, hogy nem lehet a fotóidat átdolgozni az előzetes engedélyed nékül.
 

Egy pontatlanul szerkesztett szerződés, nem véd meg téged. Mi pontosan olyan szerződéseket hoztunk létre, ami a fotósokat védi a megrendelésekkor. 
 

 ↳TÖLTSD LE ITT A JOGI CSOMAGOT ↲ 

 Miben segíti a munkádat egy szerződés?


Pontosan lefedi azt az üzleti megállapodást, működést, ami rád jellemző, azaz egyedileg rád szabható. Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéd segítségét kérve olyan fotós szerződési mintákat hoztunk létre, amelyek jogilag megállják a helyüket, pontosan beilleszthetőek a működési folyamatodba, minden olyan adatot rögzítenek, amelyek szükségesek számodra.

 

 

Nem mindig problémamentes a fotós megbízás. A szerződés gondol azokra az esetekre, amikor problémás megrendelővel találod szembe magadat. Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéd által megírt fotós szerződés minta használatával bebiztosíthatod magad a problémás helyzetekre és elkerülheted a kényelmetlen szituációkat. 


 ↳ LETÖLTÖM A JOGI CSOMAGOT ↲ 

 


 

Nem mindegy, hogy a szerződést ki írja meg. Nekem fontos volt, hogy egy olyan jogi szakemberhez forduljak, aki megfogalmazza és alátámasztja azokat a pontokat, amelyek a fotós szolgáltatásom elvégzésében szükségesek. Dr. Fodor Klaudia ügyvéd, szerzői jogász, társasági jogi és cégjogi szakjogász, és a szerződések szerelmese. Segítségével olyan fotós szerződés mintákat készítettünk, amelyeket te is könnyedén személyedre tudsz szabni.

 

 

 ↳ LETÖLTÖM A JOGI CSOMAGOT ↲ 

 


 

Legjobb, ha elő sem kell venni a szerződést aláírás utána soha. De ha mégis, aranyat ér, ha az rendesen meg is van írva. Pontokba szedve, érthetően alá tudod támasztani a szerződésben leírt paramétereidet és ez alapján tisztán tudsz együtt dolgozni a megrendelőddel.

 


 

Ha ügyvédet keresel meg a szerződések megírására, akkor 180-300 ezer forint közötti összegű árajánlatot kapnál. Ennek most csak a töredékéért letöltheted és használhatod a szerződéseket. Ezt úgy állítottuk össze, hogy neked lehetőleg már csak az adatokat + a megrendelés tárgyát kell kitöltsd és tudod is használni.
 

A teljes jogi csomag összértéke:
~220.000 Ft.


A teljes jogi csomag ára:
54.990 Ft.

 

 ↳ SZUPER, KÉREM A CSOMAGOT ↲ 

 


A sok projekt közé olykor becsúszik egy-egy nehezebb is, ahol nincs meg a 100%-os összhang az ügyféllel. Egy pontos szerződéssel a vitás helyzetek kivédhetőek.

 

 ↳ KÉREM A JOGI CSOMAGOT ↲ 
 


Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Nekem már van az internetről letöltött szerződésem, amit átfogalmaztam magamnak és még nem volt belőle problémám. Szükséges lehet így nekem ez a csomag?

A te egyéni döntésed és felelősséged, hogy milyen szerződést használsz. Ez a csomag olyan jogilag megszerkesztett szerződés mintákat tartalmaz, amit szakember bevonásával készítettünk el, így nincsenek benne olyan pontok, amelyek megkérdőjelezhetőek lennének. Lehetséges, hogy a szerződésed nem terjed ki minden lényeges pontra, vannak benne hiányosságok, amiből bármikor adódhat problémád. 

 

▶️ Mire térnek és mire nem térnek ki a szerződés minták?

A szerződéseket Dr. Fodor Klaudia szerzői jogi ügyvéd készítette. Mielőtt használod, olvasd át őket részletesen, akár egészítsd ki azzal, amit te még fontosnak gondolsz. Ezek mintaszerződések, amik a legtöbb fotózásra nagyon jól használhatóak, de ha te más feltételekkel vállalod a megbízást, akkor ennek tudatában írd át. Például ha egyben kéred az esküvő napján a teljes megbízási díjat, nem pedig három részletben.

A legjobb tudásunk szerint állítottuk össze a szerződéseket, a fotózásból adódó problémák 99%-át kiszűri a szerződés. De az egyedi megállapodások miatti hiányosságokból adódó problémák miatt nem tudunk felelősséget vállalni. Így ha nem vagy biztos a dolgodban, úgy érzed, több ponton is átírnád a szerződést, akkor fordulj Klaudiához közvetlenül jogi kérdésekben: https://kfodorlegal.com - kfodor@kfodorlegal.com

 

▶️ Most vágok bele a fotózásba, való nekem ez a csomag?

Karriered elején jó eséllyel bele fogsz futni problémás megrendelésekbe, így határozottan ajánlom. Ha TFCD fotózásaid vannak még, ott is bőven felmerülhetnek félreértések a modelleddel, de az együttműködési megállapodást használva ezek elkerülhetőek. Ezt is tartalmazza a letölthető csomag.

 

▶️ Hogyan tudom letölteni a jogi csomagot?

A megrendelő űrlap kitöltése után bankkártyával és banki átutalással is tudod rendezni a csomag díját, ezután azonnali hozzáférést kapsz és letöltheted a csomag teljes tartalmát.

A szerződésmintákat Windows és Mac specifikusan is megtalálod a csomagban, .doc és .pages fájlkiterjesztésben.

 

▶️ Mennyibe kerül a jogi csomag?
A teljes jogi csomag összértéke: ~220.000 Ft.
A teljes jogi csomag ára: 54.990 Ft.1 percen belül már le is töltheted a szerződéseket! 

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

1. Kattints a LETÖLTÖM A JOGI CSOMAGOT gombra
2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot
3. Rendezd az összeget kényelmesen online (vagy utalással)

✔️ Ezután AZONNAL hozzáférhetsz a jogi csomag teljes anyagához és letöltheted!

 


 

 Nem kell a legbonyolultabb bírósági helyzetekre gondolni, az apróbb félreértések is könnyedén kiküszöbölhetőek ezzel a csomaggal.

 

 ↳ LETÖLTÖM A JOGI CSOMAGOT ↲ 

 

A kurzus oktatója: Dr. Fodor Klaudia

Dr. Fodor Klaudia Franciska vagyok, ügyvéd, szerzői jogász, társasági jogi és cégjogi szakjogász, a szerződések szerelmese. Ha szerzői jogi ügyben kellene jogi segítség, bennem megbízhatsz.

Nem bújok a bonyolult jogi nyelv mögé, hanem könnyen érthetően segítek. Az ügy egyediségére szabva adok tanácsot vagy írok szerződést. 

Ügyfeleimnek a korszerű technikák felhasználásával a lehető legkevesebb személyes találkozás mellett, hatékonyan, elsősorban online segítek.

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Nagy Albert értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Köszi a mintákat, csak néhány helyen kellett kiegészítsem, jól használhatóak, egyszerű megfogalmazással. 

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Letölthető szerződés-minták fotósoknak
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Retusálj velem 4. - Enteriőr fotózás

Mobilfotózás alapjai

Mobilfotózás alapjai

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.