Jancsó Fotósuli
Retusálj velem I. - Homoki Lodge
Retusálj velem I. - Homoki Lodge

Retusálj velem I. - Homoki Lodge

A „Retusálj velem” videósorozatomban élőben követheted végig több fotó kidolgozását, aminek célja, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során. Jó hír, hogy nem maradtál le róla, mert az élő képkidolgozás vágott videófelvételéhez tudsz hozzáférést kérni.

A Videókurzus tartalma

  • 1 óra 7 perc vágott videófelvétel a fotók kidolgozásáról
  • Visszatérő retus problémák és annak megoldási
  • Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
  • Összesen 5 db fotó kidolgozása rész
  • Új trükkök és prakikák, amiket könnyedén tudsz felhasználni a saját képeiden kidolgozása során

Retusálj velem I. - Homoki Lodge

A kurzus oktatója:
Jancsó Gergely
Jancsó Gergely


Ha szeretnéd lépésről lépésre végig követni a fenti képek kidolgozását, akkor nézd vissza felvételről a folyamatot, és tanulj meg új trükköket.


 

 


 ↳ KÉREM A VIDEÓKURZUST ↲ 
 

A sorozat első részében 5 képet dolgozunk ki közösen
 

 A csúszka segítségével, nézd meg, 
 hogy milyen retus technikákat sajátíthatsz el 

 

 

 

 


 

 

Több, mint 1 órás képkidolgozás 
________________

Összesen 5 db képet készítünk el együtt  
Letölthető eredeti RAW és kész PSD fájlok
Naprakész és gyakorlatias technikákat mutatok 
Rámutatok a visszatérő retus hibákra és annak megoldásaira 


↳ KÉREM A VIDEÓKURZUST ↲ 
  Miért érdemes bizalmat szavazz a fotóretus kurzusnak? 

Ha szeretnéd lépésről lépésre végig követni a fenti képek kidolgozását, akkor nézd vissza felvételről a folyamatot. A videókban mutatott új praktikákat egyszerűen tudod majd saját képeid kidolgozása során is használni, amikkel garantáltan tudod emelni a fotóid vizuális megjelenését.

Ha élőben nem tudtál jelen lenni, semmi gond, az adás vágott verziójának videójához tudsz hozzáférést kérni. A vágott verzió is tartalmaz minden információt, amit élőben is megkapnál, ebből csak az olyan részek lettek kivágva, mint például a képbetöltések várakozási ideje. 

 

Ha tetszik a kezdeményezés, akkor kérd a vágott videófelvételt a képkidolgozásról, fotó retusálásról. 
 Tanúsítvány a kurzus elvégzéséről ⤵

Amennyiben 100%-ig teljesítetted a kurzust, akkor letöltheted az elvégzéséről szóló, saját névre kiállított tanúsítványodat, ami automatikusan elküldésre kerül neked emailben.


Gyakori kérdések, amik benned is felmerülhettek ↴
 

▶️ Most nincs időm a portré retus kurzusra, később is megnézhetem?

Időkorlát nélküli hozzáférést kapsz a kurzushoz, így bármikor és bármennyiszer visszanézheted. 
 

▶️ Milyen tudással érdemes belevágni a kurzusba?

Kezdőként rengeteg új tudással fogsz gyarapodni, haladóként pedig sok kis apró finomságot tudsz tanulni. Mindegy, hogy milyen tudásszinten állsz, a videókban lépésről-lépésre tudod végigkövetni a folyamatot, megmutatom az eszközöket és részletesen elmagyarázom azok használatát. Ha mégis bármilyen kérdés maradna benned, akkor bármikor kérdezhetsz tőlem emailben vagy a kurzus belső beszélgetésében is. Ígérem, hogy kérdésed nem marad megválaszoltalanul. 
 

▶️ Hogyan férek hozzá a retus videókhoz?

Vásárlás után azonnali hozzáférést kapsz a Jancsó Fotósuli rendszerén belül, ahol bármennyiszer visszanézheted a videókat. Itt átlátod az előrehaladásodat, letöltheted a nyers és elkészült fájlokat és kérdezni is tudsz.


▶️ Hogyan tudom rendezni a fotós tanfolyam ellenértékét?

Jelenleg banki átutalással és bankkártyával is tudsz fizetni.
 

▶️ Biztonságos-e a bankkártyás fizetés?

Teljes mértékben biztonságos. A bankkártya adatokat a OTP Simple és a Barion rendszere kezeli, ahhoz sem én, sem senki más nem fér hozzá. Jogtalanul nem tudjuk és nem is használhatjuk a kártyát.

Ha mégis olyan terhelés érkezik a kártyádra, amit nem szándékosan indítottál, lehetőséged van visszakérni az összeget a bankodnál. A bank ilyenkor visszaadja neked a pénzt, és maga intézi a szolgáltatótól történő behajtást. Eddigi 6 év alatt sosem volt panasz a bankkártyás rendszerünk biztonságára. Ha mégis bármi gond lenne, természetesen visszaadjuk a pénzt.

 

▶️ Mi lesz ha nem hozza azt a retusálás kurzus, ami vártam? 

Kérdés nélkül visszafizetjük a kurzus árát, mivel itt is él a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Így nincs semmi vesztenivalód. 

A kurzus oktatója: Jancsó Gergely

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Hallgatók értékelései bővebben a kurzusról:

Demeter Péter értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Igazán élveztem, ahogyan Gergő lépésről lépésre a teljes retusálás folyamatát bemutatta. Jó volt látni a személyes munkastílusát, amelyből elleshettem pár ötletet magam számára is. Több apró praktikát is megtanultam tőle, amit saját fotóim retusálásánál fogok majd alkalmazni. Tetszett, hogy több példát is felhozott, és mindegyiknél újabb dolgot emelt ki. Javaslom ezt a kurzust annak, aki növelni szeretné fotóinak a minőségét, és apró használható praktikákat szeretne tanulni egy enteriőrfotóstól.

 

 

Demeter Péter

Pekker Bernadett értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Lényegre törő, logikusan felépített, könnyen követhető kurzus volt számomra ez is. Tetszett, hogy tényleg az első lépéstől (képek importálása, mappába rendezés) követhettem figyelemmel a retusálás egész folyamatát és később is bármikor visszanézhetem. Gergő ismerteti a gyorsbillentyűket, műveleteket, ami nagyon nagy segítség volt számomra. Külön kiemelném a közvetlen stílust, megközelíthetőséget, ami motiváló és elérhető távolságba helyezi a retusálást egy kezdő számára is.

 

 

Pekker Bernadett

Eszenyi Viktor értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Részletes, érthető magyarázatokkal illusztrált, gyakorlatias anyag, sok-sok aprósággal kiegészítve, melyek a mindennapi PS használat közben is hasznosak. A fotózás folyamatára, és miértjeire is kitér valamennyire Gergő, úgyhogy lényegében minden lépésről kapunk infókat.

Eszenyi Viktor

Fodor János értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Mindig, minden videóban van valami új! Kimondottan hasznos részek voltak ezek is, nem tudnék olyat mondani, aminek ne lehetne hasznát venni a későbbiekben. Csak így tovább! Köszi!

 

Fodor János

Zámbó Barbara értékelése:

csillag csillag csillag csillag csillag

Ámulatba ejtő videós anyag, hihetetlenül profi! Nagy segítség kezdőknek (mint nekem), de szerintem a haladók is biztosan tudnak belőle még mit tanulni. Jók a részletes magyarázatok és az illusztrációk, abszolút érthető. Köszönöm.

 

Zámbó Barbara
Garancia

Pénzvisszafizetési garancia

Minden kurzust a maximumra törekedve állítunk össze, hogy az tartalmazzon számodra minden hasznos és naprakész információt, de ha nem vagy teljesen biztos ebben, akkor ahogy az összes Jancsó Fotósulin lévő kurzusra, úgy erre is pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha videó kurzuson belül 35%-os megtekintés előtt jelzed nekünk, hogy a kurzus nem hozta számodra azt, amit vártál, akkor a teljes összeget visszatérítjük neked. Ez egy biztosíték a számodra, hogy valóban azt kapod a kurzusban, amit ígérünk neked.
 

 1 percen belül már nézheted is a kurzust! 

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

1. Kattints a számodra MEGNÉZEM gombra
2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot 1 perc alatt
3. Rendezd az összeget kényelmesen online (vagy utalással)

✔️ Ezután AZONNAL hozzáférhetsz a kurzus teljes anyagához időkorlát nélkül!

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Retusálj velem I. - Homoki Lodge
Szeretnél a fotózásról tanulni?
jancsofotosuli.com/oktatovideok.html
AKKOR KATTINTS IDE!

Ehhez hasonló kurzusok:

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Enteriőr & Épületfotózás kurzus - 2024

Mobilfotózás alapjai

Mobilfotózás alapjai

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.